"Дързост и красота" - тема 64:"Брак, бебе и...още нещо"

• 30 807
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
И специално до СЕГА:Ако ти кажат лекарите,че шансът да родиш дете с увреждания е огромен,какво ще направиш...????????????
Сега специално за Сузи: Аз както се знае съм твърдо като Брук против абортите и едва ли съм правилният човек, който търсиш да подкрепи тази твоя теза. А и как бих постъпила аз лично си е моя работа, не е място тук в темата да го разказвам.
  Защото това си е строго лично и индивидуално: много зависи от ситуацията   Thinking За Кейтито по точно какво мисля - да се остави в ръцете на бога -  най-добре да не се месим в божиите работи. Решил е бог да се зачене отрочето, нека да го оставим в неговите ръце. След като и докторите не са категорични, че трябва на 100% аборт в името на здравето на мамата... И ако има и доста шансове за успех и това е последния шанс например да има тази жена дете изобщо може и да се рискува  Naughty
Защото при абортите също има голям риск. И след тях също има увреждания и проблеми за следващи раждания  Peace
  Давам за пример Тейлър - тя не послуша съвети от този род да предочете себе си и рискува през своите проблемни бремености с близначките, а и с Джак и сега ги има.

# 496
  • somewhere near the sea
....проблемни бремености с близначките, а и с Джак и сега ги има.
И какви например проблеми имаше тогаваОсвен, че се зарази от човек, давайки му храна, без да знае, че е туберкулозен? Naughty

# 497
....проблемни бремености с близначките, а и с Джак и сега ги има.
И какви например проблеми имаше тогаваОсвен, че се зарази от човек, давайки му храна, без да знае, че е туберкулозен? Naughty
Явно в нейния сериал дават друго...    Peace

Цитат
Защото при абортите също има голям риск. И след тях също има увреждания и проблеми за следващи раждания  
  Давам за пример Тейлър - тя не послуша съвети от този род да предочете себе си и рискува през своите проблемни бремености с близначките, а и с Джак и сега ги има.

Защото  в нашия филм Тейлър не е правила аборт,че от това да има проблеми с близначките по време на бременноста си!

# 498
Решил е бог да се зачене отрочето

Не, просто НичкУ и КейтитУ не са чувАли за презерватив (както всяка Лоугънка всъщност) Naughty

И после оправдават собствената си безотговорност с Бог и неговите желания  ooooh! Outta Joint

# 499
Обаче мисля,че Оуен и Брук би била най-добрата двойка Crazy

Според мен най-подходящото място за Брук е при 'себе си' в мъжки вариант- Ник.  Naughty Двамата ще могат постоянно да си изневеряват, да си имат деца от други, да разбиват чужди бракове, а накрая просто ще си се срещат на яхтата, ще си се поглеждат в очите и ще си казват 'Ти си!', след което ще правят любов на пода. А от следващия ден ще започва повторението на същия този кръговрат. А като станат старци с бастунчета изведнъж може и да се поспрат и да си кажат 'Абе ние покрай всичко това изживяхме ли си както трябва 'любовта'?' Thinking
Другият най-добър вариант за Брук е Ридж. Той е толкова заслепен, че винаги ще й бъде верен и ще зарязва другите жени заради нея. Дори и на 150 години ще я приеме с отворени обятия, когато тя скочи към него и му извика 'Ние сме създадени един за друг!', нищо, че предишната нощ е спала с пра-внука му. Crazy Joy
Именно заради тези предпоставки, Ник и Ридж са най-големите 'любови' на Брук. Naughty
Оуен не става за Брук, той си е за Бриджит.

Искам да наплюя Сега онУЙ Квзимодо Черню #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Алоууу #2gunfire Ти колко пъти рече,че Ерик ти е Tatti бе hahaha
Колкото аз съм му Tatti hahaha
Що за старост и гнусота да се вре в парите на Ерик,който не му е никакъв #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И да му изключва системкити #2gunfire без да пита Дончето #2gunfire #2gunfire
Искаше да го утрепе,за да вземе кинтитии #2gunfire #2gunfire
И Сега,рзбира се,добре,че е интелигентната по рождение Дона,която не се съгласи да утрепе горкия Ерик Naughty
Браво и на Оуен Naughty

Ридж Е син на Ерик. Той е бил отгледан от него и дори е усвоил неговото малоумие спрямо жените. Липсва им само кръвната връзка, но останалите неща я наваксват.
Но съм съгласен, че Ридж прибързваше да изключи системите на Ерик. По този въпрос съм съгласен с Дона и Оуен- хубаво е да се почака още известно време преди да се стигне до такова важно решение. Peace

Аз както се знае съм твърдо като Брук против абортите

Всъщност, Брук невинаги е била против абортите. Припомнете си онзи период (аз много добре го помня, макар и като съм го гледал да съм бил 8-9 годишно хлапе), когато Брук забременя с Рик, но понеже Ерик се колебаеше дали да напусне Стефани, тя реши да си махне детето. Дори отиде в болница чак в Париж и се подготви за процедурата, но минути преди това Ерик нахълта в стаята и я спря, казвайки й, че иска да е с нея. А тогава дори и нямаше опасност от деформиран плод, каквато има сега при бебето на Кейти. И ако Ерик беше закъснял, днес Рики като нищо нямаше да го има. Naughty

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 17:38 от SuperGeorgi

# 500
СуперГеорги, както винаги точните думи, подкрепени с точните ФАКТИ, за разлика от мненията на "някои хора"  newsm53 smile3521 newsm10

# 501
Вижте кого Брук обърка с 80-годишния Ридж: Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 18:07 от SuperGeorgi

# 502
SuperGeorgi къртиш мивки!  Peace Hug

# 503
  • Край ''синьосиньото синьо море''
И специално до СЕГА:Ако ти кажат лекарите,че шансът да родиш дете с увреждания е огромен,какво ще направиш...????????????
Сега специално за Сузи: Аз както се знае съм твърдо като Брук против абортите и едва ли съм правилният човек, който търсиш да подкрепи тази твоя теза. А и как бих постъпила аз лично си е моя работа, не е място тук в темата да го разказвам.
  Защото това си е строго лично и индивидуално: много зависи от ситуацията   Thinking За Кейтито по точно какво мисля - да се остави в ръцете на бога -  най-добре да не се месим в божиите работи. Решил е бог да се зачене отрочето, нека да го оставим в неговите ръце. След като и докторите не са категорични, че трябва на 100% аборт в името на здравето на мамата... И ако има и доста шансове за успех и това е последния шанс например да има тази жена дете изобщо може и да се рискува  Naughty
Защото при абортите също има голям риск. И след тях също има увреждания и проблеми за следващи раждания  Peace
Споко бе,сега!!!НИдей тъй с рогата...Въпросът ми беше принципен,а не личен!!!НЕмАх за цел да те засегнЕМ... Simple Smile То и в разните анкети въпросите са във 2л.ед.ч.......Немой се нервирА.... Mr. Green
Пък относно СИТУАЦИИТЕ дето ги споменаваш... Naughty..Господ те хвърля у едни ситуации,ама решението си ТВОЕ.. Naughty Naughty..И какво ще е то, зависи от твоето възпитание,чувство за отговорност,принципи,морал и т.н. добродетели....ПАК Я ПОДКАРАХ ВЪВ 2 Л. Mr. Green Дето се вика ''Господ дава,ама в кошара не вкарва''......
Те такива ми ти работи.... Mr. Green

# 504
....проблемни бремености с близначките, а и с Джак ...
Исках да подчертая, че всичките (3)  бременности на Тейлър си бяха проблемни и рискови. И за 2 от тях тя си рискува. За близначките - докторите й казаха, че има огромен риск, ако тя не се лекува, но така щяха да пострадат бебетата. Тя отказа въпреки настояванията,  за да може да станат зародишите на повече седмици и да оживеят. Тоест избра самоотвержено риска за тримата, остави на бог решението за да спаси бебетата и нея и бе случайност, че оцеляха всички. Къде бяха тогава тези съвети за това да предпочете сигурното свое спасение и убийството на зародишите? А пък за Джак - известно е, че да раждаш след определена възраст и ин витро е рискова бременност - и за мама и за бебо, но Тейлър (егоистично в случая) пое риска и избра да има бебе Джак.  А Томас бе рисков, макар и да не е точно по случая, него го лежа за задържане ("заедно" с Торн май ) и криеше, че таткото е Ридж доста време за да не го пометне от вълнение.
   Тоест и в ДиК не за пръв път мами избират риска за здравето си, за да оцелеят всички и бебетата и мами, а и за да задържат мъжа, вместо да изберат само сигурното си собствено оцеляване Naughty Мисля, че ДиК като семейна сага няма как сценаристите да приветстват абортите освен като крайно животоспасяващо решение  Naughty

Цитат
Всъщност, Брук невинаги е била против абортите. Припомнете си онзи период (аз много добре го помня, макар и като съм го гледал да съм бил 8-9 годишно хлапе), когато Брук забременя с Рик, но понеже Ерик се колебаеше дали да напусне Стефани, тя реши да си махне детето. Дори отиде в болница чак в Париж и се подготви за процедурата, но минути преди това Ерик нахълта в стаята и я спря, казвайки й, че иска да е с нея.
  А това дето се каза за Брук и аборта дето го искала, не съм го гледала newsm78 И всеки си има своите колебания. Жената се е опитала да направи тази собствена жертва против принципите си и предполагам, че сте я приветствали за намерението й, добре че бог и Ерик са я спрели тогава  Praynig  И ето човек израства и в следващите си бремености, Брук  е избирала да даде живот. Но едно си е решение за аборт за младата, здрава, красива и неомъжена Брук с бебе от друг семеен мъж - друго е сега за Кейти, която е гледала смърта в очите и как си вижда шансовете за друга бременност занапред.

# 505
За бебетата на Тейлър НИКОГА не е ставало и дума,че може да са с някакви увреждания!   Peace   Тя рискува своя си живот ,за да роди ЗДРАВИ бебета!

Докато при КейтитУ шанса това дете да се роди увредено от всичките силни лекарства,които тя пие ,сигурно е почти 100%.   Е,къде е в случая милосърдието и състраданието към едно дете, обречено цял живот да е инвалид и да страда?
Не мога да не виждам в случая само егоизма на Кейти...опитвайки се отчаяно да задържи 100 % увреден плод,само и само Ничу да е около нея...

# 506
Така така ... чудех се тъкмо моята памет ли ми изневерява, ама явно не е в моя телевизор проблемът  newsm78

кога аджАба е имало риск за увреждане при близначките?? Имаше риск за живота на Тейлър и тя го пое  Naughty
При бременността с Джак, ще ме извиняваш, ама тя беше под постоянно лекарско наблюдение и ако има риск за детето, има едни апаратчета, дето ги зоват видеозони и може да се види, ако ВЪЗНИКНЕ ЕВЕНТУАЛНО опасност за бебето. Докато при КейтитУ опасността за бебето си е ИЗНАЧАЛНО налице  Naughty
Е, кой е егоистът в случая  newsm78
Тейлър, която поставя под върпос своя живот или КейтитУ дето слага на преден план себе си и желанието да има вече дете и то от женения НичкУ, току-виж се докопала чрез детето до него (на кой ли ми прилича  Thinking)

Ще ме извиняваш, но случаите изобщо не са същите  Naughty
Тейлър се беше изследвала, лекарите казаха, че е здрава и може да роди и износи детето. Сещаш ли се къде е разликата  Wink

# 507
Момичета, не забравяйте, че гледаме различни сериали със Сега  Crazy В нейния може могат да се променят събития и факти, но в нашия знаем, че и в двата случая /с близначките и Джак/ нямаше никакъв проблем с износването на плодовете.  Peace Още повече, че при последното раждане наблюдаваща бременността беше свръхлекарката Бриджет, която така и не откри нещо нередно на плода. Това стана ясно едва при раждането му. Дали вината не е нейна?  newsm78

# 508
А Бриджит, тази голяма бяла патица, като каква се явява, че урежда кръщенето на Джак  ooooh!
Каква е тя и за какво се бори, че се занимава с кръщенето на чуждо дете, че и даже кръстницата ще му избира тя  ooooh! Whistling Outta Joint

Ей, няма такова тъпо парче като нея, напълно си заслужава съдбата на вечно излъгана и прецакана  Crazy

Защо всяка Лоугънка като забременее и почва да се тръшка и да реди сълзи и сополи  Thinking
Сигурно, защото е прецакала някоя друга жена зарад своето щастие ( в най-добрият случай прецаканият е само един, обикновено са повечко)  Crazy #2gunfire

# 509
Ник май само с дона от лоуганките не се е забъркал  newsm78 Но никога не е късно  Mr. Green
Не бил чувствал угризения  ooooh! Е как да стане като знае от предишен опит, че ГОЛЯМАТА ПАТКА му прощава всичко  Crazy

Стефи не ме кефи изобщо  Peace Даже е грозновата, но сигурно се е метнала на баща си  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт