Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 769
  • 737
  •   1
Отговори
Морска Звезда Всеки делничен ден от 15.30 по BTV

Поредицата разказва историята на Дениз - младо момиче, неспокойно, с големи мечти и надежди. Тя живее с майка си Мерием в малкото градче Симав, област Кютахия. Тъй като Дениз е единствено дете, майка й иска най-доброто за нея - да завърши Медицинския университет и един ден да стане лекар. След усилно учене Дениз най-накрая е приета в университета.
Щастието на Мерием обаче не трае дълго. От доста време тя е болна и й става все по-трудно да крие болестта от дъщеря си. Дениз пък мечтае да започне нов живот заедно с нея в Анкара, но Мерием има съвсем други планове. За да скъса с този живот, тя може да се довери само на един човек - Бахри Ходжа. Мерием познава Бахри от дълги години. Той е ръководител на отдел в медицинския факултет в Анкара.
Разбира се, тук се крие и голяма тайна: Бахри е истинският баща на Дениз. Освен Мерием обаче никой друг не знае за нея - нито Дениз, нито Бахри, нито съпругата му Икбал или трите й деца.
Дениз пристига в Анкара, за да учи медицина в непосредствена близост до баща си, без дори да подозира това. За кратко време тя успява да опознае семейството му. Младото момиче попада и в различна среда от тази, в която е живяло досега. Запознава се с младежи, произхождащи от по-богати семейства. С чисто сърце, тя се опитва да се адаптира към новия си живот, но дали ще успее и на каква цена?

В ролите:Гюнеш Емир (Дениз), Корай Еркьок (Мерт), Серхат Налбантоолу (Бахри), Мелмем Байток (Икбал), Башак Акбай (Пелин), Туан Туналъ (Йозгюр), Емре Иидемир (Озан).

И на турски:
Artemis Sinem Karaman ....
Barış Onan ....
Basak Akbay .... Pelin
Begüm Topçu .... Banu
Cagdas Serter ....
Cantug Turay .... Melih
Dogukan Özman ....
Emre Igdemir .... Ozan
Günes Emir .... Deniz
Hazal Filiz Küçükköse .... Gözde

Снимки от сериала

И красиви морски звезди за приятно прекарване в темата.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 21:06 от Tuon

# 1
  • София
Записвам се!

# 2
  • Варна
А телевизията коя е ?

# 3
  • В тъмната гора.
хубав е този сериал

# 4

БТВ Simple Smile
Днес не можех да го гледам, но ми се струва интересен. Ще го гледам когато мога Peace

# 5

БТВ Simple Smile
Днес не можех да го гледам, но ми се струва интересен. Ще го гледам когато мога Peace

Сега ще допълня,че го дават по БТВ,за да няма обърквания.

# 6
И още няколко снимки от филмчето.

# 7
  • Карлово/ Пловдив
добре заварили - аз реших и аз да ви навестя и тук  Hug
от време на време и аз може да го гледам сериала,пък може и да го гледам всеки ден кой знае - ще видим Simple Smile Лека нощ на всички!
ПС:зависи от много неща дали ще го гледам и кога  bowuu bowuu

# 8
Добра вечер!
И аз реших да се вкл. в темата да я следя. Гледах първи епизод и определено ми хареса. Филма е обещаващ. Записвам се да следя (може и да коментирам)  Mr. Green

# 9
# 10
А дали вече има качена някъде първа серия? Че я изпуснах. Или да имам търпение...

# 11
vbox канал
http://vbox7.com/channel:158874

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 00:13 от diziler

# 12
  • София
   Започва интересно и пак с ненужни въртели. Майката ще заминава, па остава. Оставя писмо на дъщеря си, вместо да и каже всичко.Дъщерята откача от нерви къде е майка и, майка и реве в таксито,но не и се обажда!

# 13
ммда, но е горе-долу сериалче по вкуса на тези, които харесват "Мечтатели"
а "Морска звезда" го дават все още по Fox TV, днеска даваха 256 серия http://www.fox.com.tr/denizyildizi

# 14
Здравейте момичета !!! Hug
И аз гледах първите два епизода и ми харесаха . Peace
Няма обаче да мога да го гледам всеки ден ,защото работя на смени. #Cussing out
Ще ви навестявам вечер... Hug

Общи условия

Активация на акаунт