SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
there's a really cool twist coming up regarding something that is missing
Хм, интересно, кое ли ще да е това липсващото? Thinking Да не е Бог? newsm78

# 646
Цитат
there's a really cool twist coming up regarding something that is missing
Хм, интересно, кое ли ще да е това липсващото? Thinking Да не е Бог? newsm78
Не смея да предполагам даже  Wink. Доколкото четох по форумите едната от теориите наистина е Бог, другата беше душата на Сам и третата - Самулета. Може да измислят и други.

За какво спорите всъщност, че не разбрах? Laughing
Е как, бе, Изи, за какво! Вечното дерби - кой е по-прав (не става дума за краката, щото там нашия отбор веднага ще изгуби  Mr. Green) Сам или Дийн.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 19:04 от Злата с метлата

# 647
Това за дракона ме уби, само това не знаех, че е възможно да има  hahaha
Е то нали така или иначе Бог си го нямаше, сега какво... И аз се чудя.

Е как, бе, Изи, за какво! Вечното дерби - кой е по-прав (не стова дума за краката, щото там нашия отбор веднага ще изгуби  Mr. Green)
ХахахАХахахаххахахаххаха

# 648
  • В средата на времето
Е как, бе, Изи, за какво! Вечното дерби - кой е по-прав ...

Ма това като опит да се оправдаят действията на сегашният Сам или по принцип? Laughing Защото ако е по принцип - няма по-прав. Всеки един от двамата е правил грешки.  Grinning

# 649
Фейче пак грешиш мила Simple Smile "Сирената" му подхвърли за цветето в кабинета на докторката Simple Smile Преговаряй аз преговорих съвсем наскоро. Naughty И само да кажа, че Дийн нямаше нищо против да отиде в стрийп бара с "ченгето" за да може Сам да поразпита по - добре докторката.

След преговора да Сменят слюнка след като Дийн се усъмни. Но се усъмни защото имаше улики сочеща докторката.
А и Сам не веднъж си е падал по лоши момичета - Мадисън, Руби.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 15:48 от WomanitKa

# 650
Е как, бе, Изи, за какво! Вечното дерби - кой е по-прав ...

Ма това като опит да се оправдаят действията на сегашният Сам или по принцип? Laughing Защото ако е по принцип - няма по-прав. Всеки един от двамата е правил грешки.  Grinning

Е те с т'ва съм абсолютно съгласна ..... Ама спорете, спорете  Mr. Green така Ще убиете времето до събота.
Да взема и аз да си поприпомня някои стари епизоди ли  newsm78

# 651
  • # супернатурална #
Mалко късно се включвам с пледоарията, ам и аз тука Laughing да си кажа мнението, въпреки, че до сега Изи го е казала най-добре:
Всеки един от двамата е правил грешки.
Тоест, няма да защитавам Самито Outta Joint, само ще допълня, че имаше доста случаи в които Дийн греши. Освен за сирената се сещам и за серията с Парис Хилтън, когато Дийн мислеше, че случая е приключил, а Сам му се опъна и си поиска "равни правеомощия" После ще се включа за още, че нямам никакво време Cry

# 652
  • Разпиляна във въображението
Влизам в темата и хоп спор ала "Дързост и красота". Ех, как ми липсва понякога това време и една точно определена персона, или две и три. Всъщност доста бяха, обаче беше забавно.

Ще гледам сериите, но може би с цел лично и огромно удоволствие да наблюдавам Дийн. Изи е права, и двамата са правили грешки, но просто не си спомням толкова целенасочено и без предупреждение, и с леко удоволствие, Дийн да е поставял Сам в опасност Thinking

# 653
Брей! Голям спор “Кой крив, кой прав” се е заформил днес, а аз пак не можах да се включа – сао погледнах по обяд, че бяхте изписали 3 страници и нямах търпение да се прибера, за да видя с какво. Wink

Моето мнение за Сам ли е взимал по-правилните решения или Дийн клони към „И двамата”. Просто не веднъж сериалът ни е казвал, че става въпрос преди всичко за семейството – дали Сам ще сгреши и Дийн като по-голям брат ще му помогне да оправи кашата или Дийн лекомислено и прибързано ще се забърка в някоя глупост и брат му ще се наложи да използва силови и умствени средства, за да го спасява е все едно – спорът накрая ще излезне равен, защото те така или иначе са готови в името на семейството да направят абсолютно всичко (спомнете си само по колко пъти умираха и после какво прави другият брат, за да спаси умрелия).

За заглавията на новите епизоди – аз и 10 и 11 не знам как ще се казват, но знам, че 10 ще е последният преди почивката за зимната ваканция. (Не мога да намеря източника в момента, програмата на CW я бях свалила отнякъде).

Относно туй липсващото, дето щяло да се появи, според мен е Самулета, щото Сера 100 пъти я питаха за Бог и каза, че тази сюжетна лния повече няма да я разтягат. Душата на Сам, от друга страна, не пречи да ни разкриват къде се е дянала чак до 6х21, а Самулета така и не разбрахме дали е бил прибран от кошчето за боклук, където Дийн най-безцеремонно го захвърли или не. Освен това бижуто е със сантиментална стойност за братята (пак семейната връзка) и според мен ще изиграе важна роля при сдобряването на Сам и Дийн след като стане голямата патаклама от страна на Дийн, който е обиден, че брат му го ползва за примамка.

Само ми е интересно алфите за какво са им? Ако събират армия, не е ли по-добре да събират изпълнители и да ги обучават, вместо да събират разни антики - алфи на шейпшифтъри и вампири?  newsm78

# 654
Дейна, заглавието на 11 еп. е известно - Appointment In Samarra.
Източник - http://www.spoilertv.com/2010/10/supernatural-episode-611-appointment-in.html

А относно спора за правотата/кривотата  Grinning на двамата, то е ясно, че не може да се отговори еднозначно, ама поне се забавлявахме (поне аз) днес.  Laughing
Както би казал Дийн
   Laughing

# 655
Дейна, заглавието на 11 еп. е известно - Appointment In Samarra.
Източник - http://www.spoilertv.com/2010/10/supernatural-episode-611-appointment-in.html

А относно спора за правотата/кривотата  Grinning на двамата, то е ясно, че не може да се отговори еднозначно, ама поне се забавлявахме (поне аз) днес.  Laughing
Както би казал Дийн
   Laughing

Злате, Hug мерси за напомнянето за 6х11. Simple Smile

Гифчето е един път! Grinning

# 656

Алелуя

# 657
Уау, голяма дискусия сте заформили днес!
Да си кажа, че подкрепям Изи и Мириел - и двамата са грешили, но Дийн никога не е използвал Сам за примамка.

Докато вдяна за какъв Самулет говорите ooooh! много съм зле нещо днес... Добре поне, че Дейна е писала по-подробно, та зацепих за какво иде реч Hug И аз се надявам да видим този амулет отново.

Отивам да преговарям обсъжданите в спора епизоди. Blush

# 658
Аз приключих преговора на двете серии за днес, както обещах. Няма да се връщам към спора, само ще споделя впечатления Peace
Оказва се, че чак на третото гледане на Sex And Violence забелязвам, че сирената е това сладурче Хойт от Истинска кръв Laughing
За епизода в полицейския участък - планът на Дийн се оказа действително този с повечето мъртви хора. Ако бяха убили девственицата, всички демони щяха да умрат и обладаните хора да оцелеят. Девственицата беше съвсем съгласна, това беше нейното желание, именно защото щеше да спаси приятелите си. Този, който отиде да изпее на Лилит къде са, избяга точно когато започваше екзорсизма, измъкна се под носа на девственицата и зам. шерифа, които ръсеха вратите отвън със сол. Ако бяха последвали плана на Руби, а не бяха решили да правят екзорсизъм, Лилит изобщо нямаше да разбере, че са се намирали в това градче Сам и Дийн. И Хенриксън и зам. шерифът щяха да оживеят, барабар с другите хора в участъка.

Самулетът ще се появи значи. Е той нали уж щеше да помага да открият Бог, пък те тази сюжетна линия я били изоставили Thinking Както и да е, ще ми е интересно да видя как ще го намесят.

Сам и Дийн скоро не очаквам да плеснат с ръце и да се прегърнат Laughing Сами милия изглежда като истински шизофреник като говори убедено на Самюъл, че той е луд да мисли, че би постъпил така с брат си, както и когато каза на Дийн, че много ясно, ще му пази гърба Crazy Joy

Цитат
Дийн никога не е използвал Сам за примамка
Защо за примамка? Той по-скоро го използва като средство - Дийн изтреби цялото гнездо и получи чрез видението си, предполагам, някаква информация за алфата, която още не можем да схванем до колко е полезна за откриването му, но предполагам е.

# 659
Цитат
Дийн никога не е използвал Сам за примамка
Защо за примамка? Той по-скоро го използва като средство - Дийн изтреби цялото гнездо и получи чрез видението си, предполагам, някаква информация за алфата, която още не можем да схванем до колко е полезна за откриването му, но предполагам е.

Ами да му беше казал Сам какъв му е плана като чак толкова се е замислил за брат си. Много се извинявам, ама не мисля, че доволството, което изглежда, че изпитваше е в реда на нещата. Все едно Дийн трябва да изкупва нещо и Сам си мисли - "Ей, Дийн ми е длъжник, нека малко да де погърчи, а и ще получим информацията. Е, може междувременно да стане вампир, ама..."

Общи условия

Активация на акаунт