Храните, които не яде са в пъти повече от тези, които яде
Поне шоколадови "изкушения" да ядеше, а той...2 шоколада от Коледа седят по шкафовете....иначе е 126см 25кг /от къде тия кг, като не яде...не е ясно/.
изпокрили сме всички вафли и шоколади, защото се унищожават на мига...а ако няма друго - ябълки нахапва от зор...Като я взимам от ясла към 5,30 постоянно мели нещо, обикновено хляб и чубрица - ходила при госпожите и казвала ам-амммммммм и те как да я оставят гладна
.Само си си сменила ник-а май 

Пожелавам ви бързо оправяне, но ако все пак искаш още едно мнение - разходете се до там за преглед.

Слава Богу, всичко вече е наред. 
А тя по принцип не яде сладко и изобщо не налита на сладки неща. Не знам какво й стана. Единственото логично обяснение е период на растеж.
За протокола - вече е към 130 см и тежи... 19-20 кила в дрехите и обувките.
И не, няма глисти. Бях решила, че има, та я изследвахме. Слаааабо, страшна работа.
Но пък енергия има за 10 души.
Ех какви времена бяха...
Хубава ни беше октомврийската групичка.
.Ние можем да пишем,а смятането е на десетте пръста на ръката
Но пък за удоволствие, а и за поддържане на физиката - като цяло, не само като фигура, спортът е прекрасно нещо. 
Напоследък започна да бие отбой за училището. Нещо не й се ходи в училище и това е. Да се надяваме, че до есента ще го заобича отново.
Иначе Теди чете и пише без проблеми. Смята сравнително добре, но определено числата не са й тръпка и сила. 
"ядосва"и думичката не мога е често срещана първите 10мин при писане на домашното,но изведнъж става "упорита" и написва на бързо.апетита от 1година насам стана огромен-а беше доста злояда.в понеделник е на конкурс за най-красива мартеничка-сама направи Пижо и Пенда/Мишо и Пенда така им викаше
/ и ще участва в празничната програма със рецитиране на стихче.усилено подготвят програма-изненада за 8ми март в училището.....и мама на 9може да замине за около 2месеца
Препоръчани теми