SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 839
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • # супернатурална #
Аа, то на Злата това и е стратегията-първо пробва да елиминира конкуренцията с нестандартни методи като загрозяване, в краен случай-физическа саморазправа(пошляпване по дупето и тем подобни), а при неуспех следва обединяване с врага с цел пълноценно употребление на обекта Laughing

Поздравче:
http://www.youtube.com/watch?v=vfDAr8TXPfs&feature=related

# 406
Аа, то на Злата това и е стратегията-първо пробва да елиминира конкуренцията с нестандартни методи като загрозяване, в краен случай-физическа саморазправа(пошляпване по дупето и тем подобни), а при неуспех следва обединяване с врага с цел пълноценно употребление на обекта Laughing

Joy Joy Joy По-точно не мога да го кажа! Wink

# 407
Добро утро!

Ей, значи какви сте.......егати гада ме изкарахте  Twisted Evil. Мислата ми беше, че дори и да искам не мога да правя добри магии, щото не ми е в природата. Опитвала съм се, ама не ме бива, а не че нямам желание. А за Импалка въднъг бих се пробвала, но понеже знам какви ще са резултатите (плачевни) я препратих към правилните хора/феи/богини.

Има още две нови клипчета за вампирския епизод!!!!
Supernatural 6.05 (Live free or twi-hard) Space Promo
Supernatural 6.05 (Live Free or Twi-Hard) Space Sneak Peek

От първото направо тръпки да те побият!

Сега малко коментар в бяло: чета пак разни форуми и се подхилквам - това феновете са опасна работа  Twisted Evil. Сбъркаха го Дийн от бъзици, че стоял в спалнята на Лиса и я гледал как спи  Joy Joy. После се включиха други с мнението, че вместо Лиса трябвало да гледа Сам (тугедър-тугедър  Mr. Green Joy) или Кас  Joy Joy. Накрая вкупом стигнаха до извода, че няма шанс да гледа мъже, защото за разлика от старите вампири на Ан Райс, които са гейове, съвременните вампири били твърдо хетеро.  Joy Joy
Като за капак почнаха да го подиграват на Дийн, че бил "новия мраморен Адонис" и имал "кожа на убиец"  Joy Joy (това за здрачните фенки).
Направо съсипаха (да не употребявам по-силни изрази) драматизма на епизода.
  Mr. Green

# 408
Добро утро, дами.
Сигурно и друг път е пускано, но аз сега го открих и е доста подходящо за Сам мисля, вие ще кажете също Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=LEsyk8qgrdk

# 409
Добро утро и от мен!
Снощи гледах трета серия и в този сезон Сам ми се струва Пораснал, много даже  Flutter

На мен сега в този сезон ми се струва истински различен, много по-различен, и не само в поведението  Wink
Много готино беше как се сътезаваха с колите  Mr. Green

Ааа, съжалявам, ако по-напред сте го коментирали, ама аз нали четях мижайки - сниман ли е вече целия 6 сезон или в момента се снима? Или пък вече са на 7-ми  Praynig

# 410
Ааа, съжалявам, ако по-напред сте го коментирали, ама аз нали четях мижайки - сниман ли е вече целия 6 сезон или в момента се снима? Или пък вече са на 7-ми  Praynig

Снимат го в момента, стигнали са някъде до към 11-ти -12-ти епизод. Джаред на последния кънвеншън преди две-три седмици каза, че са на 11-ти епизод, така че едва ли са дръпнали много оттогава.

# 411
Хайде на следобедните напитки

.
Аз от днеска запразнявам, та му цуцнахме с Тренера по едно  Mr. Green

# 412
  • # супернатурална #
Вие хубаво цуцнахте с Тренера, ама оставихте Самито самотен и той се напи Tired

Сега ща- не ща, ще трябва да се възползвам Rolling Eyes

Apocalyptic city, много ми хареса клипчето Hug

Злате, след като прочетох ББ тази музика не ми излиза от главата
http://www.youtube.com/watch?v=sc3rR5ROGr0
Дали няма да използват нещо от саунтрака на Туайлайт newsm78 Praynig в серията за вампирите?

# 413
bichito, честита запразнявка  Wink!

Галя, едва ли ще използват музика от Здрач - хич изобщо не се връзва. В бяло: аз продължих с четенето на форума и там широко се лансира теорията за ангелската кръв като лек срещу вампиризъм. Демек Дийн да си подпийне от Кас. Според мен обаче едва ли  това ще е цяра.

# 414
Това в бялото е твърде лесно, а на нашите момчета живота рядко им е лесен,но пък винаги интересен Wink

# 415
  • # супернатурална #
ББ: Ее, по-добре кръв, отколкото други ангелски соци Laughing ooooh!  (сега се сещам, той може да има имунитет след като обмени телесни течности с Ана Laughing)
Аа, има много яки песни, най-малкото може да ги използват за кудош Laughing

Я, какво ли е искала/направила фенката, та да му докара тази учудено-ужасена физиомутричка hahaha

# 416
Гледам, че нещо за запразняване става дума  Rolling Eyes Да взема и аз да се включа

Абе тая Лиса няма ли да я разкарат най-накрая?!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 417
  • # супернатурална #
Ще, ще! След последните събития Дийн ще осъзнае колко е опасен за нея и детето и ще ги спаси, като ги изпрати далече-далече, в дън гори тилилейски Peace

# 418
  • Разпиляна във въображението
Сега е наред някой да пусне гифче с предишната сцена, в която Дийн споменава Здрач Laughing

# 419
Я, какво ли е искала/направила фенката, та да му докара тази учудено-ужасена физиомутричка hahaha

Ще да му е показала нещо необичайно Laughing .
Аз пък си спомням тази физиономия на Ди-й-йн, когато една вечер се прибра по-рано от очакваното. Цитирам: ‘Импала, Сами, то бива гъвкавост, ама това вашето...  Shocked !!!!!  А ние bowuu . И после той - СКОК!  Whistling  Peace

Общи условия

Активация на акаунт