SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 815
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • # супернатурална #
Или пък си е поискала автограф до татуировката Laughing

A, и това би го потресло

Импалка, тогава е бил млад и впечатлителен, сега не вярвам да се изцъкли, направо ша скача Wink

# 421
Аз пък си спомням тази физиономия на Ди-й-йн, когато една вечер се прибра по-рано от очакваното. Цитирам: ‘Импала, Сами, то бива гъвкавост, ама това вашето...  Shocked !!!!!  А ние bowuu . И после той - СКОК!  Whistling  Peace
Такава си е тя Импала - гъвкава, опитна, непорочна и най-вече скромна  hahaha. Късмет са извадили с нея Ди-и-и-йн и Сами, за Милото да не говорим.  Wink

Ей, Галя, туй дупи с пентаграмката чие е? ББ: айде сега други ангелски соци - сакън!  Mr. Green

# 422
  • # супернатурална #
Ако питаш дали е мое-не е. Мойта пентаграмка е на правилното място Wink

Кадър от продължението след скока:

"нЯ така, не може едновременно. Я, можело..."
(извинете, скучно ми е Laughing)
Отговор на ББ:
Ако беше така, Кастиелките щяха да се самозаразяват Laughing

# 423
Ако беше така, Кастиелките щяха да се самозаразяват Laughing
Joy

# 424
  • # супернатурална #
 Joy ББ: А той, щот е алтруист, щеше да ги лекува, лекува... Joy Любовен гуру! Ох, к'ва съм лигла днес ooooh!

# 425
Добро утро,
поднаасям ви закуска с кафенце и тичкам да работя.

Компанията от J2 по късно ......

# 426
Добро утро и от мен!

Импалка, тогава е бил млад и впечатлителен, сега не вярвам да се изцъкли, направо ша скача Wink

Неприятно е, но да – все по-трудно ми е вече да изненадвам, поизчерпах се за толкова години, но поне продължават редовно да скачат, засега.

Такава си е тя Импала - гъвкава, опитна, непорочна и най-вече скромна  hahaha. Късмет са извадили с нея Ди-и-и-йн и Сами, за Милото да не говорим.  Wink

По-скоро аз извадих късмет с тях тримата  ooooh! , особено с Милото Heart Eyes , което ме обича дори и след като разбра, че не мога да израстна повече нито духовно, нито интелектуално (тук съм на кота 0.0000....00001), а само габаритно, и то на широчина hahaha . Оттук, веднага се мятам на закуската – благодаря, bichito Hug .

.... "нЯ така, не може едновременно. Я, можело..."

Тц, обикновено аз казвам това Peace – разликата е огромна. Мяу-у-у-у....

# 427
Лелеееееееееее bichito, ако имаше кой да ме буди с такава закуска щях да ставам доброволно, разкошна е.

# 428
Добро утро и от мен!
bichito се е погрижила за закуската  Hug, а аз ще  ви поднеса сутрешната доза супернатурални новини  bowuu.
Ето ги и обещаните J2  Heart Eyes Heart Eyes даже плюс М1  Heart Eyes  Wink (който е прекрасен в черния шлифер, дали ще го видим в този вид в шоуто?)

Снимката е ново промо, част от кампанията на CW да сложи момчетата на корицата на TV Guide, за което гласувахме и продължаваме да гласуваме тук. Въпреки че кампанията е обща за СПН и Смолвил сами ще видите, че смолвилската снимка е светлинни години назад от прекрасността на нашите трима убавци.

Източник - http://www.ksitetv.com/3996/another-reminder-to-vote-smallville- … uides-cover-poll/

ИСКАМ тази снимка в HQ ВЕДНАГА и още ИСКАМ тя да не е единствената, а да са наснимали цяла голяяяяяяма фотосесия  Crossing Arms! Ще се съгласите, че не искам много  Wink.

Ако сте в състояние да четете дълги изречения, че даже и на ингилийски след това фото, тук може да прочетете официалното описание на епизод 8 All Dogs Go to Heaven - http://www.spoilertv.com/2010/10/supernatural-episode-608-all-dogs-go-to.html. Давам го като линк за  да не се спойлерират чистите и непорочни в това отношение души. (Макар, че дали останаха такива?  newsm78 Изи по едно време много се пазеше да не прочете нещо - сега не знам...)

Joy  Joy

И за финал - Дженсън ще прави нов voice over този път за видеоиграта  TRON: Evolution. Аз не си падам по такива неща, та не можах да се зарадвам подобаващо на новината, но на геймърите сред вас може да им е интересно. Дженсън щял да бъде гласа на Гибсън. На страницата му в IMDB още няма информация за това.
Източник - http://www.winchesterbros.com/index.php?option=com_content&t … 6554&Itemid=2
Още един източник с много повече подробности за самата игра - http://www.marketwatch.com/story/immersion-into-tron-evolution-v … link=MW_news_stmp

# 429

Боже smile3544 ! ИСКАМ (1), ИСКАМ (2), ИСКАМ (3) И АЗ!!! 'Smallville' vs. 'Supernatural': някакви мацки и летящо захаросано наметало срещу триото Убавци ‘Team Free Will’?! А стига бе!

Злате,   bouquet .

PS. Да няма някакъв заговор, в такива снимки да съм все в позиция сякаш ниско долу  Wink  newsm78 ?! Галинче, теб визирам?

PPS. Ако наистина изберат някое такова дребнопородно кучЕ, мен поне ще ме изплашат много (Ди-й-йн също Wink ): по-страшни са ми от ‘слончета’ като моите два 45-килограмови красавци.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 12:14 от Impala

# 430
Златееее мерси за инфото .... Аз няма да се спойлирам за епизод 8, Щот съм англонеграмотна и мисля бавно на английски  Mr. Green. (та докат си го преведааааа ...., на чичка Гугълне разчитам, че ми пише глупости)

Кас така е много много секси  Blush, не че иначи не е .... (за другите двама няма нужда да го казвам)
Но и тримата приличат на very bad bad guys  Heart Eyes Blush

# 431
PS. Да няма някакъв заговор, в такива снимки да съм все в позиция сякаш ниско долу  Wink  newsm78 ?! Галинче, теб визирам?
Сакън на тази точно снимка да си в позиция ниско долу, доколкото ги виждам са застанали над отворен гроб. Пу, пу, пу, прекръст, чук на дърво и каквото още там се прави.

Аз няма да се спойлирам за епизод 8, Щот съм англонеграмотна и мисля бавно на английски  Mr. Green. (та докат си го преведааааа ...., на чичка Гугълне разчитам, че ми пише глупости
Както те разбрах - искаш да се спойлерираш, ама не можеш, така ли? Ако случая е такъв, специално за теб вкратце - ББ Дийн и Сам разследват предполагаеми нападения от върколак, но се оказва, че всъщност е skinwalker (не знам каква е разликата), който се представя за семейно куче и отмъщава на враговете на собственика си. След като двамата го хващат той им казва, че има още много такива като него, създадени от Алфа skinwalker и всички те само чакат нагов знак да нападнат семействата, при които са настанени. Единственият начин Сам и Дийн да спрат убийствата е да намерят Алфата и да го убият.

# 432
PS. Да няма някакъв заговор, в такива снимки да съм все в позиция сякаш ниско долу  Wink  newsm78 ?! Галинче, теб визирам?
Сакън на тази точно снимка да си в позиция ниско долу, доколкото ги виждам са застанали над отворен гроб. Пу, пу, пу, прекръст, чук на дърво и каквото още там се прави.

Въх, вярно! Не ми се получи закачката Sad . Но иначе, много често ги снимат отдолу за по-героично Peace , предполагам.

PS. Skinwalker = подвид Shapeshifter, т.е. превръщаща се в каквото си иска гад.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 12:38 от Impala

# 433
Прювет!

Както виждам се забавлявате активно Mr. Green Ах, вие!  Hug

Гласувах много много много пъти за нашите здравеняци. Дано се появят на корицата.

И ура, утре е събота  Grinning

Малко спам - тази Анита Блейк е нещо като женски вариант на нашите любимци - трепе гадове всякакви, освен когато не спи с тях Mr. Green

# 434
Малко спам - тази Анита Блейк е нещо като женски вариант на нашите любимци - трепе гадове всякакви, освен когато не спи с тях Mr. Green
Сонче, коя е таз? Дай повече инфо.
BTW леле колко си секси само по прашки и мечове!  newsm08 Това варварските принцеси-войни ич не ви е студено  Mr. Green.

Импалка, предполагам, че ги снимат отдолу за да изглеждат големи и заплашително да надвисват над простосмъртните. В случая с Джаред нема смисъл да се хабят да го снимат така  hahaha
Мерсаж за разяснението   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт