Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 875
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Мен лично много ме дразни Дениз  Confused
Но гледах сериала напред и видях,че става много интересен  Laughing
Ще има много обрати и много изненади  Laughing

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 08:57 от Вече жена му

# 571
  • IT
ООО на последната снимка Дениз прилича на човек, като си свие устничките  да се цупи като кокоше дупе се потрисам.
А Мелих и Бану на снимката са много готини.

# 572
  • Под тепетата
И аз като вас чакам вече обратите-тая Дениз #2gunfire..........Пелин започна да ми става все по симпатична и по симпатична.Мелих също.Бану все още дразни,какво я прави Суна не е истина но ще гледаме и ще научим Laughing

# 573
Мен не ме дразни Денис а майката на Бану  Grinning Grinning Grinning

# 574
Напишете с бели букви за тези прословути обрати, че вече много ми омръзна сериала. Дъвчат едно и също и дотягат много.

# 575
Мен не ме дразни Денис а майката на Бану  Grinning Grinning Grinning
И майката на Фуат е много досадна.

# 576
  • ГО
Голямооо протакане на историята с Фуат  ooooh!
Кой знае каква тъпня е, ама ни го представят....
Сигурно е гей  Thinking

# 577
  • София
Сигурно е гей  Thinking

Дали? А брака да го иска за пред хората!Щото иначе, нали всяка втора приказка им е "какво ще кажат хората"? Или пък си обича друга и изобщо не държи на Бану, а така, като настоява, я кара тя да не иска да се омъжва!

# 578
  • Под тепетата
Сигурно е гей  Thinking

Дали? А брака да го иска за пред хората!Щото иначе, нали всяка втора приказка им е "какво ще кажат хората"? Или пък си обича друга и изобщо не държи на Бану, а така, като настоява, я кара тя да не иска да се омъжва!
....за да й е гадно Laughing Извинете за спама!Аз също се присъединявам към искащите ББ,моля!

# 579
  • ГО
Сигурно е гей  Thinking

Според мен, ако имаше друга и Бану видя това в смс-а щеше да се зардва, а не да се озадачи.
Де да знам. Може и да е нещо съвсем дребно, ама то не бе пулене и чудене... Tired Tired Tired

# 580
Аз не разбирам турски и само по картинките се ориентирам.Но Бану май се жени за Фуат,но после ги виждам разделени,защото Бану се събира с Озан.Нооооо в последствие Бану се влюбва в друг–Мелих както и той в нея.А Дениз и Мерт се разделят и той е гадже на Пелин  Rolling Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=GQx1Gs0xFnk –готино клипче  Wink

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 20:48 от Вече жена му

# 581
От няколко дена на сам не съм следяла темата, но просто нямах възможността ... И се надявам да ме приемете  Hug !
А иначе по - нататък в сериите [не ги следя по турската] бащата на Мерт ще се хване с една червенокоса, вече го знаете .. Мерт и Пелин ще станат гаджета, Бану и Мелих ще се влюбят един друг [Според мен си подхождат... -h- ] , а Озан май не знае за връзката им Sad
За тези, които искат и имат възможността да го гледат на турски, дават го всеки делничен ден, по FOX от 19:00 .. по - късно ако седна, ще се опитам да намеря Онлайн, така поне всеки ще може да гледа.
А иначе, който иска някакви преводи да пише в темата и да праща линкове към нещата, които искат да им преведа Simple Smile Доколкото мога, ще ви превеждам!   bouquet ( Разбира се, ако вече нямате преводач де ..  Whistling )

# 582
ББ
Аз гледах двайсетина серии напред по Youtube, така набързо, с превъртания. Фулат се опитва да насили Бану, тя измъква една ножица отнякъде и го наръгва. После Фулат е в болницата, а Бану стои до леглото му и плаче.
Обожателят на Суна /онзи заекващия/ пък иска да се хвърля, заради любовна мъка от някакъв строеж. Всички са се събрали долу и гледат. Суна се качва при него и се опитва да го разубеди. Успява. И двамата са доволни. Изглежда тя му е обещала да го запознае с друго момиче, защото ги дават малко след това как седят двамата с още едно момиче в едно кафе, момичето и онзи заекващия са много доволни, Суна и тя.

# 583
Здравейте,само да попитам на кой епизод турски вариант отговаря днешния по бтв? Thinking

# 584
119 епизод даваха днес  Wink

–тук Суна е много хубава Simple Smile

–оххх много е хубав  Embarassed

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 17:39 от Вече жена му

Общи условия

Активация на акаунт