SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 26 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Мерсаж!  Hug Намерих в Читанката първите три книги и може да ги почна след някой и друг ден, че сега съм на бъдещо-космическа вълна.

Дейна, това за откраднатия гардероб е голяма простотия  #Cussing out. Те Миша и Джаред са го споменали в неделя и всички фенове са били дълбоко потресени и покрусени. Фейчето е права да свикваме с мисълта за Дийн без якето  Sad.
Аз имам подозрения, че Миша е наел някой да свие гардероба, за да се отърве от шлифера  Laughing. Нали все мрънкаше няма ли да го облекат в нещо друго.  Twisted Evil Laughing

Добре, че сайта на Джес се оправи. Снимките много ме зарадваха  Heart Eyes.

# 121

Гледах сега клипчето и се чудя - дали е задължително да се носи тази шапка като си режисьор Laughing
Определено на Дийн му отива да е режисьор, някак си тежкарско е също като голфа Laughing

# 122
Чета сега какво са говорили на кънвеншъна през уикенда и едно изречение ми направи впечатление.Дженсън разказва как си говорил със Сара за характера си и след това й е казал следното:
He  did plead with her to give Sam his "soul" back because this isn't working.   Laughing

# 123
Гледах сега клипчето и се чудя - дали е задължително да се носи тази шапка като си режисьор Laughing
Определено на Дийн му отива да е режисьор, някак си тежкарско е също като голфа Laughing
Хапсолютно задължителна е шапката  hahaha. На Дженсън всичко му отива, дори и голфа  Heart Eyes. Сега чакам Изи да се включи с някое антиголфърско изявление  Laughing.

Едно дъъълго-дъъълго интервю от г-н Режисьора от чикагската private Q & A среща с фенове - http://fangasmthebook.wordpress.com/2010/10/11/jensen-ackles-lov … raight-at-chicon/
В което, доколкото разбрах, се повдига въпрос за душата на Сам  Crazy newsm78. Правилно ли съм разбрала?

Чета сега какво са говорили на кънвеншъна през уикенда и едно изречение ми направи впечатление.Дженсън разказва как си говорил със Сара за характера си и след това й е казал следното:
He  did plead with her to give Sam his "soul" back because this isn't working.  Laughing
Ето и Фейчето се е добрала до същата информация. Е ли истина?

И едно по-кратичко интервю с Марк Шепърд - http://whosnews.usaweekend.com/2010/10/mark-sheppard-invades-you … natural-and-more/

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 12:36 от Злата с метлата

# 124
  • # супернатурална #
Не знам защо са се загубили вчерашните снимки newsm78
Чувствам се задължена да ги постна отново Laughing

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 15:45 от Г. Краули

# 125
Ето и Фейчето се е добрала до същата информация. Е ли истина?

Ами аз го разбирам не буквално, че му няма душата, а по-скоро, че е станал безчувствен, в такъв смисъл.

# 126
  • Разпиляна във въображението
Коженото яке, макар и класика, не ми харесваше и това е.

Наскоро открих, че този сладур ще участва във филма, който очаквам с голямо нетърпение.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 15:58 от Miriel

# 127
Miriel и аз нещо не можах да го харесам якето, сигурна съм че някъде има едно страхотно кожено яке което само чака да стане Дийново.

Не е моя тип най - малкия брат уж, но нещо много симпатично има в него Thinking
А и ми допадна как си изигра ролята в миналия сезон, да заповяда пак Simple Smile

Режисьорското клипче, ехххххххх...
Благодарности на информационните хрътки   bouquet

# 128
  • Разпиляна във въображението
Момичета, търсят се снимки на братята и техните хобита или как прекарват свободното си време.

# 129
Аз да Ви върна малко - Руби е лоша, нали?
Лоша е...ама каква й е истинската цел ми е много интересно.
Щом и ангелите взеха да минават на другата страна...

С една дума, наистина е много як този сезон.

# 130
  • # супернатурална #
Мириел, откликвам веднага Laughing
 Joy
 Не змам кои са тези кучки, но със сигурност не са нашите.

Самсара, няма да кажа Laughing Нека останеш толкова изненадана, колкото и ние. Ох, как ти завиждам, че имаш много да гледаш за първи път Grinning

# 131
Появявам се само да кажа, че много харесвам Сам като му потече кръв от носа... и сбърчи челото... яко!

# 132
Ето няколко момента от конвенцията в Чикаго, на които много се смях

А Дженсън имитирайки Стиви Уондър е направо...  Joy

# 133
Здравейте!

Няколко снимки на момчетата от Чикаго:

Джаред с мустаците ме утрепа от смях  hahaha

# 134
Злате, колкото пъти погледна как Дженсън си хапе устните в подписа ти, и аз започвам да го правя Laughing

Благодаря за снимките, както винаги си първа пушка в изнамирането на информация  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт