"Дързост и красота" - тема 64:"Брак, бебе и...още нещо"

• 30 613
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Мисля, че Стефи не е в най-върховата си форма заради цвета на косата (и заради ужасния Бг дублаж, който въобще не й приляга). На нея най-много й отива да е със съвсем тъмна коса, без светли кичури. И с истинския си глас, разбира се.  Wink

Имам чувството, че на Брук в ума й е само едно- постоянно да прави секс с някой. Не знам с Ридж кога за последен път имаха разговор, в който тя да не му намекне, че биха могли да правят нещо... ooooh!

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 11:34 от SuperGeorgi

# 511
   Стефи си е по-добре чернокоса и според мен. Само не знам дали ако си стои чернокоса няма да стане объркване? Защото как по-нататък ще и се прилагат епитети от рода на черна к* с оглед на бъдещото й секс поведение с оглед на СЕГА наложилото се мнение за русите дами newsm78
   Не ми се иска да споря с такива "капацитети" по бременности, още малко и ще надминете Бриджит  hahaha  Има ли рискова бременност - винаги има риск и за двамата! Ако мама е застрашена, няма как да не се пренася и на бебо. Бебето се уврежда  дори и само на нервна почва. А ако една жена не е имала досега нормална бременност (както са показвали при Брук например Simple Smile  ) и все нещо е създавало проблеми при мама или при бебо (както при Тейлър) как да се приеме, че бременностите са били безопасни  newsm78 Имаше си Тейлър рискови бременности и още как. Дори ако рискът за нея е бил по-голям отколкото за бебо, пак говорим за наличието на риск.
   И все още не се говори за 100% риск при бебето на Кейти, а за вероятен риск? Или това предстои newsm78

# 512
  • somewhere near the sea

У Брук ,  Бет и Бриджит са шокирани, когато Кейти изтърсва, че  не може да направи това. Тя не може да бъде орисница на Джак. Тя казва, че една орисница би трябвало да защитава детето, а тя не е сигурна какво крие бъдещето ѝ или колко време  ще бъде наоколо. Бриджит мисли, че Кейти не е наред и мисли за някой, който ще бъде с по-добро влияние върху Джак от Кейти.
В любовната  къщичка на брега на морето, Маркъс се отдръпва и казва на Стефи, че  не могат да направят това, защото нейното семейство не ги подкрепя. Маркъс не иска да застане между Steffy и баща ѝ.(обаче по-късно застава...и то как...) Бриджит изглежда втрещена и пребледняла пита Кейти какво не е наред с нея? Трябва да има повече, че се притеснява така. Бет казва, че  мисли, че знае. „Вие не знаете какво да очаквате от живота. Тъй като е орисница, това е голяма отговорност.”Тя предполага, че не е по силите на дъщеря ѝ. Бриджит се извинява, но напомня на Кейти, че хора със сърдечни трансплантации продължават да живеят дълго щастлив живот, а някои дори имат деца. Изведнъж Кейти е заинтригувана, пита дали  е сигурна? Може ли Кейти да има здраво дете? Бриджит казва, че  ще трябва да проверите статистиката, но тя е сигурна, че  ще има собствено щастливо семейство някой ден. И до този момент тя при нея, Ник и Джак. Бриджит казва на Кейти колко много я обича и винаги ще бъде там до нея. Кейти моли да я оставят сама. Когато Бриджит излиза, Кейти се хвърля в ръцете на майка си и плаче като пита какво да прави.

Рик предлага да заминат някъде, за да си починат.
Ник си налива твърда напитка и си спомня мигове от своите дни и нощи с Кейти, на бала, на Каталина. След това същото и с Бриджит, тъй като те преливат. Бриджит влиза и му казва, че е свършена, защото е  отишла  да попита Кейти дали ще бъде  орисница  на Джак и тя я е отхвърлила. Той споменава, че трябваше да го обсъдят преди това.  Бриджит казва, че съжалява, но това е нещо, което  наистина е необходимо да се направи. Загрижен, той пита дали Кейти е посочила причина? Бриджит казва, че Кейти твърди, че е така, защото  не знае колко време ще живее.
Кейти плаче, че Бриджит е толкова добър човек, тя не заслужава това. "Аз съм бременна с детето на съпруга ѝ. И сега тя иска да бъде орисница на детето ѝ. Тя мисли, че съм добра."Да бъдеш с единия крак в гроба е имало извинение. Бриджит ѝ има доверие. Тя ги насърчи да прекарват времето си заедно. Защо не можеше да се сети, че е достатъчно? Защо тя трябваше да пресече тази линия? Бет казва, че  е изключително уязвима. Нито тя, нито Ник са целели да наранят Бриджит по никакъв начин. Кейти лее сълзи и се самообвинява във всички грехове.
Маркъс изглежда изненадан и пита Стефи дали е наистина е влюбена в него? Тя отговаря "да". Само малко я е страх. Той се подсмихва, че е толкова красива, а майка му го предупреди: "Не се влюбвай в дъщерята на Ридж Форестър”.

Ник казва, че не мисли, че  може да е близък с Кейти повече, отколкото може да е Бриджит. Той признава, че не се чувстват комфортно от това. Джак има толкова много жени около него сега. Дали той наистина се нуждаят от орисници? Тя признава, че не е само заради Джак. Става дума за Кейти. Стресът не е добър за сърцето ѝ .... Така че моли Ник го направи ... .. за нея? Неохотно той се съгласява. Хлипайки силно, Кейти  пада на дивана пита какво е направила? Тя е унищожила приятелката си.

Ник се чуди как да успокои Кейти, защото плаче и  признава, че е  разстроена. Пита какво е направила? Той отговаря, че от една страна,  не е сама, така, че нека да спре да мисли, че е виновна само тя. Не си спомня да е  искала от него да прави любов с нея на плажа. Тя твърди, че би трябвало да бъде толкова щастлива в момента, да се вълнува. Това е всичко, което  винаги е искала, но сега  е кошмар. Това ще причини толкова болка на всички. Дори и ако  е трябвало да загуби бебето, Бриджит е длъжна да разбере. Той казва, че не иска да чува да говори по този начин. Бебето ще се оправи и тя ще се оправи. Тя продължава, че това срази сърцето на Бриджит .... На жената, която жертва толкова много за нея. Той я моли да вярва в онова, което ѝ каза по-рано. Това ще се получи. Той не знае как, но това ще стане. Те могат да имат вяра в това.

Кейти пита дали иска да чуе най-лошата част? Тя се събужда всяка сутрин и всичко, което може да измисли е, че  ще има бебе. Не съжалява. (опааа, а пък се тръшкаше от угризения))Тя просто не може да съжалява, че  ще има дете.
Докато Маркъс и Steffy са в разгара на момента, те са прекъснати от един неканен гост.
Кейти накрая чува думите, които винаги е мечтала да чуе; тези думи сега  влошават положението.
 Брук е изненадана, когато Ридж прави скандално обвинения срещу Маркъс и Donna.
Ридж  обещава, че ще има сериозни последици, ако те не се вземат под внимание предупреждението му.

# 513
При Кейти има риск и за майката и за бебето, но това е друга тема, нали  Mr. Green Важното е да е с любовта на живота си и да направи племенницата си нещастна. Ей това го умеят сестри лоуган най-добре  Crazy Досега ни занимаваха със здравословните й терзания, сега с душевните  ooooh! Колко ли ще продължи агонията на сценаристите?  newsm78

# 514
"марси" ще видим ли предстоящото Сега Naughty

а Сега някУЙ шъ ли ми каже кога ще пукне таз грозна фиба?

# 515
Бяло:

Дона и брук колко грозно говорят на сестра си ... но тя им отговаря подобаващо и много хубаво. Тя дори намекна нещо за цвета на косата им (Кейти нали е брюнетка). Бил иска да направи Кейти CEO на Форестър, но другите две сестри са против. Кейти ги обвинява, че за тях тя е грозното пате и че не вярват в нея, че се страхуват, че Кейти излиза от сянката им. Сестрите й не вярват, че Бил я обича и са убедени, че той я използва. Кейти обидено отвръща , че според тях тя е неспособна да бъде обичана  Rolling Eyes Толкова мъчно ми стана за Кейти, ей това е да имаш за сестри брук и Дона - грам подкрепа нямат за сестра си, а както се оказва, цял живот Кейти е била незабележима, докато другите две са вървяли напред. И сега, когато Кейти може да ги засенчи, те гледат да я дърпат надолу. Ех, руси Лоугънки  Rolling Eyes Банкерът дойде в кабинета на Ерик, където Ерик, Рич и Бил почти се скараха. Банкерът даде на Рич новите условия на банката - Форестър трябва да платят 100 милиона долара за една година. Ерик протестира, имат 9 години, но банкерът е неумолим. Бил отбелязва, че е единствения шанс на Форестър. Бил няма намерение да уволнява никой, само ще сложи Кейти за CEO, но Ерик има други планове, той иска Рич да е начело.
А и брук се обади по едно време, че Кейти няма никакъв опит (щото тя и Дона имаха като се намърдаха във Форестър, та на сестра си ще завиждат  hahaha ). Отвратително е как подценяват Кейти и направо я обиждат, обяснявайки поведението си със "защита на малката сестра".  ooooh!
Край.

# 516
Цитат
И все още не се говори за 100% риск при бебето на Кейти, а за вероятен риск? Или това предстои 
Аз не съм спец по бременност,но когато бях бременна ,лекарката ми казваше ,че и обикновен беналгин или аналгин за глава трябва по възможност да избягвам.Защото вреди на бебето.
А КейтитУ я тъпчат с какви ли не хапове....то дори е загадъчно как е забременяла ,като нищо в организма й не би трябвало да работи по план?

А мен друго ми е стана смешно днес...КейтитУ е леля на Бриджет.Имайки предвид ,че трите систър Лоугън са с по две-три години разлика някъде,значи леля Кейт е някъде към 55 годишна.
А изглежда по-млада от 30+ годишната си племенница Бриджет.    Mr. Green
То бива сапунка,ама тия сценаристи вече хич не правят сметка на хронологията...

# 517
Малеее, Сега, наистинали ги мислиш тези неща  Shocked
Така хубаво си изсмука от пръстите някакви измислени рискове за Тейлър, чак не мога да повярвам, че го мислиш  Shocked
А така хубаво "пренебрегваш" купищата лекарства, които пие КейтитУ  ooooh!
То бива да искаш да не падаш по гръб, ама не забравяй, че говориш с майки все пак (с някое-друго изключение).
Краси правилно ти е казала, всяка от нас е била предупредена по възможност да не пие НИКАКВИ лекарства, ти сега ми обясняваш, че не било сигурно за риска при бебето на Кейти???

Честно, аз спирам вече да споря с теб на тази тема, според мен си готова да кажеш какво ли не, само и само да се изкараш права  ooooh!
За какви рискове говориш при Тейлър с Джак??? беше под наблюдение, направи си всички изследвания, беше здрава, не беше пила лекарства ... стига си измисля, че било рискова бременност??
кАжи ми моля те КейтитУ според теб колко по-млада е от Тейлър?
щото разликата няма да е много голяма (а вече бебето на Тейлър е към годинка)

Ох, наистина не ми се спори  Whistling Crossing Arms

# 518
Да ви кажа - вече не се издържат терзанията лоугънови и напъните на сценаристите. Липсва ми Стефани.

И какво сте се зачудили толкова за решенията на Кийтиту - та нали върви по стъпките на кака си - трябва да разруши някой брак и да роди дете от чуждия мъж - цял живот има светъл пример за това как се правят тези неща - с рев, сълзи и сополи - и готово.

# 519

Ох, този шедьовър на мисълта съм го изпуснАла, сега го видОх  Crazy

Първо, милинкУтУ сладкУ Фийби не е грозно, второ не искам да умира  Crossing Arms #2gunfire
Ти защо аджАба се интересуваш от смъртта на най-сладката блондинка в сериала  Whistling
Искаш да си гледаш пак твоите стари и грозни бабички ли  Crazy

# 520

Ох, този шедьовър на мисълта съм го изпуснАла, сега го видОх  Crazy

Първо, милинкУтУ сладкУ Фийби не е грозно, второ не искам да умира  Crossing Arms #2gunfire
Ти защо аджАба се интересуваш от смъртта на най-сладката блондинка в сериала  Whistling
Искаш да си гледаш пак твоите стари и грозни бабички ли  Crazy

Че защо да умира, те и без това не я дават в последните серии. То не остана ред за нея след всички лоуганови драми  ooooh!

# 521
Цитат
И все още не се говори за 100% риск при бебето на Кейти, а за вероятен риск? Или това предстои 
Аз не съм спец по бременност,но когато бях бременна ,лекарката ми казваше ,че и обикновен беналгин или аналгин за глава трябва по възможност да избягвам.Защото вреди на бебето.
А КейтитУ я тъпчат с какви ли не хапове....то дори е загадъчно как е забременяла ,като нищо в организма й не би трябвало да работи по план?
Имайки предвид ,че трите систър Лоугън са с по две-три години разлика някъде,значи леля Кейт е някъде към 55 годишна.
   Във форума непрекъснато бременни обсъждат какво пият за другите си заболявания по време на бременност. Така че има и такива бебета "аналгинки". То не се знае кое е вредно и кое е не - като редовно погълваме и ние и децата какви ли не буклуци от кварталния магазин.
  И не е загадъчно как е забременяла, точно тогава тя отказа да пие лекарства защото тъй и тъй умираше. Та е била може би "чиста" newsm78 Ех то някои спазват ли спазват и пак проблеми, а някои други не дотам "изучени" от малцинствата и проблемни младежи забременяват и раждат с цигари, лекарства и наркотик в устата - и децата им по-здрави от тези на спазващите - та всичко си е божа работа (и на Бриджит). Затова нека да оставим на спеца Бриджит да отсъди най-добре  hahaha
  А и след като е жената на "55 години" как да изпусне този може би последен шанс да роди?

# 522

А и след като е жената на "55 години" как да изпусне този може би последен шанс да роди?

Да роди, де, нищо лошо. Ама защо все пак от чуждия мъж?????

# 523

Е,тя ако пропусне шанса,няма да е Лоугън...ще трябва да я прекръстят    hahaha
То това на тях им е запазена марка:да забременяват уж случайно от чужди мъже и да развалят чужди бракове!    Joy     Joy
Нали не мислиш ,че ако и да се роди ,КейтитУ ще припада по това бебе?    Shocked
Колкото и брукаситка "си гледа " децата ...пънеше се за Джак,пък сега хич и не се сеща за него...или буля донка,дето 20-25 години не се е сетила за захвърления си син...   Joy   та КейтитУ  ,докопа ли Ничу,дети не й требе....     hahaha  

# 524

Да роди, де, нищо лошо. Ама защо все пак от чуждия мъж?????
Щото е Лоугън!както писах по-горе...Да не изневери на традицията !     hahaha     hahaha   

Общи условия

Активация на акаунт