Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 841
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • IT
Ма тая Дениз много злобна и не знае да прощава, бяло и черно са нещата само, ако са в нейна полза... Уффффффффффф чак се ядосвам.
Верно прилича на онази рибата-сопол.

# 631
Абе, то Бану, че си няма работа, няма си, ама този Фулат кво работи? Че той постоянно или кисне у Бану, или ходи след нея. Пък и още една любов върти!  Grinning

# 632
  • София
Ма тая Дениз много злобна и не знае да прощава, бяло и черно са нещата само, ако са в нейна полза... Уффффффффффф чак се ядосвам.
Верно прилича на онази рибата-сопол.
 Ей, днес направо се развиках на Мерт, да и шибне един шамар, не ,че ще ме чуе де, ама Дениз ужасно ме вбеси! А Мерт същото мекушаво като баща си, върви по и г...а  и и се моли!

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 18:59 от Тайна

# 633
  • София
Касетата,касетата,касетата...Мерт що не я остави да я гледа ,че престанат вече.И тая Дениз какъв е тоя зор да я гледа
 Дениз нали все си търси причина, да е нещастна и да страда! Някой, който знае езика, дали би потърсил да прочете из турските форуми, какво им е мнението на турците за Дениз?

# 634
Интересно ще е да разберем дали турските зрители я одобряват тая Дениз.Мисля си ,че филма е за по- млада аудитория и наистина ще бъде интересно да разберем как я приемат те.

# 635
Сериалът има фейсбук профил, но нищо не им разбирам на писанията.  Confused

# 636
  • София
Сериалът има фейсбук профил, но нищо не им разбирам на писанията.  Confused
  Дай ми линк, да попитам някой знаещ турски! Намерих го, с най-многото почитатели!

# 637
  • IT
даваха реклама на сериала и Дениз там е със старата фризура- Joy много е смешна, очите и се оцъклят повече.

# 638
На мен и нещо друго ми прави впечатление.Уж са южна кръв,пък няма и намек за страст.Не говоря за конкретна двойка ,а въобще за всички.
В големите градове нещата са като тук.Имаме позната омъжена там.Значи  не опира до....задръжки newsm78.А дали комшийте хич ги няма?! Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 12:24 от mamamari

# 639
  • Варна
Аз с нетърпение чакам тези моменти  smile3508
http://www.youtube.com/watch?v=K1HUNBAxdew
http://www.youtube.com/watch?v=GQx1Gs0xFnk 

# 640
# 641
И аз.

Обаче ми се стува,че Хамде доста промени Мелих.

# 642
И аз.

Обаче ми се стува,че Хамде доста промени Мелих.
ББ За мое огромно съжаление нещата между тях не завършват добре. Един ден Мелих се завръща вкъщи с един голям букет и плюшени играчки за Ханде, качва се горе в спалнята и я заварва в леглото с друг мъж. Мелих тотално откача. Жалко, че се разминаха така - бяха хубава двойка. Ама и с Бану са доста колоритни де.  Grinning

# 643
Дано Дениз да си изпълни заканата и да се промени,че вече е нетърпимо досадна.Тоя синеочко Мерт как я търпи,не знам.Гьозде и Дениз нямат нищо общо.Как от една авантюристка е скочил на една патица задремала(да не кажа по-нецензурна дума с п)Като почне да мига на парцали ми иде да хвана на свекър ми ловната пушка и да застрелям патицата!Толкова скучен,еднопластов и монотонен образ,че да ти се повдигне.На баща си се е метнала.Бану,от друга страна,си ме кефи максимално-интересна,хитра,хубава и само щуротии са и в главата Joy.Пелин и тя стана безинтересна,а тоя Зафер е като чук в главата.Мелих все повече ми харесва,Суна и тя.Йозгюр и Меквеш и те са ми безинтересни.Няма хич страст и никакви любовни сцени в епизодите.И това не е от турската култура,защото в някои други сериали има и доста по-разгорещени сцени.Малко се поувлякох с анализа,но всичко тръгна от Дениз и се напекох hahaha.

# 644
Обаче сценаристите са дали много точно определение на Дениз - вещица,нали така Мерт и казваше на галено.

Общи условия

Активация на акаунт