"Дързост и красота" - тема 64:"Брак, бебе и...още нещо"

• 30 870
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Извинявам се за отклонението. Може ли да ви помоля да подкрепите моя приятелка в този конкурс. Само трябва да гласувате. Мерси предварително. Simple Smile

http://www.sportal.bg/girls_single.php?girl=136&vote&r=35077

# 406
Извинявам се за отклонението. Може ли да ви помоля да подкрепите моя приятелка в този конкурс. Само трябва да гласувате. Мерси предварително. Simple Smile

Готово  newsm10

# 407
  • somewhere near the sea
Щом е за теб, и аз цъкнах, ама и девойката си заслужава

# 408
Аз също чакАх предстоящото Naughty Naughty Naughty
Джаки пък днес не я видох ooooh!
Кога я давАха  Crazy

# 409
  • somewhere near the sea
ПРЕДСТОИ
Бет и Тейлър обсъждат болестта на Алцхаймер. Тейлър ѝ обяснява, че всеки на нейното място би се чувствал зле.Допълва, че това е много жестоко заболяване, но деменция и депресия понякога имат еднакви симптоми.
Кейти пада във водата.
Бриджит говори с Ник по телефона и обяснява, че Кейти е изглеждала доста странно, когато Бриджит я е видяла по-рано в болницата, притеснена е за нея. После го моли да обсъди с Тейлър дали би се съгласила Кейти да стане кръстница на Джак.
Бриджит казва на майка си, че е видяла нещо в Кейти по-рано същия ден, което ѝ припомнило  мрачните дни, които са последвали загубата на Никол.
Кейти изведнъж спира и започва да се опитва да изплува. Нещо сякаш я тегли надолу под водата. Кейти се стресва от кошмара. Тя осъзнава, че иска да живее и че целият живот е чудо. Ник идва откъм гърба ѝ и Кейти го прегръща като казва, че животът е чудо и че детето им е чудо.
Бриджит и Брук обсъждат кръщаване на Джак.
Ник казва на  Кейти, че това е опасна ситуация за Кейти и бебето, както и изключително болезнена за Бриджит. Те просто трябва да оцелеят заедно. Те не трябва да вземат всякакви решения сега. Тя предлга да изчакат, докато разберат дали бебето има достатъчен шанс, за да оцелее.
Ник търси положителното от ситуацията. Кейти никога не е мислела, че може да има бебе и сега знае, че може. Това е един плюс. Те просто трябва да вярват, че бог има план.....
Ник и Бриджит седят прегърнати на дивана. Тя го пита за мнението му за Кейти като кръстница на Джак. Моли я да говорят за него по-късно. Иска да се съсредоточи върху нея, тъй като тя се притеснява за всички останали.
Ridge е с Ерик и чува гласа му  да казва да го пусне. Ридж вижда, че кислородният апарат е изтръгнат, а мониторът е спокоен. Целува баща си по челото. Той плаче, казва на Ерик колко много го обича. Следва ретроспекция на годините, прекарани с баща му в бизнеса, сватбата му и със семейството. Той чува гласът отново да казва да го пусне. Ridge се надига и се изправя пред апарата. Натиска бутона, който  изключва системите.
Под влияние на Оуен Дона се противопоставя на Ридж и системата е включена отново. "На Ерик е необходимо повече време, и ние ще му го дадем."- заявява тя.
Ridge съжалява, че е изключил кислородния апарат. Той почти уби баща си? Лекарят заявява, че няма вреда. Ridge плаче, че е прекалено рано, но чувства присъствието на Ерик, духът му, макар да е било халюцинация. Дона се опитва да го накара да я погледне и продължава да казва, че  всичко е наред, те просто трябва да запазят надеждата и да се молят ....
В къщи Оуен изненадва Donna чрез пускане на музика и тихо я кани да танцува с него. Отблизо шепне в ухото ѝ, че  се е върнал в Сан Диего при стария си живот, но не могъл да спре да мисли за нея. Той признава, че иска да бъде близо до нея. Но най-вече го е върнала красивата ѝ усмивка и тези  дълбоко чувствени очи. Въздъхва и  казва, че  няма да лъже. Много е привлечен от нея.
Почти се целуват. Накрая подсмърчайки и заеквайки, тя казва че е поласкана. Той е много привлекателен, но това не може да се случи. Оуен трябва да разбере, че  иска съпруга си обратно, и ако Оуен ще остане тук, той трябва да спазва това.
Маркъс негодува, когато  вижда, че Оуен се завръща в града и се държи като  у дома си в къщата на Дона.
Ridge предупреждава Маркъс да стои настрана от Steffy.
Наблюдавайки най-малката си дъщеря, Бет достига до погрешни заключения за нейната омърлушеност и Кейти е принудена да ѝ разкрие тайната си.

# 410
ПРЕДСТОИ
Бет и Тейлър обсъждат болестта на Алцхаймер. Тейлър ѝ обяснява, че всеки на нейното място би се чувствал зле.Допълва, че това е много жестоко заболяване, но деменция и депресия понякога имат еднакви симптоми.
Бриджит и Брук обсъждат кръщаване на Джак.
Оуууу,ни думай,до какви проблясъци стигнАла тая пишман "психиатърка",която изобщо не се сеща,че е лекарка hahaha hahaha hahaha
Отдавна е забравИла hahaha hahaha Не че като е работИла,е правИла нещо съществено като Бриджит #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А тя вероватно за депресията и "дименсията" говори от личен опит,понеже са я застигнАли от край време Naughty

# 411
Марси, благодаря   bouquet

Джаки остана да гледа Джак, когато Ник отиде на лодката да се срещне с Кейти.

Нена, откога започнаха да те цитират като класик в подписите си?  hahaha

Ванко, гласувах  newsm10

# 412

Нена, откога започнаха да те цитират като класик в подписите си?  hahaha

Явно "някои хора" се опитват да привлекат Фниманието ми  Crazy  Mr. Green

# 413
А Джаки какви ще ги наговори на Кейти съвсем скоро ...   Joy Много ме радваше в онези епизоди, защото в прав текст си каза нещата за Лоугънките такива, каквито са  Grinning Направо втора Стефани  Sunglasses Изглежда Лоугънките засилват майчинските чувства и загриженост у майките, които искат да предпазят синовете си и парите им от алчните похотливи Лоугънови ръчички  Laughing

# 414
Едно време една моя почитателка започнА с един смс:
"ich grusse dich der erste Schnee" Crazy
Та и аз така Сега да ви приветствам със същото Crazy

Да се изкажа аз Сега за стотните,които ни подариа на плажа ooooh!
Явно някУЙ ора се сетиа,че в Ел Ей има море аджАба ooooh!
Квазимодо номер 2 го докарва откъм тяло,обаче леля й Дона го докарва много повече,ша ма извинява Crazy

# 415
А, да ви питам ся кво ще стане с Ерик ? Кога ще се събуди от тая кома и ще има ли някакви увреждания?
Щот гледах някакви серии ( там когато хваща Донна в изневяра ) че е в инвалиден стол и брадясал ... имат ли връзка двете неща ?

# 416
Едно време една моя почитателка започнА с един смс:
"ich grusse dich der erste Schnee" Crazy
Та и аз така Сега да ви приветствам със същото Crazy

Явно милинката хич не е била в час с немския  Crazy
За падежи май не е чувАла  hahaha

Ще ме извиняваш, но тялото на СтефитУ е много по-хубаво от това на баба ти Донка  Naughty
Първо, защото не е анорексичка и второ, защото няма таквизи грозни рамене като на робокоп  Sick

Последен адрес, и на мен ми е интересно какво ще стане с двамцата Флюбени, по ZDF си бяха все така заедно  Thinking
Но не знам колко серии са по-напред германците от нас  newsm78

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 08:31 от Nenna

# 417
Пак ни прецакаха с НС  Sick

# 418
Явно милинката хич не е била в час с немския  Crazy
за сметка на френския Crazy

Цитат
Ще ме извиняваш, но тялото на СтефитУ е много по-хубаво от това на баба ти Донка  Naughty
Първо, защото не е анорексичка и второ, защото няма таквизи грозни рамене като на робокоп  Sick
Хич няма да извинявам някУЙ хора,щото пишат неистинни неща #2gunfire

Цитат
Но не знам колко серии са по-напред германците от нас  newsm78
Сега ша срещат 2010 Naughty

# 419
  • Край ''синьосиньото синьо море''

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт