SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Разпиляна във въображението
Май показаха някакво "сътворение". Нали се нашепваше "Татко". После от едно се клонира другото, а после станаха вампири, и длез това бяха "изгонени". Аз се питам какво е "Аврора"

# 496
  • София
хахаха, ам не няма ми нищо общо със Слейтър...

а то момиченцето беше едно...после се дубликира, после тръгнаха нанякъде....може би това е просто внушението, че трябва да вербуват нови и да се множат.....а не да са били изгонени...
първо като го изгледах и аз за сътворението и началото на вампирите помислих...но пък черният си беше там....
освен този черният да не е вампир изобщо и това да са били първите вампирки....

аврора е богинята на зората. също и северното сиание...вероятно ще има нещо общо със създаването им/унищожението на вамповете...или кой знае....с това че не могат да се движат по светло....

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 21:09 от Angel_Dust

# 497
  • # супернатурална #
Айде малко нови снимки

и една по-голяма
http://pics.livejournal.com/elsiecat/pic/0000t4yk

# 498
Да, права си, приемам твоето обяснение за напускането на къщата.

Аврора е град близо до Чикаго доколкото успях да видя и беше заобграден с кръг.

# 499
  • В средата на времето

Tази снимка дали я имаме в анфас? Laughing

# 500
  • # супернатурална #
Ц, сори, само отзад го...щракнах Laughing
http://pics.livejournal.com/elsiecat/pic/0001dtff ooo, не е ли прелестен? Heart Eyes

# 501
  • София

Аврора е град близо до Чикаго доколкото успях да видя и беше заобграден с кръг.

ако приемем че червените пътища са кръвоносната с-ма(защото това беше заобиколено с кадри на делене на клетки и т.н.), то кръгът и аврора бяха сърцето....
евентуално там да е зората - началото... Татко...

# 502
Мерси за новите снимки, аз пък ще ви пусна статията на авторката им - http://elsiecat.livejournal.com/35512.html#cutid1 Момичето е било на снимките на епизода и доста интересно е описало какво се случва на един снимачен ден на СПН.

Това с момиченцата вампирки наистина не го разбрах, дано по-нататък да се изясни, че не обичам така като дадат някаква ретроспекция и след това не я обяснят.

Иначе, наистина на първо гледане, като заговори гласа на Алфата в леговището на вампирите и всичките изпоприпадаха, момента страшно много ми напомни на екзорсизмите на Сам от първи и втори сезон. Не знам защо, но гласа страшно много ми заприлича на неговия - един такъв напевен.... може и да греша, но възможно ли е според вас Сам да е все още с някаква частица Лу в себе си и от време навреме (през повечето време Mr. Green) да не е себе си? Имам чувството, че Лу или Краули или някаква друга голяма високопоставена гад чрез него си събира армийка. Иначе защо да са им алфите? И тия Кембъли за какъв дявол ги върнаха, ако не да предадат знанията си на ловци и да помогнат в залавянето на повече алфи.

P.S. И аз се изумих, че първия вампир бил черен, но според СПН и черни ангели има, така че вече нищо не може да ме учуди. Simple Smile

# 503
  • София
Дейна, не ангелите са черни, само приемните тема....
иначе негрите....доста  досег имат с разни тъмни сили, магии и т.н. защо пък да не  е и черен....никъде не е казано, че са се пръкнали при белите за сефте, нито че само бели може да са вампири и други изчадия....

# 504
иначе негрите....доста  досег имат с разни тъмни сили, магии и т.н. защо пък да не  е и черен....никъде не е казано, че са се пръкнали при белите за сефте, нито че само бели може да са вампири и други изчадия....

Ами Влад Цепеш? Не мисля, че румънец-негър през средните векове е бил нещо обичайно като гледка из нашите балкански ширини. Simple Smile Не е ли той първия вампир, все пак? Mr. Green

Сори за офф-топика, но сега ми попадна и от възмущение не мога да не споделя: Daneel Harris за Мaxim: http://www.youtube.com/watch?v=Q7xW4UQANsQ&feature=related
Оххх, Дженсън как можа да се ожени за подобно същество.... ooooh!

# 505
Това пише в един сайт за близначките - In the end Dean gets cured and returns to his human form, but not before suffering through some crazy Alpha Vamp-induced dream featuring the creepiest twins this side of The Shining. (не че разбрах какво означава Laughing)

А за следващия епизод, мисля че вече е писано - истината за Сам. Ще има Боби и Кастиел Wink

# 506
  • София
ам, помниш ли в здрача Бела колко по-древни истории за студените и кръвопийците прехвърли Wink и далеч не бяха само от бяло-населените региони....общо взето във всяка култура има ....нещо такова....

# 507
  • В средата на времето
иначе негрите....доста  досег имат с разни тъмни сили, магии и т.н. защо пък да не  е и черен....никъде не е казано, че са се пръкнали при белите за сефте, нито че само бели може да са вампири и други изчадия....

Даже ако отидем по-далеч е нормално да е тъмнокож. Белите, заради християнството най-вече според мен нямат дълбоки и стари традиции в тъмните сили, практикуването и т.н Laughing..Най-лошият им демон е Лукчо... Не знам..Ма и като се замисли човек, само сал един Дракула е емблематичен. Да е бял няма да е така истинско според мен Laughing Аз още не съм гледала серията, ама се включвам с коментар Laughing

Сори за офф-топика, но сега ми попадна и от възмущение не мога да не споделя: Daneel Harris за Мaxim: http://www.youtube.com/watch?v=Q7xW4UQANsQ&feature=related
Оххх, Дженсън как можа да се ожени за подобно същество.... ooooh!

Не и е лоша фотосесията, въпреки че на момети изглежда малко странна в лицето. Не ми харесва особено стайлинг Mr. Green  (редактирах се Joy..то било от преди да се омъжи. Простено и е Grinning)Като видях Максим и реших, че е топлес Laughing

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 21:39 от Izida

# 508
  • # супернатурална #
Изи, не само, че се включваш, ами и го правиш на място, представям си като я гледаш Laughing
Дейна, на мен Данийл ми хареса, много Rolling EyesАма аз имам доста перверзен вкус за жени Laughing. Тя сега го дава по-скромно, това е от моминските и години, нали? Laughing

# 509
Това пише в един сайт за близначките - In the end Dean gets cured and returns to his human form, but not before suffering through some crazy Alpha Vamp-induced dream featuring the creepiest twins this side of The Shining. (не че разбрах какво означава Laughing)

А за следващия епизод, мисля че вече е писано - истината за Сам. Ще има Боби и Кастиел Wink

Tова с The Shining е намек към филма "Сиянието" по сценарий на Ст. Кинг (с Джак Никълсън в гл. роля) Taм представят една доста мрачна и мистична катина на един изоставен хотел в средата на нищото.... та доста haunted си беше. Иначе близначките какво общо имат, явно нищо - просто във филмите на ужасите е клише да използват близнаци за повече ефект, явно.

Изи, Ейнджъл, съгласна съм с вас, това за Влад си беше шега. Simple Smile

Галче, не казвам, че не е хубава госпожата, но е голяма фръцла, както ми се струва, а и силикончето й е дошло вповечко. Дженсън какви такива плейбойки ги харесва..... И да, клипчето е от времето, когато още бяха сгодени. Simple Smile
Изи, топлес е била - това са само preparatory shoots

Общи условия

Активация на акаунт