РОДЕНИ 2004 (4 тема)

• 50 421
  • 455
  •   1
Отговори
# 345
По-добре не чети. Когато моите бяха болни от дребна шарка ,такива страхотии изчетох излезе смъртоносна направо .

# 346
Привет и от Филибето Stop
Бях я позагубила тази тема,но се радвам че я намерих,а и доста познати мами срещам.
Седефче   - доста пъти съм ходила в Аугустата и като цяло съм с добри впечатления.Водата в басейна е топла,има пързалка,малък басейн до коляно и едно мини басейнче с гореща вода.Този уикенд щяхме пак да ходим,но тръгнахме за Велинград.
Градът е приятен,спокоен.Наблизо е Старосел - може да видите тракийските гробници.
Сепарева баня  изобщо не може да се сравнява с Хисаря.Там има няколко хотела,които не могат да ти предложат нивото на Хисарските.Иначе наблизо е Паничище,Рилските езера и изобщо планина бол.Зависи какво точно търсите може да коментираме.По това време има вероятност и аз да бъда на някое от двете места на гости,така че може пак да се видим.Все пак не сме се виждали почти три години Laughing
Мойта госпожица е 118 см и 24 кг.Яденето ни е без проблем и почти всичко,без вредните храни.По принцип в къщи се храним възможно най-здравословно и се опитвам да я възпитавам в тази насока.Без да се хваля имам успех.
Стига писах,че да имате време и да четете Mr. Green
Приятна вечер  bouquet

# 347
  • София
Здравейте, не знам как попаднах пак на темата, предполагам повечето не си спомняте за мен, но аз ви помня  Blush
Обсъждате храненето - това при нас е лееек проблем - баткото ако може да яде само мусака и супа топчета, иначе все нещо не е гладен, често сутрин 1 филия му се опъва, понякога пък изяжда по половин хляб, ама ако е топъл и много важно - сам да го е купил  Crazy Храните, които не яде са в пъти повече от тези, които яде  ooooh! Поне шоколадови "изкушения" да ядеше, а той...2 шоколада от Коледа седят по шкафовете....иначе е 126см 25кг /от къде тия кг, като не яде...не е ясно/.

Малкото пък е точно обратното - колко пъти мине покрай хладилника - отваря да си вземе нещо  Crazy изпокрили сме всички вафли и шоколади, защото се унищожават на мига...а ако няма друго - ябълки нахапва от зор...Като я взимам от ясла към 5,30 постоянно мели нещо, обикновено хляб и чубрица - ходила при госпожите и казвала ам-амммммммм и те как да я оставят гладна  Mr. Green Ще се бори моето гардже с килограмите някой ден, ама още не знае  Mr. Green иначе е 12кг на 2 години - то пък що не трупа, като постоянно мели....и това е мистерия  Mr. Green

Връщам се да чета нагоре, това беше вместо "запис"

# 348
Мандаринка - ти нали беше от октомврийската тема.Мишо не ходеше ли на гимнастика newsm78.Само си си сменила ник-а май Simple Smile

# 349
  • София
Мандаринка - ти нали беше от октомврийската тема.Мишо не ходеше ли на гимнастика newsm78.Само си си сменила ник-а май Simple Smile
Да, явно не е било толкова отдавна, бях мама_на_Мишо, но вече не съм само негова  Mr. Green
Аз пък помня как идвахте на отчетни срещи от Пловдив в София, и то с шоколадови яйца за всички деца  Hug

Мишо тази година не ходи на гимнастика за мое голямо съжаление, но причините са комплекси. в края на миналата година в групата им записаха едно дете, което имаше сериозен проблем с дисциплината. Неприятното беше, че когато се разтягат /застават на шпагати всички, кой колкото може, или на "жабки" / това дете скачаше по гърбовете на другите, за да ги натисне докрай, а тях ги боли. Тероризираше така не само Мишо, а още 3-4 деца, но треньора почти не реагираше. Според мен, ако го разтяга треньор е едно - знае колко да натисне, преценява някак, а така със скок на гърба може да е опасно дори... Детето го водеше дядо му, който не отговаряше на родителски оплаквания - казваше - аз само го водя, другия път ще дойде баща му, с него говорете, аз нищо не знам...а въпросния баща така и не се появи...резултатът е, че нито едно от тези деца, които миналата година бяха тормозени, тази година не ходи на гимнастика  Crossing Arms
Отделно преместиха часовете от 5 /преди бяха от 6 до 7,30/ и вече ми стана невъзможно да го взимам от градина толкова рано и да го водя....
Така че сега нищо не спортува, само футбол в градината, но това не го броя много.

За почивните дни се канехме да ходим на Мальовица, но май няма да се осъществи, нещо ни се разпадна компанията, а не го организирахме ние и май е късно за смяна на плана...за мен е по-добре, че съм от най-върлите домошари, съпружеското тяло, обаче, само се оплаква, че никъде не искам да ходя и сега тъкмо "поддадох" и то да се разпадне  Mr. Green

The Tulip най-добрата очна клиника е във Варна  Peace Пожелавам ви бързо оправяне, но ако все пак искаш още едно мнение - разходете се до там за преглед.
Преди месец оперираха мой познат там с диагноза кератоконус и вече се възтановява много добре. Заболяването е различно, разбира се, но пак не е разпространено и са малко специалистите, които могат а се похвалят с опит в лечението  Peace

# 350
  • В светлината на слънцето
Здравейте Hug
И аз се бях позагубила от темата, ама то такива проблеми ни си струпаха, че няма накъде. Абе няма да описвам, но за една бройка да отпишем майка ми покрай гадния грип. ooooh! Слава Богу, всичко вече е наред. Praynig
Гледам, че последните две странички сте се разприказвали за храненето. Ле-ле, пък аз си мислех, че само Теди яде като разпрана в последно време. Ама като казвам като разпрана, то имам предвид страшни количества.  Shocked Например: след английски, който е след градината и се предполага, че е изяла следобедната закуска, бърза да яде нещо  по пътя, защото до вкъщи няма да издържи. Голям глад. И понеже най-близкото нещо е един Дънкин Донатс, опухва по 3-4 понички наведнъж, от големите. #Crazy А тя по принцип не яде сладко и изобщо не налита на сладки неща. Не знам какво й стана. Единственото логично обяснение е период на растеж.  newsm78 За протокола - вече е към 130 см и тежи... 19-20 кила в дрехите и обувките. ooooh! И не, няма глисти. Бях решила, че има, та я изследвахме. Слаааабо, страшна работа. ooooh! Но пък енергия има за 10 души.
И сега да се похваля леко. Днес ни беше първият официален тренировъчен ден по фигурно пързаляне. Страшно съм доволна. Много й е интересно и има голям мерак. А и треньорът е много свестен. Надявам се да си запази интереса към този спорт. Grinning
Друго ново около нас няма.  Grinning

# 351
А пък на първата среща Вики си играеше май само с Мишо Embarassed.Тя също много обича мусака и супа топчета,така че.... WinkЕх какви времена бяха... Simple SmileХубава ни беше октомврийската групичка.
Вики ходи на йога и плуване,но не сме с мисълта за професионален спорт.Аз съм тренирала 15 год.спортна гимнастика и не мисля да бъда АМБИЦИОЗНАТА майка относно спорта.Искам да бъде само за удоволствие.
Наборите как се справят с образованието newsm78.Ние можем да пишем,а смятането е на десетте пръста на ръката Laughing

# 352
Ооо, и аз съм далеч от мисълта за спортна слава.  Grinning Но пък за удоволствие, а и за поддържане на физиката - като цяло, не само като фигура, спортът е прекрасно нещо.  Peace
Ох, образованието... ooooh! Напоследък започна да бие отбой за училището. Нещо не й се ходи в училище и това е. Да се надяваме, че до есента ще го заобича отново.  Thinking Иначе Теди чете и пише без проблеми. Смята сравнително добре, но определено числата не са й тръпка и сила.

# 353
  • България
момичета добронамерено ви завиждам за възможноста децата ви да ходят на спорт и езици. Hug
що се отнася за образованието-Мики най-харесва смятането и четенето....писането по-някога я  ooooh!"ядосва"и думичката не мога е често срещана първите 10мин при писане на домашното,но изведнъж става "упорита" и написва на бързо.апетита от 1година насам стана огромен-а беше доста злояда.в понеделник е на конкурс за най-красива мартеничка-сама направи Пижо и Пенда/Мишо и Пенда така им викаше Joy/ и ще участва в празничната програма със рецитиране на стихче.усилено подготвят програма-изненада за 8ми март в училището.....и мама на 9може да замине за около 2месеца #Cussing out #2gunfire Money

# 354
  • Страната на чудесата
Цвети с ученето е в особени взаимоотношения: когато трябва да пише/смята, му тегли по един профилактичен рев, и завършва с "добре дее, щом се налага..." и написва за отрицателно време това, което и е възложено + още една-две страници. Обаче, ако не я карам , чете навсякъде каквото намери-вече на български без проблем и се пробва на английски.С математиката също е ок, понеже пътуваме много често на дълги разстояния и на нея и писва, играем на задачи-баща и и дава да смята, събирането я занимава вече за много кратко и затова е на задачи с умножение-елементарни, разбира се, 2 по3, 3 по 3, и 4 и 5 пак по същия начин.Но поне я държи 10-на минути замислена и тиха Mr. Green

# 355
Валя и тя е в някакви специални взаимоотношения с учебния материал. Много бързо и омръзва всичко. Вечер като се върне от градина и иска само да си играе. Нещата ги прави много бързои греши много. Научи сричките, но да чете все още и е трудно. В събота е водих на състезание по математика и български език. Тя казва, че всичко е направила аз пак чакам да видя резултатите, да разбера дали е така.
http://www.lkaravelov.net/index.php?option=com_content&view= … cat&Itemid=88
Ето тук са задачите, които са им дали.

# 356
  • България
Честита Баба Марта !!! Да сте Бели и Червени и като мартеницата засмени!!! Hug

# 357
Браво Роси - да ти е жива и здрава госпожичката и винаги да имаш поводи да се гордееш с нея!!!
Честита и от нас !Много здраве и късмет !

# 358
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 359
Имамама, а условията на теста кой им ги е чел на децата? Благодаря ти за линка.
Честита баба Марта!!! Желая ви здраве!

Общи условия

Активация на акаунт