Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 837
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
И в реалността има такива  то много по-зле дори. Ама приятелката на Дениз е много по-хубава от нея !

# 136
  • София
   Тая гадина Бану, скоро ли ще я разкрият? Дано,че ми иде да я опердаша! Ама и майката как вярва на Бану, а на другата си дъщеря не! Пелин ще намери каквото търси, но дали ще и хареса? Мерием и тя много нахална, иска повече от колкото трябва!

# 137
   Тая гадина Бану, скоро ли ще я разкрият? Дано,че ми иде да я опердаша! Ама и майката как вярва на Бану, а на другата си дъщеря не! Пелин ще намери каквото търси, но дали ще и хареса? Мерием и тя много нахална, иска повече от колкото трябва!

НАПРАВО НЕ ГИ ПОНАСЯМ ТИЯ ДВЕЧКИТЕ  Laughing

# 138
В този сериал сакаш има повече отрицателни герои, отколкото положителни newsm78

# 139

Момичета , защо спряха да качват епизодите във Vbox7 !?  Знаете ли нещо по въпроса ? newsm78 newsm78 newsm78

# 140
  • Карлово/ Пловдив
Гледам много от мечтателките са дошли и в темата за този сериал.Аз днес гледах малко между 16.30 и 17.00 - нямам време да го гледам често - а във Вбокс сигурно ще го качат - те бяха забавили и серията на мечтатели от вчера или от петък.

# 141
  • Варна
Много са сладки тука Дениз и Мерт http://www.youtube.com/watch?v=DmHaLnTdqgM  Heart Eyes

Да бе да се чудиш кой те дразни повече  smile3511

# 142
Много свежо сериалче Simple Smile
Гледам го с особен интерес  Heart Eyes

# 143
  • София
Много са сладки тука Дениз и Мерт http://www.youtube.com/watch?v=DmHaLnTdqgM  Heart Eyes

Да бе да се чудиш кой те дразни повече  smile3511
Много си права като че ли нарочно са събрали толко гадинки ,но всички ще си намерят майстора по на татък  newsm78  bouquet  bouquet А иначе е много хубаво сериалчето

# 144
  • IT
Уф тази Пелин хем грозна, хем глупава. Тоя Мелих само си играе с нея и той е едно нищо Simple Smile
Бану е хитра Simple Smileзнае къде да се залепи.

# 145
  • София
Тая пък Мерием какви ги свърши?  #Crazy Що са странна история си съчини?

# 146
Стана ли нещо интересно,че днес не успях да го гледам?
Хванах само как майката на дениз казва, че е" изтръгнала сърцето на дъщеря си"

# 147
Тая пък Мерием какви ги свърши?  #Crazy Що са странна история си съчини?

И аз не я разбирам. По-добре да й беше казала истината отколкото да я въвлича в нови лъжи. Как й позволи сърцето да гледа дъщеря си как страда и да запази хладнокръвие след 18 години през които е живяла единствено и само заради детето си.  Изобщо не оправдавам постъпката й .Аз бих я заплюла в лицето ако ми беше пред погледа ...  #2gunfire

# 148
  • София
    Еее, не ги разбирам тези турци, вместо да кажат истината ,те се чудят какво по-заплетено да излъжат! Колкото по-заплетено, толкова по-добре според тях.А после всички се кълнат,че казват винаги само истината!Защо е нужно да лъжат, като е много по-лесно да се каже истината???

# 149
Отвратих се от измишльотините днеска.Какво спечели с това?Нищо освен за съсипе психически дъщеря си.Дениз има право да знае истината.А и на баща и #2gunfire защо не каже на жена му ,много е задръстен ужас.

Общи условия

Активация на акаунт