Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=3JI11zV6yHI
Тука Дениз болна ли е и защо този е до нея  newsm78

# 166
  • София
   Не знам за вас, но за мен Дениз все повече изкуфява! А и тази актриса изобщо не ми се връзва с тази роля!

# 167
   Не знам за вас, но за мен Дениз все повече изкуфява! А и тази актриса изобщо не ми се връзва с тази роля!
И на мен.
Днес когато почна да вика на Мерт,без да го попита,без нищо.

# 168
И според мен не постъпва правилно Дениз. Трябва да говори с Мерт за да разбере истината, но накрая на кой ще повярва ще видим...
А тоя Мелииииих много е гаден. Как се държи с момичетата - нямам думи!!!  #2gunfire Язък, че е хубав ...според мен

# 169
Zdraveite,momi4eta!I az go gledam tozi serial i mi haresva no ne6to da ne bi da sprqha da ka4va6 seriite vav ,,vbox''....abe ne6to mi se struva 4e ne e kakto trqbva pi6e 4e dnes 6te davat epizod 14,a minaliq petak davaha edin epizod koito vav vbox e nomer 17 :roll:nqkoi 4udi li se kato mene kakvo stava???a primerno tozi deto go davaha sno6ti t.e. na 26.10.10 az vav vbox ne go namiram...

# 170
  • IT
Тази пък Бану да се хареса ще се утрепе, а майката на Мерт е гадно меркантилна. Как се изцъкли като разбра за вилата хаххаха нека  и

# 171
Както се развива бавно действието  Thinking разбирам защо са толкова много епизодите.
Бану явно реши да използва всички,но те и си го заслужават.
Дениз определено има нужда да се махне от тази къща,защото Пелин и маман са отвратилни.

# 172
някои може ли накратко да ми разкаже днешната серия...вчера бях на фитнес и я изпуснах,днес заспах... изобщо не схващам..какво стана с Дениз и Мерт? И защо Бану беше ядосана и каза,че ще използва всички? Защо се е скарала с Озан и какво общо има Мелих?

# 173
Бану беше много ядосана на Озан,защото получи инфекция от пиърсинга,дори го махна с помоща на големият брат на Пелин (не му помня името),той я заведе в клиника,после се появи Озан и я заведе в дома на Мелих с цел да се "гушкат", но тя не искаше.После попита сестра си защо не се гримира и не се облича по-хубаво и тя и разказа една случка от миналото как се е начервила с червилото на майка си,но тя се ядосала и я измила под студена вода. Майка им чу това и разбра какво е причинила на голямата си дъщеря.Разбраха се и се прегърнаха,обвиниха за всичко бедността,а Бану се закле да не живее и тя така и да помогне на семейството им като използва богатите си приятели. И първи е Мелих, защото когато си тръгваше го видя с едно момиче и той и каза,че ще направи всичко,за да си мълчи и тя поиска да и се плати,а и трябват пари,защото озан иска някакъв часовник.
Дениз и Мерт много ме дразнят,най-вече тя. Майката на Мерт и каза, че не е първата, която синът и води във вилата и сега всички я одумват и т.н. Тя се му се ядоса,че е разказвал на всички и въобще не го излуша. Той от своя страна каза на майка си,че вилата не е тяхна и го отнесе баща му.
Това е.
Бавно се развива действието.

# 174
Абе на вас струва ли ви се, че мерт е участвал и в друг сериал? От както го видях ми е много познат и си блъскам главата от къде. Някой сеща ли се? Sad

# 175
  • IT
нещо актрисата, която играе Дениз не ме кефи. Пелин като се усмихне става даже хубава.

# 176
  • España (Плевен)
записче  Peace

# 177
нещо актрисата, която играе Дениз не ме кефи. Пелин като се усмихне става даже хубава.
И на мен не ми харесва.
Бану е хубава.

# 178
Бану е хубава, но играе лоша роля - много лъже и е капризна. От всички обувки в "магазина -  а ла  Комшия" си избра най-смотаните . Дори пръстите на краката й се показват и й стоят много грозно!

# 179
Абе на вас струва ли ви се, че мерт е участвал и в друг сериал? От както го видях ми е много познат и си блъскам главата от къде. Някой сеща ли се? Sad
Корай Еркьок - Мерт никъде не е участвал, защото Морска звезда му е първия сериал. Да не би и на теб да ти прилича на Атеш от Сълзи над Босфора?
Дори дубльора на двамата ми се струва, че е един и същ.

Общи условия

Активация на акаунт