Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 777
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Абе на вас струва ли ви се, че мерт е участвал и в друг сериал? От както го видях ми е много познат и си блъскам главата от къде. Някой сеща ли се? Sad
Корай Еркьок - Мерт никъде не е участвал, защото Морска звезда му е първия сериал. Да не би и на теб да ти прилича на Атеш от Сълзи над Босфора?
Дори дубльора на двамата ми се струва, че е един и същ.
Да сигурно е така. Мерси все пак, че ме насочи към нещо.  Simple Smile

# 181
  • София
Бану е хубава, но играе лоша роля - много лъже и е капризна. От всички обувки в "магазина -  а ла  Комшия" си избра най-смотаните . Дори пръстите на краката й се показват и й стоят много грозно!
A видя ли,че токчетата бяха само по щифтове, нямаха капачки...А сестра и каква е будала, хем никой не се сети за рождения и ден, а тя с парите от баща си,купува обувки на Бану, която ги лъже та се скъсва!

# 182
Суна и Фикрет от "Листопад" са едно към едно будали ... чак ме е яд на такива!

# 183
Бану е хубава, но играе лоша роля - много лъже и е капризна. От всички обувки в "магазина -  а ла  Комшия" си избра най-смотаните . Дори пръстите на краката й се показват и й стоят много грозно!
A видя ли,че токчетата бяха само по щифтове, нямаха капачки...А сестра и каква е будала, хем никой не се сети за рождения и ден, а тя с парите от баща си,купува обувки на Бану, която ги лъже та се скъсва!

да бе чак ме хвана яд на Суна....
а пък тази майка и как можа да забрави,много гадно ми стана, тя милата беше толко весела....лиши себе си от обувки за да вземе на лъжливата Бану... Cry

# 184
На мен ми се губят моменти от филма и незнам дали Пелин и Мелих консумираха "любовта" си,защото интересно свърши епизода днес.

# 185
леле сега се сетих тая Бану дбре ли е толко да и е зле пъпа и да е толко подут и инфектиран и тя пак да слага тая обица...  Sick

# 186
В петък не успях да гледам серията.  Sad Искам да попитам ще може ли някой да ми каже какво е станало или да ми даде някой сайт, в който я има качена?

# 187
в замундата качват всички епизоди от сериала  Simple Smile бих ти го разказала но не го помня целия  Simple Smile
някои знае ли дали утре ще си има поредната серия,защото нали е ден на народните будители и може да има някаква специална програма?

# 188
В петък не успях да гледам серията.  Sad Искам да попитам ще може ли някой да ми каже какво е станало или да ми даде някой сайт, в който я има качена?

Нищо интересно не стана освен,че Мерт и Дениз се събраха,Пелин припадна,а сестрата на Бану разкри,че не е имало студенско парти.

в замундата качват всички епизоди от сериала  Simple Smile бих ти го разказала но не го помня целия  Simple Smile
някои знае ли дали утре ще си има поредната серия,защото нали е ден на народните будители и може да има някаква специална програма?
http://www.potv.bg/tv8.html
Тук пише,че ще го дават.

# 189
  • IT
тази Дениз за коя се мисли, хахах много вървежна стана нещо.

# 190
Изтървах края на серията.Кажете с две думи какво избра Дениз истина или смелост и какво я накараха да направи  Rolling Eyes?

# 191
  • София
    Направи се на смела и излезе с оня, женкаря, на пусто място, по негов избор!Става все по-дразнеща Дениз  #Crazy!Мерт я предупреждава, тая вири глава и като коза  с рогата напред!Тя всичко разбира и знае!

# 192
Тайна,мерси.Сигурно така е завършил филма,какво искаше Мелих ли беше?А Дениз наистина много  нервна и остра към Мерт и то пред хората.

# 193
  • София
Тайна,мерси.Сигурно така е завършил филма,какво искаше Мелих ли беше?А Дениз наистина много  нервна и остра към Мерт и то пред хората.

Играеха игра със шише, отговорите бяха смелост или истина.Мерт я помоли да не казва смелост, защото знаеше за намеренията на Мелих, но тя се наду, като пуйка, сопна му се и каза смелост!И Мелих каза да излезе с него на пусто място,по негов избор!Мерт, Пелин и брат и се въпротивиха, но кокошката тръгна! Ще ми се Мелих да се влюби безнадеждно в нея! Не ,че е първа красавица тя, а защото той се има за големия и неустоим сваляч!

# 194
 newsm78
Пелин как реагира на това,че Дениз и Мелих излизат заедно?
 Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт