"Дързост и красота" - тема 64:"Брак, бебе и...още нещо"

• 30 569
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Цитат
По-нататък: Ерик вижда Дона и Оуен да се целуват на леглото.

... и вижда истинското лице на една лоуган  Mr. Green

# 616
Цитат

... и въпреки това остава с нея.  tooth

# 617
Цитат

... като пълен глупак  Mr. Green

# 618
Цитат

... като пълен глупак  Mr. Green

После "някои хора" да не ми кажат пак, че РичкУ не приличал на Ерик и не му бил син  Naughty
РичкУ е достоен син на баща си - дай му фуста и му гледай сеира до къде може да падне и да се унижава  Whistling ooooh!

# 619
  • Край ''синьосиньото синьо море''
'' На Бриджит устата е отворена, тя е изумена!''
Постоянното състояние на ГОЛЯМАТА БЯЛА ПАТКА Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 00:45 от susy

# 620
'' На Бриджит устата е отворена, тя е изумена!''
Постоянното състояние на ГОЛЯМАТА БЯЛА ПАТКА Mr. Green

Човек, каквото сам си направи, никой друг не може - Народна мъдрост.  Crazy

Та какво друго да очакваме от една ГОЛЯМА БЯЛА ПТИЦА, каквато е Бриджитката  Mr. Green

# 621
гледай сеира до къде може да падне и да се унижава  Whistling ooooh!
изрусената *********госпожица за Мецана ли говори?Баба Меца,която цял живот се унижава да се връща при Ерик,щото много добре знае,че няма кой да й обърне внимание Naughty Дребна душица е тя!

# 622
гледай сеира до къде може да падне и да се унижава  Whistling ooooh!
изрусената *********госпожица за Мецана ли говори?Баба Меца,която цял живот се унижава да се връща при Ерик......................
Абе,във филма защо все Ерик се връща при нея?        newsm78

Май и Форестър се понася по стъпките на Сега към другия сериал...      Mr. Green   

# 623
Напротив,само аз и Сега гльодаме сериала,който дават по глупавото бнт Naughty
Според вашия сериал трябва да издигаме в култ една дърта пияница и убийца ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А Ерик се връща/за няколко секунди/от време на време при Мечката,защото тя го приема и му обяснява още докато е с другата,че ще го чака hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 624
Сериала много изпростя  Sick Дано върнат действието към Главната героиня Стефка и красавицата на ДиК Тейлър, че да ми задържат малко повече вниманието. Тия драми на сестри лоуганови ми идват в повече  #Cussing out Ми то е ясно ,че и трите са курви, не е нужно да ни го доказват всеки път  Mr. Green

# 625
Много изпростя филма ooooh! Всички знаем,че Джуклата е курва,не е нужно всеки път да я показват само из леглата ooooh! ooooh! ooooh!
ПиснА ми от разгонената пияница и убийца Naughty
Джуклата извърши най-лошия грях-уби човек #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 626
Даже и Народното събрание е по-интересно от терзанията лоуганови  tooth

Бря, СЕГА и Рик като утрепе Фийби каква ли песен ще запееш  Mr. Green

# 627
Че откакто Джуклата му върти.....................хич не съм на негова страна #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Той винаги беше на страната на Мамма Naughty а на мен ми е ясно що за "човек" може да бъде някУЙ,който настройва друг срещу неговата Мамма Naughty

# 628
Че откакто Джуклата му върти.....................хич не съм на негова страна #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Той винаги беше на страната на Мамма Naughty а на мен ми е ясно що за "човек" може да бъде някУЙ,който настройва друг срещу неговата Мамма Naughty

Даа, разбира се, един мъж трябва да стои цял живот до полата на мамка си и да я слуша hahaha hahaha hahaha
Ако не му одобри момЪтЪ, веднагиШ да я зарязва, щото МАМА не я ще за снаха  Joy
Ете тУЙ е типичен хроничен пример на мамино синче  Sick
Що за "човек" е Брукасита да настройва 30 години РичкУ мамин златен срещу майка му  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 629
............ а на мен ми е ясно що за "човек" може да бъде някУЙ,който настройва друг срещу неговата Мамма Naughty
Я,като ти е толкова ясно,да ни светнеш и нас:
Що за "човек " е брукаситка,дето 35+ години настройва Рич срещу майка му?
    newsm78

Общи условия

Активация на акаунт