"Дързост и красота" - тема 64:"Брак, бебе и...още нещо"

• 30 826
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Най-после пуснаха новата шапка с всички нови актьори. Дори и Тейлър, че нещо в предишната липсваше.

# 136
Най-после пуснаха новата шапка с всички нови актьори. Дори и Тейлър, че нещо в предишната липсваше.

Не че  е липсвала, а просто беше с онази късата коса и грозна снимка Embarassed а иначе в новият оупънинг я няма Ашли  Cry Cry

ето снимки на Тейлър в интрото-сегашната е най-сполучлива

http://www.youtube.com/watch?v=LEVUGYNLh1U

# 137
Колко външни кадри дават напоследък, трябва да обърна нещо. Laughing А Оуен трета серия се е закотвил така.

# 138
Колко външни кадри дават напоследък, трябва да обърна нещо. Laughing А Оуен трета серия се е закотвил така.

Тази тераска и в бъдеще ще бъде много показвана. Иска ли някой от мъжете да покаже мускули- там отива (защото си има и някакви там щанги освен масички и саксии). Томас е най-пресният случай от понеделнишкият епизод, когато Хоуп го видя гол до кръста.  Laughing

Не мога да повярвам, че го казвам, но Бг дублажа на Оуен ми харесва.

# 139
  • somewhere near the sea
Притеснявайки се за сестра си, Брук пита Кейти за чувствата ѝ към Ник и се опасява, че Кейти ще съжалява за жертвата си на отказ от първата си истинска любов.                           

Кейти е в състояние да убеди Брук, че  е щастлива за Бриджит, но не може да бъде убедителна.
Ник е хванат неподготвен, когато Кейти му признава  чувствата си по отношение на връзката му с Бриджит.

Семейството на Ерик е хвърлено в смут от реакцията му.                                                                                                                                                                                       
Стефани казва на Ерик някои изненадващи думи за това дали да приеме Маркъс и го съветва  да не пренебрегва собствените си деца.                   
 Оуен скоро научава какво се е случило с Маркъс и го притиска за пари..
Маркъс се притеснява, когато  установява, че Оуен е започнал работа в приемната на  „Forrester”.                           
 Когато Donna влиза в общата стая, Оуен не се колебае да се запознае с нея и да ѝ каже, че  е отговорен за събирането със сина ѝ. Оуен използва  харизмата си да очарова Donna и да ѝ създаде  чувство на дълг към него, което не остава незабелязано от Felicia. Кейти продължава да потиска чувствата си, докато убеди Брук, че чувствата Ник не са разделени между Кейти и Бриджит.

Ник изненади Бриджит с десетки цветя и ѝ прави предложение.                                                                                                                                                                                             

# 140
Ти София и Обзор за родни места ли ги имаш  Thinking
и кой живее там Сега? hahaha hahaha за теб знаем hahaha
Цитат
Странно е как тъй "някои хора" удобно забравят, че под озъбената Брукасита на аватара им стои "Най-скъпата улица в ЦЕНТЪРА"  ooooh!
тУЙ уточнение зарад кой си го направИл и с ква цел newsm78
Да изтъкнеш, че се имаш за нещо повече от неживущите в центъра ли  Outta Joint
А русата госпожица защо е издразнена от тоз неоспорим факт Crazy
Цитат
Ще ме извиняваш, ама такЪва забележка от теб точно не приемам  Crazy
и аз от теб нищо не приемам Crazy

Цитат
Освен тУЙ май вече почваш да забравяш (от годинките ще да е  Crazy) -
Да,ама не са колкото твойти Naughty И няма и да станат Crazy

"Долината" в ДиК е символ на по-бедните ,или средностатистически американци.
Та, в случая с баба ти брукаситка...от "Долината" т.е. от бедността се е прехвърлила "На хълма" , демек при богатите.
Демек Сега още по-малко разбирам защо персони като вас,които са отишле на друго място,очевидно за да спечелят повече пари Naughty ползуват тУЙ с идването от бедната долина при богатите като нещо срамно Thinking
Хубаво е човек първо да помисли дали тУЙ,което пише може точно той да го напише Naughty

# 141
Ти София и Обзор за родни места ли ги имаш  Thinking
и кой живее там Сега? hahaha hahaha за теб знаем hahaha

Като не знаеш где живея, метни един поглед под облещената ми снимка, то си пише, не говори наизуст  Crazy

Цитат
Странно е как тъй "някои хора" удобно забравят, че под озъбената Брукасита на аватара им стои "Най-скъпата улица в ЦЕНТЪРА"  ooooh!
тУЙ уточнение зарад кой си го направИл и с ква цел newsm78
Да изтъкнеш, че се имаш за нещо повече от неживущите в центъра ли  Outta Joint
А русата госпожица защо е издразнена от тоз неоспорим факт Crazy

Хич биля не съм издразнена, просто ти обръщам Фнимание, че е смешно точно ти да правиш такЪви забележки. За какво да ти завиждам, че живееш в малко градче  Crazy

Цитат
Ще ме извиняваш, ама такЪва забележка от теб точно не приемам  Crazy
и аз от теб нищо не приемам Crazy

То пък сякаш аз ти и давам  Mr. Green

Цитат
Освен тУЙ май вече почваш да забравяш (от годинките ще да е  Crazy) -
Да,ама не са колкото твойти Naughty И няма и да станат Crazy

Че аз отдавна забравям, някъде около твоята възраст почнах да не помня вече  Mr. Green
Напротив, ще станат колкото моите Crazy
Искаш да кажеш, че няма да ме настигнеш, така вече ще се съглася  Mr. Green

# 142
Всеки от "долината" може да стигне до "хълма" благодарение на качествата си и упорит труд.
Стига това да не включва само и единствено креватни умения, разбиване на семейства и съдби и безогледно газене на чувствата на всички наоколо. Дето се вика, 99% сме от "долината", ама и "хълмът" не е всичко на този свят. Сал за една брукасита е всичко!

# 143
Дето се вика, 99% сме от "долината"
Като сте 99% защо наблягате постоянно на тази долина #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не може всеки да е рОден на най-скъпата улица в центъра на административен център Naughty

ФийбитУ ще умре за мое огромно съжаление скоро,милинкото ми сладкУ Фийби ще умре
Иеееее Crazy Колко съм щастлив,че любимката на русата госпожица ще се спомине всеки момент Crazy
А Сега чакаме да ритне камбаната и другата ти любимка hahaha hahaha hahaha
Да ти пожелая и третата ти любимка вече да Умре за трети и последен път,че никой не уважава разгонени пенсионерки Naughty Не искам да гледам "Старост и Гнусота"

# 144
Дето се вика, 99% сме от "долината"
Като сте 99% защо наблягате постоянно на тази долина #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не може всеки да е рОден на най-скъпата улица в центъра на административен център Naughty

Вие в "административните центрове" на улицата ли раждате  Thinking
Щото ние в "по-малките" градове раждаме в болниците  Crazy

ФийбитУ ще умре за мое огромно съжаление скоро,милинкото ми сладкУ Фийби ще умре
Иеееее Crazy Колко съм щастлив,че любимката на русата госпожица ще се спомине всеки момент Crazy
А Сега чакаме да ритне камбаната и другата ти любимка hahaha hahaha hahaha
Да ти пожелая и третата ти любимка вече да Умре за трети и последен път,че никой не уважава разгонени пенсионерки Naughty Не искам да гледам "Старост и Гнусота"

"Някои хора" май искат на русата госпожица да й е тъжно, за да й бършат сълзите  Crazy
Ех, тази твоя слабост към застаряващи  Mr. Green

# 145
"Долината" в ДиК е символ на по-бедните ,или средностатистически американци.
Та, в случая с баба ти брукаситка...от "Долината" т.е. от бедността се е прехвърлила "На хълма" , демек при богатите.
Демек Сега още по-малко разбирам защо персони като вас,които са отишле на друго място,очевидно за да спечелят повече пари Naughty ползуват тУЙ с идването от бедната долина при богатите като нещо срамно Thinking

Защото разликата е в начина на печелене на пари.   Peace
Ние не сме хукнали да гоним всички мъже от един род,та ,ха дано някой ни върже ,та да спечелим...докато любимата ти баба брук спечели всичко ,разтваряйки крака пред всеки!

А пък аз наблягам постоянно на Долината,за да не забравяш,пеейки постоянно хвалебствените си химни за бабата ,откъде е тръгнала любимата ти сметкаджийка!   Peace

# 146
Ох, НичУ ми прилича на Брукасита в панталони  #2gunfire #2gunfire
Все неориентиран, все  не знае кой обича и какво иска  ooooh!
Живял в бедност, докопал се до пари не благодарение на лични качества и умения и изведнъж станАл голямата работа  #2gunfire

ДжакитУ по-ми харесваше с тъмна коса  Thinking
Тя всъщност е доста красива жена, някой знае ли на колко години е самата актриса  newsm78

# 147
ДжакитУ по-ми харесваше с тъмна коса  Thinking
Тя всъщност е доста красива жена, някой знае ли на колко години е самата актриса  newsm78

На 56. Наистина е много красива и винаги е била такава.

# 148

ДжакитУ по-ми харесваше с тъмна коса  Thinking
Тя всъщност е доста красива жена, някой знае ли на колко години е самата актриса  newsm78

Лесли Ан-Даун е родена на 17.03.1954 г. и наистина е много красива жена  Peace

Чудя се защо донка пак се меси в чужди бракове и чувства и насъсква сестра си да развали годежа на племенницата си Sick Защо не си гледа собствените проблеми, а все се вре, където не й е работа. Та кога ще забременее КейтитУ или вече е бременна?  newsm78

# 149
Цитат
Чудя се защо донка пак се меси в чужди бракове и чувства и насъсква сестра си да развали годежа на племенницата си 
Ами защото им е заложено на фамилия Лоугън да "преследват либофтъ си на всяка цена"!
Без оглед на това кого ще наранят...
Не помниш ли и баба брукаситка как все съветва наляво и надясно всички да следват сърцето си?И хич не й пука кой ще пострадаот това,дори и да е собствената й дъщеря!

А пък на мен Джакиту ми харесва повече руса...    Grinning   Много млада изглежда...скоро Ничу ще изглежда като неин баща...    Joy 

Общи условия

Активация на акаунт