РОДЕНИ 2004 (4 тема)

• 50 429
  • 455
  •   1
Отговори
# 330
  • България
Росито, късно виждам питането ти за реленцата.
Ето какво пише за нея в сайта на РИОКОЗ Плевен.
http://www.riokoz-pleven.com/Obiavi/Grip.htm
прочети по-надолу има обяснено всичко за нея ...

Благодаря ти много! Hugне дадох на детето.след първия прием имах главоболие,отпадналост,гадене....не бих и го дала.толкова е жизнена/дано не съжалявам по-късно/.
Т има два пъти на ден/през нощта 39-40/,малко хрема и рядко кашли.дано така го изкара по-леко.
Дитка поне имаш право да избираш- ooooh!в нашия клас са 16деца от тях само 3 не са ромчета.
няма друго училище-дълбока провинция! #Cussing out

# 331
# 332
  • София/Осло
Девойки ,
ако има желаещи за благотворителните фотосесии в помощ на Вики, моля заповядайте събота и неделя от 10 до 15-16 ч в Борисовата градина при езерцето с лилиите! Има и сесии за други градове в страната.
Може да ми пишете ЛС или пък да заявите участие във фотографската тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=563053.30

# 333
Дотътрих се най- сетне до тук Heart Eyes
Идват по 3-ти март няколко почивни дни. Замисляте ли да ходите някъде и къде?
Аз се чудех между Сепарева баня, Костенец и Хисаря, но 99,9% вече съм сигурна, че ще е Хисаря /ако не ме е чуе рогатия fingerscrossed да ми развали плановете/. С другите градчета няма да мога да съчетая пътуването с мини- гостуване при родителите ми, а не сме ходили там от август.
Относно Хисаря четох какви ли не отзиви за х-лите Аугуста и Гергана /по- скъп от 3 звезди на този етап не мога да си позволя Embarassed/. Някоя от вас да има мнение за тези двата? В Гергана има ли басейн, че не видях на снимките? В Аугуста водата в басейна топла и чиста ли е или ще "обзаведа" Ками с гъби и печурки Sick Mr. Green Като храна също кой да избера?

# 334
Отдавна се чудя по въпроса кога децата започват да се хранят 3-кратно, като възрастните newsm78. Сега са в градината и ядат четири пъти дневно. Все ми се струва обаче,че зимно време затворени в къщи храната им идва вече в повече  ?

# 335
СедеФка, Аугуста не е ли доста голям за извън сецона - надали се отоплява добре... Имам впечатления само от нереновираните стаи, ужасни са. За басейна не мога да се изкажа.

Иначе ние не сме мислили за ходене, ако е хубаво времето - може до вилата да отидем да я раз-зимим Simple Smile Разходите ни дойдоха в повече този месец и вероятно няма да можем да си позволим дори и за 2-3 дни ходене някъде.

hrrisss, аз баткото отдавна съм го оставила събота и неделя да яде когато огладнее. Което в повечето случаи е 4 пъти на ден, особено ако е излизал Simple Smile Но има случаи в които яде и по два пъти. Малкият също някой път яде само три пъти, вместо 4. Като цяло, като са у дома гледам да им предлагам, но ако не искат - не ги карам насила.

# 336
Мдаа, така е. Най-добре, когато са гладни да ядат, но на моите нещо им се е отворил апетит, ще трябва да се намеся. Славяна е станала 30 кг при ръст 132, виждам че го дават нормално , но на мен не ми изглежда добре.

# 337
  • Плевен
Хм, явно на тази възраст всички са се разяли. И моето момче все  е гладно. За два-три месеца качи 2,5 кг.

# 338
СедеФка, Аугуста не е ли доста голям за извън сецона - надали се отоплява добре... Имам впечатления само от нереновираните стаи, ужасни са. За басейна не мога да се изкажа.

Иначе ние не сме мислили за ходене, ако е хубаво времето - може до вилата да отидем да я раз-зимим Simple Smile Разходите ни дойдоха в повече този месец и вероятно няма да можем да си позволим дори и за 2-3 дни ходене някъде.

hrrisss, аз баткото отдавна съм го оставила събота и неделя да яде когато огладнее. Което в повечето случаи е 4 пъти на ден, особено ако е излизал Simple Smile Но има случаи в които яде и по два пъти. Малкият също някой път яде само три пъти, вместо 4. Като цяло, като са у дома гледам да им предлагам, но ако не искат - не ги карам насила.

Нямам никаква представа от Хисаря като цяло, никога не съм ходила Embarassed, камо ли пък да знам големината на х-лите Rolling Eyes Аз гледах реновираните стаи, надали ще ги оставят без отопление, а и в началото на март може да се е постоплило времето. Имам сериозни притеснение повече за чистотата на басейните и темп. на водата newsm78

За храненето на Ками няма какво толкова да споделя. На периоди е- понякога не спира да се тъпче, понякога не се сеща за човешко ядене /нечовешко разбирайте солети, пуканки, шок. изкушения и тям подобни глупости Twisted Evil/. Тежи 20кг и е висока недостижимите 116см Crazy- страхотия направо hahaha Без "мръвка с дръжка" манджа не може да мине Naughty Например тиквичките с ориз на фурна трябва да съдържат и каймица, иначе били гааадни, пфу, да си ги ям аз Crossing Arms Подкупва брат си с 1-2лв да изяде и нейната порция лещичка или задушени картофки, ненадмината изобретателна манипулаторка е в такива случаи ooooh!

# 339
От изброените градове нямам впечатления от Костенец. Хисаря харесах повече, въпреки,че съм влюбена в планините. Но и в двата града съм била лятото.....За хотелите нищо не мога да споделя.

# 340
Хм, явно на тази възраст всички са се разяли. И моето момче все  е гладно. За два-три месеца качи 2,5 кг.
При нас няма такъв филм.  Crazy Все още си е 20-21кг. при ръст 125.   Grinning Все се надявам, че в пубертета ще се нормализират нещата.  Crazy
Не помня дали ви бях споменавала, че Вики има проблем с очите от доста време. То беше едно ходене по очни лекари, които казваха, че нищо му няма, а често според тях правел конюнктивит. Дори една от лекарките веднъж ми се скара : "Ама много често го водите това дете" Twisted Evil Ами като има проблем със скръстени ръце ли да си стоя. Всички казваха, че няма проблем с очите, а има тикове, защото мига с очи често и чак си повдига леко веждите. Започнахме да го лекуваме с хомеопатия заради тези проблеми. Наскоро обаче реших отново да го заведа на очен лекар и запазих час за един лекар тук в БС, за който съм чувала добри отзиви. Вчера ходихме на преглед и се оказа че детенцето ми има кератит /точковиден/. Който е сигурно от една година насам. Направо ми идва да отида при всички тези така наречени лекари през които съм минала и да им бия по един шамар. Извинявам се за грубия тон, но съм бясна.  Twisted Evil
Занимах ви малко с нашите проблеми. Хубав ден!   bouquet

# 341
The Tulip, много неприятно, и на мен ми писна от "специалисти". А в какво се изразява това очно заболяване точно? Дано се оправите бързо.

Гого е някъде към 130 см, а тежи около 23-24-25 кг. (не съм го мерила скоро  Embarassed). Яде си добре, но много малко неща - основно въгрехидратни и протеинови храни за жалост (главно тестени, добре че не е по сладкото). Но и баща му яде най-вече такива храни, а няма проблем с килограмите, надявам се и ние да сме така (имам предвид да не напълнее по-нататък, засега е съвсем добре).

# 342
Ами най общо казано Кератитът е възпаление на роговицата. Дано всичко е наред, че си е доста сериозно. Praynig

# 343
The Tulip ,стискам палци бързо да се оправите. Какво лечение се провежда в такива случаи?
За килограмите Митето е 27 и хапва по 4 пъти, предимно "сухи" неща. За манджите пада голяма разправия, но не го оставям на мира.Обича спагети, пица, бутер тесто и шоколад - това е единственото сладко, което признава.От супите само гъбена чорба с ориз признава. Grinning

# 344
Луча , и аз не съм много наясно. Вчера доктора като каза диагнозата мислех, че не е нещо сериозно, но днес като се разчетох из нета и ми стана зле.  Rolling Eyes За сега сме на 3 вида капки за очи и след седмица на контролен.

Общи условия

Активация на акаунт