Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 825
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Тая Гьозде я хванах случайно в 191 епизод Явно още ще ги плаши  Joy

# 646
  • София
    Момичета, вие разбирате ли, щото аз не разбирам, толкова ли е страшно,че Мерт има дете, та така усърдно го крият???

# 647
    Момичета, вие разбирате ли, щото аз не разбирам, толкова ли е страшно,че Мерт има дете, та така усърдно го крият???
Принципно не,но тук става въпрос и за Дениз.
Все пак Мерт се надяваше да не е истина и не искаше още проблеми,но ....

# 648
Здравейте,исках да попитам какво става с Бъну и Озан,знам че се събира с Мелих,но оженва ли се за Фоат?Ако не можете да кажете с ББ дайте линк към някой епизд   bouquet предварително благодаря!  smile3525

# 649
  • Варна
Здравейте,исках да попитам какво става с Бъну и Озан,знам че се събира с Мелих,но оженва ли се за Фоат?Ако не можете да кажете с ББ дайте линк към някой епизд   bouquet предварително благодаря!  smile3525

Някой беше написал че се жени за него и после се разделят

# 650
# 651
Много благодаря  smile3525

# 652
Просто изпуснах няколко епизода миналата седмица и не можах да разбера какво стана с Бану и Фоат,нали Бану откри някаква Седеф и така.......исках да разбера просто какво ще стане ако някой знае.   bouquet

# 653
  • Варна
http://www.vbox7.com/play:1e678ccf
В тоя клип как танцуват Бану и Мелих след втората минута  hahaha hahaha hahaha

# 654
Просто изпуснах няколко епизода миналата седмица и не можах да разбера какво стана с Бану и Фоат,нали Бану откри някаква Седеф и така.......исках да разбера просто какво ще стане ако някой знае.   bouquet
За сега още я търси.

# 655
За сега още я търси.
Мерси   bouquet

# 656
  • au bout du monde
Дениз пък какво се цупи за детето ooooh! все едно сега се е родило Tired Мерт не е знаел за него,айде да е криел,ама той не знаеше. Писна ми от нейните глупости.

Суна пак загази, тая Зарифе само се меси. Всички в тяхния дом все много знаят какво е добре за другите  ooooh!

# 657
Да пишем на сценаристите да пречукат Дениз Simple Smile Joy

# 658
http://www.vbox7.com/play:1e678ccf
В тоя клип как танцуват Бану и Мелих след втората минута  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy
Ох много бавно се развива действието. Най-сетне изгледаха касетата. А Дениз защо се сърди на Мерт и на мен не ми станя ясно, поне можеше да го изслуша.

# 659
Не очаквах толкова бързо да я видят Shocked
А реакцията на Дениз си е предвидима,тя винаги така постъпва. Какво толкова и харесва Мерт Shocked

П.П За новата тема искате ли да има някаква анкета?

Общи условия

Активация на акаунт