Упорита влага и AERECO - има ли смисъл?

• 15 208
  • 20
  •   1
Отговори
Имам следния въпрос:
В новопостроено жилище сме и вече втора година влагата в студените месеци е нетърпима. Открихме в интернет едни устройства, които според рекламата гарантират край на проблема. Моля някой, който има опит с подобни устройства, да сподели дали наистина действат според рекламата и очакванията.

Става дума за следното:
http://www.bezvlaga.com/ustroistva/

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 21:06 от antena

# 1
У дома имаме подобен проблем - през зимата мухлясваме страшно Laughingвъпреки лудото постоянно проветряване. Проблемът е, че сме на последен етаж, а и новото строителство...
И аз попаднах на аереко и от няколко дена сме в колебание - влагоабсорбатор или aereco? Дано някой, изпробвал ефектите, да сподели!

# 2
Влагоабсорбатора върши работа,но при условие,че е непрекъснато включен.Не е много шумен,но на децта ми им пречи и за това нощно време го изключвам.Иначе има разлика когато работи-почти няма конденз по прозореца.
Миналата година и аз гледах подобни приставчици пак бяха на'' Безвлага'',но се оказа,че няма кой да ми ги монтира,по-точно никой не се нае.И особено ако дограмата е по-тънка е трудно поставянето.До колкото имам спомен ги водеха някакви клапи с друго име.

# 3
Ние имахме мухъл по двете външни стени на спалните и юни го почистих със Саво и монтирахме на двата прозореца Аереко,фирмата направи замерване на движението на въздуха в шахтата на банята и се оказа че няма никакво движение и за да бъдат ефективни клапите монтираха на шахтата в килера вентилатор,за да може да става обмен на въздуха.До момента няма признаци на мухъл.Силно се надявам това да е спасението.

# 4
deni4ka1 Как е след монтирането на клапите?Вече е минал месец от публикацията интересно ми е да чуя мнение .

# 5
  • София
И мен ме интересува, че положението е страшно (последен етаж, изцяло външен апартамент). Мъжа ми ходи до офиса им в Надежда, но не работел. Но ме интересува на първо време някой с опит от тези клапи да сподели

# 6
монтирахме ги юли т.г. за сега няма но да мине зимата и пролетта тогава ще кажа

# 7
Записвам се и тук, проблема с мухала е належащ и мислим начини за да го избегнем следващата зима!!!!
Къде в Надежда имат офис въпросната фирма..ще потърся в линка, че именно в този квартал сме и ние!

# 8
И тук гледам, че предлагат клапи, но не виждам цени.  newsm78

# 9
Преди известно време говорихме с фирмата. Не ставали тези приспособления на дограма като нашата (заоблен профил, въпреки дебелината). Попитаха доста неща, които са съществени и ако бяхме в състояние да ги изпълним, нямаше да имаме нужда от техните стоки. Предложиха като вариант да си направим дупка във външната стена с размер Ф10 и да се монтира друга джаджа.   newsm78

# 10
Преди известно време говорихме с фирмата. Не ставали тези приспособления на дограма като нашата (заоблен профил, въпреки дебелината). Попитаха доста неща, които са съществени и ако бяхме в състояние да ги изпълним, нямаше да имаме нужда от техните стоки. Предложиха като вариант да си направим дупка във външната стена с размер Ф10 и да се монтира друга джаджа.   newsm78
може би става въпрос за същите клапи. има ги както за дограма, така и за стенно изпълнение   bouquet

# 11
 bongo_2007, пробиването на тази 10-ка в панел ми разби сърцето.  Wink Като знам колко арматура и камъни сме срещали за по-малки дупчици, това отверстие направо не го виждам.  Thinking

# 12
bongo_2007, пробиването на тази 10-ка в панел ми разби сърцето.  Wink Като знам колко арматура и камъни сме срещали за по-малки дупчици, това отверстие направо не го виждам.  Thinking
хората си го предлагат.
за някой не е трудно да се пробие такава дупка. има всякакъв вид бургии  Laughing  bouquet
помисли ли за решение с влагоуловител ?

# 13
Дай ги пробивкаджиите, моля. От влага без ни казаха да си пробием ние. Доста неща мислихме по въпроса. Само едно място е проблемното. Има прилепен диван и там се въди гадта.   

# 14
  • София
Търся нови мнения за тези клапи. Решила съм от тазгодишното "Стройко" да си ги купя, но все още събирам идеи. Някой да сподели впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт