SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
bichito, Hug Hug Hug

Епизодите са си по 40-43 минути, но и на мен повечето ми се струват ужасно кратки, затова често повтарям удоволствието.

PS. О, за 'злите' гифчетата – почти преживях сънуването на Лиса bowuu , ама почти.

PPS. Не знам кой е този отворко, но си заслужава мачетето: била съм само кола – я *!$%€@*%$ ...

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 17:13 от Impala

# 316
Хахахаха, същите са си, ненаситница такава  Laughing

Е, сега Златеее, моляти се  Mr. Green. Особенно 3-ти епизод, първите 10 минути бяха най кратките на света, та се наложи да ги връЩам няколко пъти  Blush . ...

PPS. Не знам кой е този отворко, но се заслужава мачетето: била съм само кола – я *!$%€@*%$ ...

Май е Едуард Кълън (нали съм запозната със сагата  Mr. Green , та на него ми прилича).  Joy Joy Joy Много яко .....

# 317
  • # супернатурална #
Много радост, много чудо днес! Едни снимки, едни гифчета... Heart Eyes, а и Импалка се завърна...

Aма как те е ...излъскал Дийн, а? Rolling Eyes Компенсира ли се, че те държа една година гаражна Wink
Стич, нали знаеш, че казват, че всичко над 10 сантиметра си е чиста лакомия Laughing
Apocalyptic city , разбрах, че имаш книжка за почистване. Предлагам да си сложиш костюмчето(разчупен вариант на градинарската униформа) и да се залавяш за работа.

Колкото до срещата, ако има вариант чужбинките (ако не се лъжа са две) да си дойдат по Коледа, да я спретнем тогава?
И ще си имаме една

# 318

PPS. Не знам кой е този отворко, но се заслужава мачетето: била съм само кола – я *!$%€@*%$ ...
Май е Едуард Кълън (нали съм запозната със сагата  Mr. Green , та на него ми прилича).  Joy Joy Joy Много яко .....
Мхм, Едуард е  Grinning. Има една сцена в първия филм, в която Едуард застана на пътя на една кола и при удара на нея й се сплескаха ламарините. На него естествено нищо му нямаше, щото нали е мрамороподобен  Crazy

# 319
Май е Едуард Кълън (нали съм запозната със сагата  Mr. Green , та на него ми прилича).  Joy Joy Joy Много яко .....
Да, Едуард е хахаха...

Apocalyptic city , разбрах, че имаш книжка за почистване. Предлагам да си сложиш костюмчето(разчупен вариант на градинарската униформа) и да се залавяш за работа.
Честно, нищо не разбрах, каква книжка, какво почистване, какво костюмче? Ааа и аватарът ти е страхотен бай дъ уей lol

# 320
  • # супернатурална #
Аа, почистването Главната го нареди, аз само отговарям за реквизита Laughing(членската ти книжка се пазела, но се била понапрашила)
На вниманието на главните: Откога и откъде е тази снимка?

(И на твоя аватар нищо му)-ей сега ни замярайте с домати или ...полуголи снимки Laughing

# 321
Писателко, Heart Eyes

Благодаря ти Hug ! Чакам още разкази с доволен отвсякъде Wink  край.

Е, това на снимката не съм аз, а някоя от сестрите ми, но нищо. А иначе, братята ме... изтъркаха дъ-ъ-лго и до блясък тип 'afterglow' (справка първото гифче в подписа на Злата), и още как: затова ме нямаше в миналия епизод – съвземах се след партито по случай събирането обратно на семейството.

PS. Ще взема да зачезвам по-често или поне да не си взимам компютъра: по-малко бумащина по летищата и после мило форумско посрещане – какво повече може да иска една скромна Импала. Благодаря Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 04:05 от Impala

# 322
Галинче, това с почистването беше за Цвети, не за Апокалиптичната Laughing

А тази снимка съм абсолютно убедена, че е монтаж.

# 323
  • # супернатурална #
Оф ooooh! Да ме извинят и двете Hug
Фейче, много дълго я разглеждах Grinning, и на мен така ми се стори, но в лице е той, нали Rolling Eyes

# 324
Фейче, много дълго я разглеждах Grinning, и на мен така ми се стори, но в лице е той, нали Rolling Eyes
И лицето му е пипано, не съм специалист и не мога да преценя точно какво, но това не е сто процента неговото лице. Има нещо в косата, в брадата особено, което е супер неестествено, но не мога да преценя какво. Брадата ми изглежда като изкуствено насложена. И имам чувството, че брадата на Джаред по принцип не е в такъв вид. Сега ще потърся доказателства Grinning

# 325
Ама не е толкова прашасала картата, аз редовно я показвам като ме инспектират  Mr. Green
Хайде идвам с дневния членски внос прекрасност  Heart Eyes

Не ми се иска да свършва сезона.... съвсем ли сме сигурни, че няма да има поне още един?!

Нямам търпение за епизода със Здрачковците, ще е супер забавен  Laughing

# 326
  • # супернатурална #
А, това и аз исках да кажа, ама не можах да се изразя-хем е той, хем не е  Laughing На Джаред брадата май му е по-рехава, даже и сега, а това ми изглежда като от първи сезон някъде, дето беше кажи-речи с девствени мустачки Heart Eyes

c.v.e.t.i., специално за теб, сори, днес съм голяма патка Laughing

# 327
На вниманието на главните: Откога и откъде е тази снимка?

И лицето му е пипано, не съм специалист и не мога да преценя точно какво, но това не е сто процента неговото лице. Има нещо в косата, в брадата особено, което е супер неестествено, но не мога да преценя какво. Брадата ми изглежда като изкуствено насложена. И имам чувството, че брадата на Джаред по принцип не е в такъв вид. Сега ще потърся доказателства Grinning

Мисля че това е оригиналната снимка.

# 328
Краули, благодаря  Hug Това мисля е миловидна тъжна муцунка #38, а може би #42  Mr. Green все ги бъркам   Sunglasses
Манипа на Джаред не е лош, но оригинала си е друго нещо хихи

# 329
Ооооо Цве, тук си вече, слава Богу, че поне се разбра за книжката хахахаха.... А може би муцунката е номер 66  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт