"Дързост и красота" - тема 64:"Брак, бебе и...още нещо"

• 30 509
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Леле, колко злоба и ненавист лъхат от втора страница на темата   Sick И толкова чаршафени глупости за гарнитура  Sick

Краси, много хубави постове   bouquet Захвърлила/изоставила/зарязала си е бебето, разбира се. На такива детски години само бебе й се гледа  Crazy Пък и такова черничко ... явно и бащата не го е искал съвсем, плод на еднократен сексуален акт  Sad Поне е направила услуга на бебето като му е дала шанс да расте в нормална семейна среда. Ако не си беше зарязала бебето, сигурно щеше да израсне с тяхното мислене, а сега си изглежда съвсем нормален човек.
И как толкова години веднъж не се сети за това дете, веднъж не го спомена, даже на мъжа си не спомена ... Нито го потърси да се поинтересува живо ли е, какво прави  ooooh! Лоугънова работа.

Марси, на тази снимка са я подмладили и разхубавили чак не прилича на себе си, но какво ли не прави Фотошоп в днешно време  Crazy

Хаха, ето и нещ забавно -

3 111 295 Общо мнения в 40 824 Теми от 127 235 Потребители
Последен член: Brooke Logan
 Joy

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 14:00 от Teresa of the Faint Smile

# 31
Цитат
окраси,ти верваш ли си,че Дончето е грозна?
Ами,да, вярвам на очите си...нали я виждам какъв е крантозъбел...    Joy

Цитат
И ,верно,някой да каже кога ще свършат "Сълзи Лоугънови" ,че вече ми се гледа филма...  

Да разбирам ли, че искаш да свърши ДиК ?

Оф,пак нищо не си разбрала....    Mr. Green
Не ДиК,а океана от сълзи,които проляха "Трио Лоугън"...
Предпочитам милион пъти да гледам интрижките между баба брукаситка и Стефани,или между брук и Тейлър,отколкото тая боза... "Ша умиргам,нема да умиргам...обичам Ничу,ама не трябва да го обичам..."
Пък Ник с неговите  идиотски постъпки не мога да го трая...поне да участваше в интригите...а той все света вода ненапита!
Това мъж да се държи като женчо ми е най-омразно...!Че и бозав...

А за бебето си права,щастлива...дадено,зарязано,захвърлено,изоставено, все тая коя дума ще използват.ФАКТ Е,че буля донка се е отказала от детето си.

# 32

А иначе Оуен ще се появи в Бг епизодите във вторник. За тези които не знаят, напомням, че той е бъдещият баща на детето на Бриджет и общо взето е важен герои в сериала през последните 2-3 години.

Как 3 години Оуен се появява на 2.07 2008 година. А иначе в сериите на БНТ-север Оуен се появи вече, което ме навежда на мисълта че БНТ вървят с повече от една серия назад Crazy Crazy

# 33
За тези които не знаят, напомням, че той е бъдещият баща на детето на Бриджет и общо взето е важен герои в сериала през последните 2-3 години.
ти занимаваш ли се с журналистика,ако не е тайна Thinking

Не съвсем. Защо, някоя хвалебствена статия за Брук ли искаш да ти напиша? Joy

А иначе Оуен ще се появи в Бг епизодите във вторник. За тези които не знаят, напомням, че той е бъдещият баща на детето на Бриджет и общо взето е важен герои в сериала през последните 2-3 години.

Как 3 години Оуен се появява на 2.07 2008 година. А иначе в сериите на БНТ-север Оуен се появи вече, което ме навежда на мисълта че БНТ вървят с повече от една серия назад Crazy Crazy

Да, знам, че не са му точно 3 годините и затова казах '2-3 години' т.е някъде в този порядък. Wink

# 34
Ха,Брук дойде в темата ни и знае български Mr. Green

"супер"георги често бърка годините,но сме свикнАли Crazy

Сега,виж Сега кък някУЙ хора наричат неоспоримите факти от филма и живота "злоба и ненавист" Crazy
Аз искам да пофаля Главната Героиня,щото ако всяка БГ Мамма беше като Брук,щеше да има естествен прираст и бг нямаше да сме малцинство Naughty Плюс тУЙ тя е доста ерудирана химичка,а знаете,че гени+среда има влияние Crazy Всички биха били умни като Мамма и биха имАли работа Naughty
Брук е комплексно израснал Човек:
1-Мамма-Мечта
2-Дъщеря-Мечта
3-Жена-Мечта
4-Сестра-Мечта
5-Учен-Мечта Naughty

# 35
Цитат
Аз искам да пофаля Главната Героиня,щото ако всяка БГ Мамма беше като Брук,щеше да има естествен прираст ...............
Че то има естествен прираст!    Mr. Green
баба брукаситка точно като нашето българско малцинство цъка деца ...Е,наште ги пращат на улицата да просят,пък тя ги тропосва на некой мъж да ги гледа...от него да просят...  Joy
Къде е  разликата?    newsm78
Скоро и за Джак пак ще води битки,за да го захвърли и него нанякъде....   такава "супер-майка " е баба брукаситка!    Peace

# 36
"супер"георги често бърка годините,но сме свикнАли Crazy

Хаха, кой го казва- този, който твърдеше, че Хоуп била родена през 2004-та, наред с Ар Джей. Joy
А пък и в случая не бях объркал годините, а просто коментара ми за Оуен и онези 2-3 години не беше правилно разбран от новата потребителка. На която, между другото, добре дошла!   bouquet Само, ако може и има желание, нека да поясни доколко е фенка на Брук, та да знаем Тейлър феновете с какво ще си имаме работа в бъдеще. Mr. Green  Надявам се да не е чак толкова заслепена като някои други Брук фенове тук. Има и такива хора, с които вече би било дори и приятно да се спори по дадена тема, защото винаги биха си признали, че грешат, когато това им е доказано.

# 37
Нема нужда мога и аз Naughty "незнам" какво ще рече "не съвсем",обаче всичките ти мнения сакъш са писани в списание или вестник Naughty Naughty

Хаха, кой го казва- този, който твърдеше, че Хоуп била родена през 2004-та, наред с Ар
А ти сакъш забрави,че твърдеше,че Главната Героиня я рОдила 2001 hahaha hahaha hahaha hahaha Какво падение Joy

Има и такива хора, с които вече би било дори и приятно да се спори по дадена тема, защото винаги биха си признали, че грешат, когато това им е доказано.
Все неща,които не се отнасят за теб Naughty

# 38
Нема нужда мога и аз Naughty "незнам" какво ще рече "не съвсем",обаче всичките ти мнения сакъш са писани в списание или вестник Naughty Naughty

'Не съвсем', защото никога не съм учил и не съм се занимавал професионално с журналистика, но имам по някое и друго познание в сферата на писането на подобен вид текстове.

Хаха, кой го казва- този, който твърдеше, че Хоуп била родена през 2004-та, наред с Ар
А ти сакъш забрави,че твърдеше,че Главната Героиня я рОдила 2001 hahaha hahaha hahaha hahaha Какво падение Joy

Пак бях по-близо от теб до истината, нали? Казах 2001, защото се обърках, че Брук е родила в годината, в която е и забременяла. Но се оказа, че съм сгрешил и е родила в следващата- 2002. А на теб от какво ти е било породено объркването, че е родила Хоуп чак през през 2004? Joy Да, тогава тя действително роди отново, но този път не от зетя, а от Ридж (най-накрая и от него Crazy), макар че до последно не се знаеше, че той е бащата на Ар Джей. Joy

Има и такива хора, с които вече би било дори и приятно да се спори по дадена тема, защото винаги биха си признали, че грешат, когато това им е доказано.

Може и да не се отнасят за мен на 100%, но със сигурност се отнасят за мен повече отколкото за теб. Аз съм признавал някои от лошите постъпки на Тейлър, но теб и един път не съм те видял да признаеш, че някоя постъпка на Брук е била долна, и че я е изтъкнала като уличница. Жалко за сценаристите, че 23 години се мъчат да й изградят имиджа на уличницата на сериала. Crazy

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 16:23 от SuperGeorgi

# 39

Е,те и за теб не се отнасят изобщо...
Досега толкова ГРЕШКИ и ПОДЛОСТИ ти показвахме,извършени от любимата ти брукаситка, пък ни един път не казА :"Да,бе,верно,прави сте!Такава е подла в тая ситуация!"
То не че при нея има други освен гаднотии и подлости,ама поне за една да беше си признал....   Mr. Green 

# 40
Брех, брех, гльодам страстите са се развихрили  Joy
Странно как "някои хора" се опитват да изкривят очевАдния факт, че Донка е зарязала детето си, вместо да търси начин и средства да се бори за него и да не го изоставя. Всичките бла-бла как видите ли анорексичната к***а мислила за детето си да му е по-добре ... не на мен тези  Naughty
Мислила е за собственото си мършаво дупИ  Naughty
Като може да прави секс, трябва да може и да си понесе последствията после  Naughty
Дай тогава всички да се сексим без предпазни средства (да се подобрил прираста  Crazy) и после да ги захвърляме (ще ме извинявате, ама тУЙ е точната дума  Naughty) в домове, като всяко хлапе знае какви тежки последствия има тУй за психиката не детето  Naughty
Брей, каква обетивност "отново"  Crossing Arms

# 41
Добре дошла на адашката на Брук Лоугън!  Hug   Откога те чакаме - само като ти зърнем ника и ни радваш   bouquet
Да се надяваме и на бъдещи мили и обективни постове!

Досега толкова ГРЕШКИ и ПОДЛОСТИ ти показвахме,извършени от любимата ти брукаситка, пък ни един път не казА :"Да,бе,верно,прави сте!Такава е подла в тая ситуация!" ... То не че при нея има други освен гаднотии и подлости,ама поне за една да беше си признал....   Mr. Green  
Всички правят грешки. И ти дори Simple Smile Като тази, че Брук била подла и гадна  newsm78 Дори бих казла, че точно това една грешка  hahaha
ЗаСЕГА не е желателно грешка на Брук (ако има такава  newsm78) да се подчертава от фен на Брук на фона на тази преувеличена и изкуствена Анти-Брук атмосфера! Като най-виден Брук-фен - няма как Ф69 да го направи - той трябва да смогва да компенсира помията дето се изсипва свръх нашето момиче.
Брук-фенове в никакъв случай не се хващайте  на тази въдица! Аз малко залитнах на там като бях "млада и зелена" в темата! И се опитвах да давам обективно мнение и за двете страни - ето това харесвам-нехаресвам у Брук, това у Тейлър. Но докато аз се опитвах да съм обективна, лоялна и призоваваща за мир, отсреща някои си плюеха Брук на воля и то с преувеличение. Та няма как, докато се изкривяват постъпките  на Главната героиня от някои от другия отбор и ние да добавяме масло в огъня. За да има поне малко равновесие - на тяхното преувеличение - ние поне с мълчание да компенсираме малко. То има кой да си вика - повече от необходимото. Е ако тези някои станат по-обективни и спрат да наричат Брук с лоши думи от рода к* (което си е груба лъжа, повторена многократно за да звучи като истина) може и ние тогава да дадем мнение (ако някога се случи грешка).
И аз нямам търпение да дойде този миг за да мога да си съчувствам и на горката Тейлъритка и сие, ама СЕГА няма нужда - Тейлър и без това е прехвалена излишно на фона на "низвергването" на Брук.
Е засега ще почакам явно.

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 19:53 от Sega

# 42
  • somewhere near the sea
 SuperGeorgi, явно сценаристите са калпави. Или като в израза:"Аз ли криво ти говоря, ти ли криво ме разбираш..." newsm78
Цитат
Е ако някои станат по-обективни и спрат да наричат Брук с лоши думи от рода к*, което си е груба лъжа, повторена многократно за да звучи като истина... може и ние тогава да дадем мнение за някоя грешка.
Сори, но това не го вярвам вече. Не бихте могли. И не си права, че само помия се изливапо посока на  Брук. Много пъти сме посочвали лоши постъпки на Тейлър. Не сме ли казвали, че не одобряваме връзката й с Рик? Naughty Какво се иска още? ooooh! Два поста по-горе публикувах снимка на Катрин, която е фотошопната наистина, но е хубава. Някой от Брук тима да е правил това?
И мисля, че никой тук не е споменавал, че е трябвало да абортира бебето. Просто е смешно, че нито една от фамилията Лоуган няма сексуална култура-от бързане да се гушне с поредния партньор не сварват да помислят за контрацептив.

Не искайте от новодошлите да вземат страна. Много от четящите са споделяли, че не смеят да пишат, защото намират тона ни за груб, дори вулгарен. А и нека не забравяме предупрежденията на татти Naughty

# 43
Цитат
Всички правят грешки. И ти дори 
Така е!    Peace   Ама умния човек се учи от грешките си, и не ги повтаря!   Peace
За разлика от брукаситка,дето ги върши все едни и същи вече 40 години, а както разбирам, и до гроб ще продължава!   Peace

Цитат
той трябва да смогва да компенсира помията дето се изсипва свръх нашето момиче.
Че то няма нужда ние да изсипваме помия отгоре й,баба брук сама и съвсем доброволно все  помия сътворява и си  гази в нея...откак се е появила в сериала!   Peace

Цитат
Е ако тези някои станат по-обективни и спрат да наричат Брук с лоши думи от рода к* (което си е груба лъжа, повторена многократно за да звучи като истина)]
Е,Фена така и не отговори...явно не намери думи...Та да питам и теб:пък дано получа правилен отговор:
Ти как наричаш жена,която все на женени мъже налита,развежда ги,забременява от тях,за да ги разведе,съблазнява зетьовете си ,че и ражда от тях,сякаш е малко прегрешението да спи със мъжете на дъщеря си,под предлог ,че уж не познала гаджето на Хоуп   Shocked   най-демонстративно го оправя и него...Та как се нарича подобна жена и подобно поведение ,според теб?

# 44
  • somewhere near the sea
...Та как се нарича подобна жена и подобно поведение ,според теб?[/b]
Нарича се "единица- мярка"

Общи условия

Активация на акаунт