"Дързост и красота" - тема 64:"Брак, бебе и...още нещо"

• 30 809
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
А за Рик и Тейлър си бе ясно и предварително, че връзката им е неоспорим факт. И наистина имаше някакви неодобрителни забележки, но толкова невзрачни, че потънаха на фона на "оправданията" ... За тотално "заклеймяване" с гвоздеи на кръста както бе за Брук дори и когато си бе невинна с Оливър не може и да става дума.

Аз например,не съм против връзката им!    Peace
Тейлър и Ник се разделиха,с мисълта за развод!
Рик в момента беше свободен мъж.
И се събраха.Какво осъдително виждате тук?
Още повече за "заклеймяване"?!    Shocked
Може би,че Тейлър е по-възрастна?И какво?Да не би да са ЕДИНСТВЕНАТА такава връзка в света?
А баба брук е невинна,колкото аз съм извънземна...като пристигна на Марс,ще я обявя за невинна.

А Сега,като изневериш на мъжа си и му излезеш с номера "Ама ,мили ,аз го мислех за теб!" и той ти повярва,че след 6969696 години секс с него си го объркала с друг мъж,ще повярвам ,че и брук е объркала "любовта на живота си" с младо гадже!   Joy  Joy  Joy

# 106
  • somewhere near the sea
госпожо "марси" какво сте заклеймили по-точно,та ми стана интересно #2gunfire
Много от  нас казахме, че в никакъв случай не одобряваме връзката на Тейлър и Рик. Някои по-меко, други дори използваха думата "гнусно"(мисля, че беше Сузи)
Това от теб и на сън няма да чуем по отношение на любимката ти, каквито и грешки да направи.

# 107
Ф69,  вижда се тенденцията - вече ще гледаме по-често изявите на дъщеричката вместо епизодичното й мамче.
Наистина доста епизодична персона,но за сметка на тУЙ преспа за отрицателно време с всички+брата на сина й hahaha hahaha Но така става-гени+среда Naughty
Цитат
Какво не ти ли е готино мацето?
тУЙ Квазимодо? hahaha hahaha

# 108
Аз например,не съм против връзката им!    Peace
Тейлър и Ник се разделиха,с мисълта за развод! Рик в момента беше свободен мъж. И се събраха.Какво осъдително виждате тук? Още повече за "заклеймяване"?!    Shocked
Може би,че Тейлър е по-възрастна?И какво?Да не би да са ЕДИНСТВЕНАТА такава връзка в света?
Тейлър освен, че бе по-възрастна (което да, не е порок), бе и имала връзки с роднини на Рик (баща и дядо), има дете, което е брат на Рик и с дъщеря която е влюбена и смяташе, че е свързана още с Рик,  и за капак и не  бе още разведена мисля като започнаха с Рик само бяха разделени с Ник (както Бриджит и Дийкън на времето междувпрочем, когато стана привличането между Брук и Дийкън)  Naughty
Аз не бих пледирала за "заклеймяване" както и ти, хората си носят сами последствията,  но след като е факт, че Брук се "заклеймява" за подобни действия - то пледирам за равноправие - каквото за едната такова и за другата Peace

Цитат
А Сега,като изневериш на мъжа си и му излезеш с номера "Ама ,мили ,аз го мислех за теб!" и той ти повярва,че след 6969696 години секс с него си го объркала с друг мъж,ще повярвам ,че и брук е объркала "любовта на живота си" с младо гадже!   Joy  Joy  Joy
Ами то не е било  изневяра (тя е осъзната), а "нещастен случай" - един  недоброволен и неосъзнат сексуален акт, както е при изнасилванията, само дето нямаме насилие в случая, а незнание Naughty
И аз го вярвам  това за неразпознаването Naughty Ти сигурно не си имала мъж, кожата на който по природа не излъчва миризми, но има такива мъже и те са високо ценени любовници. А когато актът е много кратък - за минути и без голямо разголване (с дрехи) - трудно може да се ориентираш и за другите подробности, за които едно време ти разказваше. А и не всеки е суперчустващ и сетивен за всичко - хората са различни, ако ти би схванала и усетила нещо, друг може да не е толкова сетивен точно за същото...

# 109
Сега,
няма живо същество на планетата,което да НЕ излъчва никаква миризма.

А нали баба брук беше сексуалната тигрица на сериала?
Сега се оказва ,че е пълно дърво в леглото,да не може да познае собствения си мъж?    newsm78
Ама напълно е възможно впрочем,след като най-добрия й секс е в заспало състояние и тя нищо не разбра......     Joy    Joy    Joy 

# 110
ПиснА ми от тая волна пипируда,която лети от цвят на цвят Naughty

И на мен ми писнА от тази разгонена Брукасита  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
нЪл нея имаш предвид  Mr. Green

# 111
Сега,
няма живо същество на планетата,което да НЕ излъчва никаква миризма.
А нали баба брук беше сексуалната тигрица на сериала?
Сега се оказва ,че е пълно дърво в леглото,да не може да познае собствения си мъж?    newsm78
Ама напълно е възможно впрочем,след като най-добрия й секс е в заспало състояние и тя нищо не разбра......     Joy    Joy    Joy  
Ами да няма като правило.  Ама при някои хора е много слаба и ненатрапчива и те обикновено са с малки фини пори и не се потят много, а при други е силна и особено при мъжете е доста остра. По-голям процент от хората в БГ са от другия тип - със силната миризма и заради това сигурно ти е странно това дето ти казвам. Но е така, може да не го описвам правилно теоретично, то практически знам, че е така Simple Smile
Освен това за Брук и сексуалната тигрица аз лично си имам резерви - не съм забелязала да е много сексуално зависима и да изпитва непрекъснато нужда от секс на всяка цена, по скоро линията на сценаристите е, че страда при липса на обич, което си е друго.  А и защото нея мъжете си я харесват заради външни данни, тоест и да не е с голяма опитност сексуална ще и налитат заради външността... Изобщо аз смятам, че тези надарените с външна красота няма нужда и да се стараят и да са опитни, за разлика от по-невзрачните парньори, за които е добре да са и по-майстори за да задържат партньора си.  Чувствата като се намесят - също заместват майсторлъка донякъде.

Така, че Ненче паради горното - за това ти определение "разгонена" Брук си имам също резерви и дори ако не те засягам - бих казала, че изобщо не е истина. Обичлива, любвеобилна  по-може, но разгонена - не   Naughty

# 112
Много от  нас казахме, че в никакъв случай не одобряваме връзката на Тейлър и Рик.
Много от вас ли? hahaha hahaha
И колко много? hahaha
Първо,вие сте всичките "фенки"на Квазимодото от цяла България,сте цели 6 на брой hahaha hahaha
И кои от тази зашеметяваща бройка са признали? hahahaЧе и "много" били hahaha
Цитат
Някои по-меко, други дори използваха думата "гнусно"(мисля, че беше Сузи
Може ли конкретни примери,аман от говорене наизуст Naughty
Кои са тези "някои",които са го казАли по-мйеко и кои са тези "други",които са ползували думата "гнусно"?И дори и сузи да я е ползувала/докажете го!/,тя в множествено число ли е,та казваш "други" Thinking
Ах,какви свободни съчинения  #2gunfire
Цитат
Това от теб и на сън няма да чуем по отношение на любимката ти, каквито и грешки да направи.
Ако всички жени приличаха на Брук,щяхме да живеем в Рая Naughty
Но понеже повечето приличат на Джуклата-реалността не е никак розова Naughty

# 113
Цитат
Ако всички жени приличаха на Брук,щяхме да живеем в Рая

С това изказване съм АБСОЛЮТНО съгласна!     smile3501
Всички мъже за това мечтаят...жените да са елементарни,глупави и дашни като брукаситка.
Чукаш и бегаш!     Joy
Кой мъж не мечтае за това?!    Laughing

Цитат
А и защото нея мъжете си я харесват заради външни данни, тоест и да не е с голяма опитност сексуална ще и налитат заради външността... Изобщо аз смятам, че тези надарените с външна красота няма нужда и да се стараят......

Още едно потвърждение на теорията Фенова...      Peace
Значи и брукфеновете мислят ,че брук е една красива ,празноглава кукла Барби,дето не й требе акъл,за да си осигури мъж!Винаги е готова за секс!
За какво спорим тогава,като и вие сте на същото мнение?!    newsm78

# 114
Чукаш и бегаш!     Joy
Кой мъж не мечтае за това?!
Хайде Сега ти кой алтернативен сериал гледаш Crazy
В "нашия сериал" Joy всички мъже,които са имали честта да уважат Главната Героиня,после цял живот мечтаят за нея и само си търсят поводи да направят ситуация тяло в тяло с Брук изцяло,то тУЙ се е видяло!
Докато Психарката я забравят всички,та не искат и да се сетят за нея hahaha
ЗъбелезЪЪЪхте ли колко студено Ник и джуклата се сбогуваа?
Студена прегръдка без никакви емоции и от двете страни hahaha
Магистралката само се изцепи"съжалявам,че така се получи,обърках нещата" и толкоз hahaha
и Ник не се сети за нея повече hahaha

# 115
Чукаш и бегаш!     Joy
Кой мъж не мечтае за това?!
Хайде Сега ти кой алтернативен сериал гледаш Crazy
В "нашия сериал" Joy всички мъже,които са имали честта да уважат Главната Героиня,после цял живот мечтаят за нея и само си търсят поводи да направят ситуация тяло в тяло с Брук изцяло,то тУЙ се е видяло!
Аха,тя затуй през повечето време е  сама...     Joy 

# 116
е доСега забелязвЪм свободни съчинения 2 години колко разпасана била,Сега пък бИла сама през повечето време hahaha
Днес май не сте правили събрание в скайпа Joy

# 117
Сега, гледай сериала, който ние тук обсъждаме, ако обичаш. ... В нашия сериал Тейлър не започна връзка с Рик, за да разбие сърцето на дъщеря си. Той беше свободен мъж, който разви чувства и помогна на Тейлър да се справи с тежкия удар, който безчувствената егоистка, майка му, й причини. В твоя сериал ли е започнала връзка с тази причина?  newsm78 Много интересно  Thinking
Ами да интересно, наистина. И кое не бе вярно, в коментара ми  newsm78
Че Тейлър също се води от своите интереси ли (дори ако е е за да се оправи от тежкия удар) и съвсем съзнателно (напук на всички) си легна с братчето на детето си и че преминавайки през сълзите на Фийби, "скокна" от дядото на внука ли и така не разби ли сърцето на Фийби и на Брук ли?
Че отровителката-убийца Стефани не върши престъпленията си от интерес ли?
Е не ми е в стила да се изразявам по-рязко и съжалявам, че го правя точно за деликатната Тейлър, но след като милата Брук е подложена ежедневно на доста остри, груби и грозни нападки за подобни действия, често преувеличени, редно и Тейлър да бъде дискутирана по-критично (не казвам че никой не го прави изобщо, но е рядко). И не за едната да се намират оправдания от рода, че били "свободни" мъжете и затова дай да не ги подбираме изобщо или пък имала нужда от утешение, а другата да се "убива" предварително дори и за това, което не е направила (като това да и се "вменява" вина за нестаналото още с Оливър, вместо да се прояви човещина и да се изкажат съжаления за предстоящата с нея бъдеща грешка и конфуз не по нейно желание)  Naughty

Краси,  за това какво означава думата "мръсница" не си убедителна и все си мисля, че думата има по-друго значение  newsm78
Изобщо не загрявам как може на тази изстрадала, незаменима и неповторима жена като Брук от ДиК и непрекъснато да й се лепят всичките тези незаслужени обиди и дефиниции  newsm78
"Дързост и красота" е номер 1 вече толкова години благодарение именно на Брук си нейната енергия, хъс, чар и свежест и неоспорима красота, качества, изпъкващи на фона на борбата й със "желязната" Стефани с острият й език и поведение на грозна кралица и също разбира се и на контраста й с по-нежната Тейлър с нейната фина деликатност на дама. Така, че нека и трите да си стоят, те се допълват в някакъв смисъл и без техните конфликти рейтингът на ДиК не би бил същия. Затова  и Тейлър, макар и по-второстепенна - току я убият и после я съживяват, за да има друга жена за контраст с борбената Брук. Да видим ще заменят ли сценаристите отиващата си Стефка, че на Брук и трябва такъв противник, за да има интрига освен ако наистина не им разменят ролите  Joy

Както вече написах, твоя сериал не го гледам, а коментирам този, който се коментира в темата. В оригиналния сериал много от нещата, за които пишеш, не са се случили изобщо. А да съжалявам брук, че не подбира с кой си ляга ... ами не мога  Joy Като не може да разпознае, че това не е мъжа й ... онзи, същия, за когото драпа от началото на сериала ...  hahaha Сега ще ти кажа и нещо, което ще ти се стори интересно, от нашия сериал. Тейлър постави интересите на дъщеря си пред своите собствени желания и прекрати връзката с Рик. Нещо, на което брук не е способна, заради преливащия от нея егоизъм. Не знам в твоя сериал как приключва връзката между Рик и Тейлър, но и не ме интересува - коментирай си го в друга тема  Peace

Краси, как да не е сама като мъжете гледат на нея като на секс играчка?  Whistling Това има, това предлага и номерът минава с мъже, които нямат нужда от повече  Crazy

# 118
Много интересно "някои хора" кой алтернативен сериал гледат hahaha
Как така Квазимодото поставило интересите на грозната си щерка на 1 място,пък веднага след като оназ й каза да не се разделят и Джуката отиде в леглото с рик,за да му направи една......... hahaha hahaha hahaha

# 119
  • somewhere near the sea
шест е доста повече от двама, нали, "форестър" Crazy

Общи условия

Активация на акаунт