SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 868
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • В средата на времето
Мили ми девойки така не съм се смяла от много отдавна -
Supernatural 6.05 Sneak Peek  

Йеее, почти споменават Джейк   Joy

# 346
Йеее, почти споменават Джейк   Joy

Цялото клипче е страхотна гавра! Simple Smile МНого ми харесва!!! И аз като Злата не бях се смяла отдавна така. Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 22:34 от Dana_Scully

# 347
Apocalyptic city ще ми секне сърцето от гифтчето ти..................

аз не знам защо се бях заблудила, че няма да има епизод но! много се зарадвах на заблудата си,нищо че сам и дийн ги нямаше много много
беше забавно да видя повече от Боби
някои неща ми направиха впечатление
защо Сам така се застъпи за Краули, сделката си били сделка - че от кога сделките с демони са по правилата?!!!!!
аз си бях с две ръце Дийн да му драсне кибрита на гадното копИлИ!!!!
Сам нещо крие.....
И разбира се Краули отива сам да си събре костите  Shocked без изненади, без подли номера.
Извинете за Краули ли говорим  Shocked Shocked Shocked
Сам крие нещо....

# 348
анбибиан, тoй Сам отдавна си има приказка с демоните и се застъпва за тях, така че подобно поведение от негова страна не е чудно. Пък и вероятно какъвто  е лош напоследък, ще вземе да се окаже, че е замислил нещо и Краули ще му трябва жив за целта.
Аз продължавам да си мисля, че Кембълите и Сам са в някаква комбина и докладват на Кроули, засега само Дийн не се е усетил май. Simple Smile

# 349
  • Разпиляна във въображението
Тъй като в момента една песен ми съсипва здравето, реших да видя дали няма фен клип на сериала по него. Е, има. Отворих първия
Supernatural1, но има прекалено много Сам, като казвам много, наистина е много. Това не ме устройваше Whistling, та намерих и това -  Supernatural2 . Има известен баланс тук. Имаше и трети - там бе бъкано със Сатаната, Майкъл, Габриел, Ана и все демонски типажи.

Пу-пу, дано да не е така - Сам да е свързан с новия подземен крал Crossing Arms

# 350
Йеее, почти споменават Джейк   Joy
Само Тайлър  Joy
Много се смях на въпроса на Сами - с колко т-та се пише Патинсън?  Joy

# 351
анбибиан, тoй Сам отдавна си има приказка с демоните и се застъпва за тях, така че подобно поведение от негова страна не е чудно. Пък и вероятно какъвто  е лош напоследък, ще вземе да се окаже, че е замислил нещо и Краули ще му трябва жив за целта.
Аз продължавам да си мисля, че Кембълите и Сам са в някаква комбина и докладват на Кроули, засега само Дийн не се е усетил май. Simple Smile
не мисля, че Сам се застъпва за демоните по-принцип, по скоро както казваш е нещо конкретно с Краули или дори с Луцифер, все още подозира, че тая част от историята няма да е само минало  Thinking

обаче, съм далеч от мисълта, че Сам крои нещо с Кембъл, лош лош, но все още си е моят Сам и не може да е чак толкова лош  Naughty
просто си има причини и се надявам, че скоро ще ги разберем  Wink

# 352
На лов за награди
Публикация за PEOPLE`S CHOICE Свръхестествено го има също в две категории мисля. Вижте ако не е пускано вече Simple Smile
И подкрепяйте.

Директен линк : People`s Choice

# 353
Аз нали преповтарям сезоните и ми хрумна нещо друго:
Няколко пъти преди разправата с Лилит Кастиел каза на Дийн, че количеството кръв което ще погълне Сам за да се справи с нея ще го промени за винаги.
Та ако си спомням правилно за Луцифер изпи доста повече. МОже би промяната се дължи именно на това  newsm78

# 354
Уоми, възможно е! Не ми беше хрумвало, но трябва да поразсъждавам над това. Simple Smile Thinking Съвсем бях забрвила, че Сам беше се превърнал почти в едно demon blood junkie в сезон 5.

# 355
А  и още нещо преди лягане:
САМСАРА какво стана изгледа ли сезон 4 да те числим ли вече при ненаситниците или още си по скоро за Маракана  newsm78
Има една девойка при нас дето по4на да гледа и неможем да я откъснем от компютъра и сериала, започна точно сезон 3 и не иска да влиза за да не се спойлира Simple Smile Та щяла да връща Сам Simple Smile Казах й да изчака до сезон 4 и ако пак е с такива еретични намерения да ми го прати, че моята баня е многооо широка. Та ми е интересно дали само на мен Сам почна да ми хваща окото чак в 4-и сезон  newsm78

# 356
Supernatural 6x05 Sneak Peek #2Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Тази серия ще бъде трепач!
  Joy И още как! Grinning Grinning Grinning Пък и Сами изглежда сладко нормален както винаги - харесва ми  Mr. Green Не знам какво е виновно за неговата промяна, ама съм почти сигурна, че върви към оправяне. Няма как да остане неоправен при толкова Градинарки Grinning

ПП: Уелкъм на новите попълнения  Hug Аз както винаги съм уникално замотана и ги приветствам със закъснение  Embarassed Embarassed Embarassed Ще се разпиша е един як Дийн, пък нататък каквото сабя покаже Grinning

# 357
... Та ми е интересно дали само на мен Сам почна да ми хваща окото чак в 4-и сезон  newsm78

И на мен от 4 сезон започна да ми пада ченето при появата на Сами. НО, си оставам вярна на Тренера .... и на Кас .... и на Краули ...  Whistling Whistling Whistling

Тук, на корицата на книгата ..... силуета на "Вампира" ми заприлича на Дийн от промо снимките на първите сезони. Ето тук, но примахнете Сам  ... Или очите ми ме лъжат в този късен час  Tired

Добре дошли на новите попъления    bouquet  bouquet  bouquet

Радвам се че в последно време темата придоби много "нови"  фенки  Hug Hug Hug
Гласувам с две ръце за новите занимания и започвам да се подготвям.

П.П. Къде се загуби Destiel?????
П.П.П. Започвам да се чудя, дали Краули не е измъкнал Сам (човека, не Луцифер) от Клетката, да са сключили някаква сделка??????? Нали сега той бил Крал на Ада  newsm78 newsm78 newsm78 И ако е така с каква цел ??????

И за последно, като за Лека НоЩ, няколко гифчета

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 01:17 от bichito

# 358
... Та ми е интересно дали само на мен Сам почна да ми хваща окото чак в 4-и сезон  newsm78
И на мен от 4 сезон започна да ми пада ченето при появата на Сами. НО, си оставам вярна на Тренера ....и на Кас .... и на Краули ...  Whistling Whistling Whistling

А Shocked ?! Ами evil хавлиената кърпа от 2.15? А Сцената от 2.17??!!! Дори преди да се съблече, като го гледахте такъв добър, чувствителен и състрадателен младеж, не ви ли..., поне малко?!

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 04:41 от Impala

# 359
Добро утро!

Да си кажа и аз със закъснение - много ми хареса серията Heart Eyes Краули е невероятен Heart Eyes, Боби също.
Аз реших да не се спойлирам за предстоящата вампирска история. Но се подготвям чрез четене на такива Mr. Green
В момента чета поредицата за Анита Блейк - и според мен основната идея на туайлайт историята е копната от "Кафенето на Лунатиците" Mr. Green Толкова много съвпадения има, че чак не е за вярване...

Сам от самото начало ми хвана погледа, наравно с Дийн, чудех се кой от двамата ми е по-насърце, но така и не можах да си избера Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт