SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 797
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Разпиляна във въображението
Нека да е много лош с гадовете, да разширява ноздрички и да гледа заплашително, навел глава и дишайки тежко Heart Eyes, ама с Дийн Naughty

Напълно съгласна съм. Веднага да спре да тормози Дийн Crossing Arms

# 526
Нека да е много лош с гадовете, да разширява ноздрички и да гледа заплашително, навел глава и дишайки тежко Heart Eyes, ама с Дийн Naughty

Напълно съгласна съм. Веднага да спре да тормози Дийн Crossing Arms
Абсолютно! Naughty Присъединявам се безрезервно!

Много готини гифчета има в лайв-джърнълския линк на Злата Simple Smile Някои направо трепят!

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 00:13 от Dana_Scully

# 527
Освен това, че ще се разкрие какво става със Сам и кой ще участва, друго има ли като инфо за следващата серия? Все си мисля, че в тон с Хелоуин може направо да ни направят на луди другата седмица.

# 528
Галче, специален поздрав за теб с благодарности за незабравимите преживявания на Даяна Скълиан Simple Smile :

И после:

# 529
  • # супернатурална #
Уоу #Crazy, благодаря! Дай Боже да го досънувам  Laughing

# 530
Пожелавам ти го! Hug

А на всички ни пожелавам отново да видим братята в такъв братско-закачлив диалог:

# 531
Здравейте, момичета (и момчета ако някой се е объркал или шпионира жена си hahaha) аз съм на гости и едвам се добрах до тук да си кажа мнението за последния епизод.
Вероятно всички вече знаят, че обичам Сам.
НО!!!! Този Сам от първи сезон, момчето, което беше чувствително, поставяше нуждите на другите над своята, този Сам, който бе готов да жертва ВСИЧКО за брат си и за другите....
Кой ПО ДЯВОИЛИТЕ Е ТОЗИ САМ, който гледаме в момента!!!!!
Остави брат му да се превърне във вампир, знаел или не за лекарството на Самюел - НЕ МИ ПУКА!, когато Дийн се завърна от къщата на Лиса, Сам го посрещна с мачете в ръка, готов да му резне кратунката ако е пил човешка кръв и вдействителност се е преобразил  ooooh!
Повече от ясно е, че Сам е минал на принципа целта оправдава средствата, личеше си още в предните серии, но да използва Дийн, за да извлече информация и то без да е 100 процента сигурен, че Дийн ще бъде ок след всичко...... What the HELL Sam!!! (както би казал  Дийн)!
A като го изгледате, ето и промото на "You Can't Handle the Truth" http://www.youtube.com/watch?v=VGtTjTjD8tk
I!!!!! Can't Handle the Truth

# 532
Голям смях със Здрачните моменти  Joy
Особено в началото тези двамата даже приличаха външно на Бела и Едуард   hahaha
А Дийн като каза: Oh, God, I'm Pattinson, направо се сринах  Joy Joy Joy
трябва да гледате пародията на Зрач 1 и 2 Вампирите не струват - върха  hahaha hahaha hahaha
Интересно ми е как ще оправдаят поведението на Сами, ще трябва да е много добро обяснение за да му се прости Crossing Arms
+няколко епизода полу гол поне Mr. Green
ЧИСТО ГОЛ!!! ИЛИ НЯМА ПРОШКА  smile3515 smile3508

# 533
хъм...така ли....а защо й се обаждаше???
Ми и той май не беше много наясно защо, затова и не си довърши обаждането.
Според мен нямаше как да го довърши след като никой не му вдигна....
Просто Лиса реши да го довърши...

# 534
Добро утро, дами!

# 535
  • # супернатурална #
Добро да е! Laughing

# 536
Добро да е и от мен. Имате ли представа дали във вчерашния епизод имаше някакви известни песни? (Здрачни и не-здрачни такива)? Опитвам се да си събирам пътьом саундтрак на сезона, но от вчерашните парчета нищо не ми е познато, за да знам като какво да го търся.

# 537
  • # супернатурална #
Дейна, отговарям за здрачните Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=rP8GhUIRogs
carter burwell-how i would die
В началото, като си лафеха Кристин и Робърт

# 538
Дейна, отговарям за здрачните Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=rP8GhUIRogs
carter burwell-how i would die
В началото, като си лафеха Кристин и Робърт
A, мерси, аз освен тази, която звучеше в бара, друга не мога да се сетя. Simple Smile От Здрачовете ли е, наистина? Grinning

# 539
  • # супернатурална #
Много прилича, слушай и ти и си кажи мнението.

Общи условия

Активация на акаунт