Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
   Еее, не ги разбирам тези турци, вместо да кажат истината ,те се чудят какво по-заплетено да излъжат! Колкото по-заплетено, толкова по-добре според тях.А после всички се кълнат,че казват винаги само истината!Защо е нужно да лъжат, като е много по-лесно да се каже истината???

Арабска работа.Мериам много тъпо и жестоко постъпи.По-добре да и беше казала истината,и двете заедно да се борят срещу болестта,отколкото да постъпи така долно и гнусно.

# 151
  • София
  Ми така де!Колко по-лесно щеше да бъде, ако и беше казала:Аз съм болна, налага се да се лекувам в Америка, теб те оставям при баща ти, той ще се грижи за тебе!Ама що да е просто, като може да е сложно!

# 152
Привет,момичета ! Hug
Вече изпуснах 2-3 серийки ,но утре ще наваксам Joy Joy Joy
Погледнах малко напред и   ooooh! тая Пелин голяма гад ,а и Мерт нещо не ми хареса.... Naughty Naughty Naughty

# 153
наистина не ги разбирам тия хора....
нито майката  като майка,нито дъщерята като дъщеря,нито бащата като баща....
толкова неможа Мерием да каже на Денис, че е болна и отива да се лекува или пък неможа ли Бахри да и каже, че му е дъщеря, ако не на цялото си семейство поне на нея....и другото чудно Денис колко тежко приема, е майка и е влюбена и ще се жени и ще вижее в друга държава - да предположим, че беше така какво Мерием няма право на личен живот при условие, че Денис вече е голяма..

# 154
Ужасно глупаво развитие вчера,разочарова ме определено  Crossing Arms

# 155
  Ми така де!Колко по-лесно щеше да бъде, ако и беше казала:Аз съм болна, налага се да се лекувам в Америка, теб те оставям при баща ти, той ще се грижи за тебе!Ама що да е просто, като може да е сложно!
Мда....доста тъпо постъпи. За да не страда дъщеря й като я види умираща, нека страда, заради мисълта, че майка й се отказва от нея. Все едно може да се каже кое е по-добре. "Стой при Бахри" вика. Все едно щерка и ще я послуша.
Ще навлече големи проблеми на дъщеря си ми се струва с това си действие. Thinking

# 156
  • София
  Ама и Дениз реагира ужасно, ако беше истина, майка и няма ли право да си уреди живота. Вярно, майка и го каза много грубо, но ако беше истина и Дениз реагира така, все едно майка и е длъжна да е доживот до нея, много щеше да я нарани!Цял живот без мъж, без любов!

# 157
Денис може би щеше да разбере майка си, ако беше истина това с женитбата. Но тя уж гледа болната си сестра пък и мъж си намери - чак ще се жени. ... Нещо много набързо го претупаха, как ще го приеме. Тя сама си каза: Това не е моята майка.

# 158
 newsm78
Не разбирам майката на Дениз, излъга детето си за негово добро?
Все едно сега не страда.
Много глупава постъпка. ooooh!

# 159
  • София
  И след всичките лъжи, накрая ама да и кажа истината!Ми като искаш да и кажеш истината, що ги накъдри толкова лъжи?

# 160
  • IT
Уф, тази Бану как лъже, чакам да видя кога ще се оплете в лъжите си.

# 161
била работела  Joy

# 162
Скоро ли ще започнат да разобличават Бану? Все и се разминава беее  #2gunfire

# 163
Не знам май няма да я скоро като знам колко епизода е сериала. Мисля, че Суна ще се окаже, че е осиновена, не знам може и да греша, но аз така си обяснявам държанието на майка й към нея.

# 164
все ми се струва, че като я разкрият и всички я оставят единствено Йозгюр ще отида и ще я подкрепи  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт