"Дързост и красота" - тема 64:"Брак, бебе и...още нещо"

• 30 501
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Зрителите няма нужда да хулят брук - тя сама се забърква в едни каши и сама се излага ...  Crazy И на стари години пак на чужди мъже налита  ooooh! Нооо модел за подражание е на мнозина. Чак не мога да повярвам колко отчаяни са сценаристите, за да забъркат сюжета брук и Оливър  Crazy Интересно ми е да видя какво ще намислят да изчистят имиджа й на продажна уличница  Thinking

# 46
Марси, признавам ти го това, дето го пишеш. Затова и казах някои - което означава, че не са всички. И категорично съм съгласна да не се натискат новодошлите да вземат страна!  Може и изобщо да не са на никоя страна. Дори ако може и за старите да важи newsm78  Ако аз сега влизах като нова - колко добре би било да не съм на ничия и дори бих искала да няма страни, ама как да стане newsm78
Само това не е вярно, че никой тук не е споменавал, че е трябвало да абортира бебето - споменаваше се и то не веднъж! Ако трябва ще се заровя назад, но точно мен апострофираха с такива мнения.

Е,Фена така и не отговори...явно не намери думи...Та да питам и теб:пък дано получа правилен отговор:
Ти как наричаш жена,която все на женени мъже налита,развежда ги,забременява от тях,за да ги разведе,съблазнява зетьовете си ,че и ражда от тях,сякаш е малко прегрешението да спи със мъжете на дъщеря си,под предлог ,че уж не познала гаджето на Хоуп   Shocked   най-демонстративно го оправя и него...Та как се нарича подобна жена и подобно поведение ,според теб?
Ето как ти сама доказа думите ми за преувеличаването на лошите неща около Брук.  Брук наричам със съвсем други думи, не с твоите: Брук е мила, чаровна, добродушна (каза го и Марси), много емоционална и любвеобилна и главно все иска да има добро семейство и любов, а не секс заради самия секс,но все не и се получава  Sad  Около нея все се създават и завихрят проблеми, но то си е от друго (сценаристки хрумвания най-вече), не от престъпните намерения, които й преписваш Naughty
И трябва ли да се доказва изобщо, че Брук не е к*, след като самата дума си означава друго нещо - да го превърнеш в професия, без влагане на чувства, само в начин за изкарване на материални облаги - ето това никак не пасва на милата чаровна Брук. При нея чуствата са водещото в тези "грешки". Та думите ти са силно преувеличени за да ме убедиш в правотата си!
И ето ти и точно отговора за който питаш -  постът ти търпи следните корекции:
- не е вярно, че е нарочно все с женени; сякаш предполагаш умисъл да е нарочно с женени (а се е обвързвала и не само с женени все пак );
- и че е нарочно с цел да ги развежда, а не защото така става;
- нито че нарочно ги "съблазнява" зетьовете и че ражда (от един - случайно и то) само и само да ги отнеме от дъщерите си  Shocked -  просто става така;
- а пък за гаджето на Хоуп, че си измислила непознаването за предлог само и само да спи с него - най-чиста проба измислица  hahaha
и тн  Peace

# 47
Някой май не е почерил с торта собствено производство за рождения си ден  Wink
Краси, да си жива и здрава, много щастлива и обичана жена и майка  Hug
Продължавай да доставяш наслада с твоите невероятни торти
 newsm51
Хайде, да почерпя аз по повод рождения ти ден  Hug

П.П. Това е единият вариант за тортата, която ще ни спретнеш, но още не съм избрала окончателно  Wink

# 48
госпожо марси,Сега аз как да Ви разбирам Crazy
Сега снимката на Брук била хубава Thinking
А онзи път,когато беше ровила да търсиш уж грозна нейна снимка и отгоре написа "Без думи" #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Последно харесваш я,не я харесваш или не можеш да прецениш #2gunfire

# 49
Харесва я фотошопирана, когато не прилича на себе си, кое е толкоз странно  Crazy

Определено бива да си смениш таз снимка на аватара, озъбената Брукасита посрЯд нощ не ми действа особено добре  Crazy
Снимката на Марси вЕрно е доста сполучлива, вземи я турни нея и без тУЙ от повече от година си с таз снимка, не ти ли писнА  Crazy

# 50
Това с Оливър и с Дикън преди време е пълна боза от страна на сценаристите Wink а що се отнася до Брук-няма друг герой преживял толкова хубави и лоши неща.А Тейлър цивреше за Джак,а май забрави как свидетелства срещу Брук когато долната Стефани искаше Хоуп И Ар Джей  Crazy Много неща има около образа на Тейлър коита са стряскащи.....спа с Рик, напиваше се, блъсна Дарла, спа със Стивън.
А инае по отношение на игра съмнение няма е Кетрин Кели Ланг е най-добрата а Хънтър най-бездарната. Когато Тейлър говори на ои се набива единствено неграмотно поставеният силикон в устните й, правещи конкуренция по големина на другите асти на главата й.
Най-добрата сцена за мен с най-добре изиграна игра беше с изнасилването на Брук Кетрин Кели Ланг я изигра перфектно

# 51
брЯх, гльодам "новите" не си поплюват, а направо почват да плюят  ooooh!

# 52
Преди да ви прочета /днес направо сте се оляли в писането  Crazy/, искам да поздравя Краси с рожденния й ден.  Heart Eyes

Честит рожден ден, Краси!
Бъди здрава, щастлива, обичана и все така дейна в темата ни! Продължавай да радваш хората с твоите шедьоври на кулинарното изкуство!   bouquet

Новонахлулите в темата не е ли редно първо да се представят, а не така направо с рогите напред?  Thinking

Нена, тортата, която си избрала е страхотна!  Peace

# 53
Краси, честит рожден ден! Жива, здрава и все така да ни радваш с хубавите ти постове   bouquet

В темата се напълни с прекалено много почитатели на поведението тип "разпасана уличница"  Thinking И с бъркащи екранен образ с реален актьор  Tired
И на фона на грубия език и агресивното злобно писане ... май наистина е време темата да се затвори ... В този си вид по-скоро отблъсква, отколкото да привлича читатели.
А имаше един период на спокойно обсъждане, когато някои потребители бяха изчезнали за дълго ... Липсват ми онези времена.

# 54
Хайде в последните минути на деня, и от мен една честитка за Краси!  bouquet

Наистина не мога да разбера как е възможно един човек да харесва Брук толкова много. Да, на външен вид не е чак толкова зле, особено в тялото, но като държание...  Crazy И Тейлър не е светица, и Тейлър е допускала ужасни грешки, но чак такова разпасано държание не си е позволявала, не и за толкова дълъг период като Брук. Поне на Брук да й беше такова държанието за 5, 7... най-много за 10 години! А тя... 23! Shocked

# 55
Добре дошли на новите попълнения  bouquet
Темата вече става по-съдържателна  bouquet

# 56
Краси честит рожден ден! Да си жива и здрава и обичана   bouquet

Дрийм -  какво по-добро представяне се иска от този ник  newsm78

брЯх, гльодам "новите" не си поплюват, а направо почват да плюят  ooooh!
Ама какво "плюене" - като си е истина написаното от момичето за Брук  и Кетрин Кели Ланг.
Колко хубаво го каза - "няма друг герой преживял толкова хубави и лоши неща".  
Но хора разни гледните точки също Simple Smile

И екранната и за форумната Брук Лоугън    bouquet  bouquet  bouquet  

Тереса - тенденцията към изравняване на силите в двата отбора си е нещо нормално - не се дразни.

Георги "разпасаното поведение" е резултат от многото одумване, а иначе няма такова нещо при Брук!

Темата наистина почна да става по-стойностна!

# 57
Ама какво "плюене" - като си е истина написаното от момичето за Брук  и Кетрин Кели Ланг.

Самата  истина  bouquet А за Джуклата и Мецана беше върхът  bouquet

Цитат
Темата наистина почна да става по-стойностна!
Което може да ни радва  bouquet

# 58
О, не знаех, че вашият "отбор" е пуснал кастинг за набиране на нови никове. Имате си един колоритен, който е гласовит и циничен за 25 брук-фена.
Мда, видно е качеството на постовете от вашия "отбор". "Стойностна" и "съдържателна" не са прилагателни, с които бих описала темата в момента.
Но пък за вашия "отбор" поведението на уличница е поведение за пример, така че не е чудно, че и за това сме на противоположни мнения.
Моето единствено очакване е да коментирате сериала с по-спокоен тон и с по-обективно представяне на събитията. За теб се убедих, че гледаш друг сериал, защото това, което пишеш е много по-различно от това, което дават по телевизионнип екран. Горе-долу в 95% от случаите.
Циничният ви "съотборник" няма да го коментирам, неговите постове ги прескачам, защото от тях лъхат невероятни злоба и ненавист, както и груб и провокативен език, който ми е неприятно да чета.

СуперГеорги, образът на брук е развиван в тази посока от самото начало, когато се полакоми за мъжа и синовете на Стефани и техните пари. Така че определено сценаристите са последователни в тази си дейност. Противопоставят всичко лошо, пошло, използваческо, манипулиращо, разпасано, продажно у една жена (брук) с ценностите, които Стефани и Тейлър, та дори Карълайн в началото на сериала символизират. Всеки път като видим брук "в акция", тя все е разголена, в леглото, в сауната, къде ли не и задоволява плътски страсти с разнообразни (обикновено чужди) мъже. Образ, изцяло вторачен в материалното и плътското, който все говори за вечната любов към един мъж, а все му изневерява с други. Каква любов, какви 5 лева. Пет минути след като реши, че мъжът, когото нарича любовта на живота й, е мъртъв, тя вече се оправя с брат му! Утешава се в прегръдките на друг мъж! Каква любов, какви 5 лева. Стефани има толкова хубави лафчетаза брук (например че на брук бельото й е работното облекло  hahaha )

# 59
Георги "разпасаното поведение" е резултат от многото одумване, а иначе няма такова нещо при Брук!

С или без одумване, очернящите Брук факти си остават- тя за повече от 23 години преспа с мъжете от цяло едно семейство, а също така и с двама съпруга и едно гадже на дъщерите си. Постоянно си сменяше предпочитанията и скачаше ту от леглото на единия мъж към леглото на другия, ту от леглото на другия към леглото на третия, а после пък се връщаше в леглото на първия, после пък скачаше в леглото на четвъртия, петия, шестия, после пак втория, пак първия, пак петия, после седмия, осмия, пак третия, пак първия, деветия, пак първия... Crazy Crazy Crazy И не едно от тези 'скачания' ставаха докато въпросните мъже бяха обвързани с друга- Ерик, Ридж, Торн, Дийкън, Ник, пак Ридж, пак Ник, пак Ридж...
Егати поведението! ooooh!

И сега тези, които не могат да ме оборят сигурно ще започнат да оплюват Тейлър и да изреждат нейните грешки, или пък още по-комичното- Стефани и нейните такива. Joy Е, не става, защото доказано Брук си е к**вата на сериала, и колкото и някои да си опитват да си внушават друго и дори да го налагат пред останалите, фактите си остават безспорни!

Общи условия

Активация на акаунт