РОДЕНИ 2004 (4 тема)

• 50 430
  • 455
  •   1
Отговори
# 315
  • Страната на чудесата
Ами, спокойно, не закъсняваш.Провери на място в училището, но аз пращах майка си още Декември и тя, нали е учителка-веднага се намърдала при директорката и тя се смяла с нас, че още даже не са приели правилата за нов прием!

# 316
  • България
Благодаря Ви за пожеланията! Hug
искам да ви попитам какви пасти за зъби ползват децата ви-с флуор или без?!

# 317
  • Плевен
Паста - каквато хвана в магазина ... за предпочитане с повече картинки. Понякога използва и нашата.

# 318
Ами то повечето пасти за зъби нали си пише на тях 6+ или друго възрастово указание (взимам Елгидиум, Аквафреш и подобни). За флуора не съм гледала, но пък всяка вечер им мажа зъбите с тут мус (против кариеси, който си е професионален и го взимам от стоматоложката ми).

# 319
  • Пловдив
До колкото знам над 6 год. всички пасти са с флуор.
Ние ползваме Колгейт, Аквафреш и веднъж пробвахме Лакалуд за деца, но не я хареса.

# 320
Със закъснение, но пък от все сърце ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИКИ  bouquet

Да споделя, че Ками е все по- добре. Не я водих отново на биорезонанса. Послушах вашите и на мъж ми съветите Thinking Ходихме онзи ден в четвъртък на контролен ехограф и дадохме сутринта стерилна урина, в понеделник ще излезне резултата. Влачим си обаче някаква странна кашлица вече поне 2мес. Rolling Eyes Кашля по 3-4 пъти дневно, влажно и дълбоко. Слушаха я поне 3 педита и никой не чува нищо по дробовете и. Онзи ден на ехографа в Пирогов замалко да я снимам на рентгена, но доктора ме разколеба. Даде ни още месец отсрочка да я овладеем. Каза да поддържам влажен въздуха около нея, да правим инхалации с лайка, за да се втечни храчката, защото явно е много гъста и няма изкарване.
Тъкмо мислех от понеделник да я пускам вече при децата, но разбрах че са останали 10 ходещи, всички били или болни, или нарочно неходещи. Какво да я правя newsm78 незнам, вече мрънка че и е скучно, търси детска компания, моята и втръсна. А и не е лесно да се комбинираме за гледането и в дните, в които ходя да изкарам някой лев. Тази седмица я гледа повечето дни батко и /предимството на голямата разлика Laughing/, миналите 2  седм.  майка ми /пътуваше жената от 100км/...въртележката е невероятна Mr. Green От къде се взе пък сега този грип, да му се невиди #2gunfire

По повод пастата за зъби. Не гледам дали е с флуор, дали не е. Гледам само да е подходяща за възрастта и когато тя е с мен- картинки, цвят и мирис.

По повод училищата. Ами някои у-ща си правят тайничко списъци Twisted Evil, а в сайтовете им няма нищо обявено. Нашите фаворити са 134-то и 18-то. За първото е раничко, във второто сме с вх. № 28 и добре че разбрах случайно за записването, та тичах като луда крава до там един след обяд в последните работни минути на канцеларията. БГ оправия Twisted Evil То ни е резервния вариант, иначе държа на 134-то Peace Сина ми е техен възпитаник, системата им е станала още по- добра, базата и правилника- също Peace

# 321
Валя ползва паста за зъби такава каквато грабна от магазина. Предпочитанията и са само за розовата опаковка.
А какви раници ще вземате за децата за училище? Някакви интересни предложения?

# 322
  • България
момичета благодаря за пожеланията.
от вчера мики е с грип!давали ли сте реленца/ако и вие сте  се сблъска ли с грипа/?
за раниците-искаше ми се да е с колелца,но се оказа че те стоят в училище не ги разнасят защото учат цял ден-поне при нас е така.

# 323
за раниците-искаше ми се да е с колелца,но се оказа че те стоят в училище не ги разнасят защото учат цял ден-поне при нас е така.

И Емил е така. Не му взех с колелца и защото бусчето на училището го взема пред къщи и после го връща (в 16.45) . Иначе той самият си избра раница от книжарницата на Сиела в Мол София, с разни супер-герои по нея.  Sunglasses

# 324
  • В светлината на слънцето
С голямо закъснение, но от сърце
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИКИ! ДА РАСТЕ ЧУДЕСНО И ЛЮБОЗНАТЕЛНО ДЕТЕ, КРАСИВО И ДОБРО, И МАМА РОСИ ЕДИН ДЕН МНООООГО ДА СЕ ГОРДЕЕ!

Гледам, че пастите за зъби сте обсъждали тия дни. Аз гледам на първо място да е много читава марката, на второ - пастата да е съобразена с възрастта и на двамата (е, не ми се купуват две отделни пасти, още повече че в този случай всеки ще посегне към тази на конкурента и ще стане една... Rolling Eyes) и не на последно място - да не е ментова. Нещо не се кефят и двамата на този вкус и това си е. Аз съм фен на био продуктите (без да изпадам в онези потресаващи крайности, разбира се) и наскоро бях открила био пасти за деца на тази възраст. Май бяха немски или може би френски, не помня точно. Отказах се категорично, точно защото и двата вида бяха ментови.  А картинката не е от чак такова значение. Виж, картинката и формата на четката за зъби е съвсем друго нещо. Rolling Eyes

# 325
  • Страната на чудесата
Пастите за зъби нали са с флуор след 6 годинки? В детската градина на Цвети обаче пият само минерална вода, така че пастата и за зъби е без флуор. Избрала си е 2-3 вида, и ги е разпределила в нашата и нейната баня, мие се според това дали иска да ми прави компания или се приготвя сама за сън. Едната е аквафреш, някаква българска блестяща с вкус на ягода и вадемекум в тези прозрачните тубички.Нямам впечатление, че има огромна разлика между тях, само картинките са различни май Rolling Eyes Обаче пък, много държи да ползва и вода за уста и го прави с огромно удоволствие, за 2-3 седмици има нужда от нова ooooh!

# 326
  • Плевен
Росито, късно виждам питането ти за реленцата.
Ето какво пише за нея в сайта на РИОКОЗ Плевен.
http://www.riokoz-pleven.com/Obiavi/Grip.htm
прочети по-надолу има обяснено всичко за нея ...

# 327
Hug

аз пак се появявам...
Седефка, дано вече всичко е отминало и не се налага да влизате никога повече в болница  Peace

Лулумба - и вие да сте здравички...

За пастите за зъбки - взимаме все още детска, с картинки и те така по-често даже си мият зъбите, че и хапват Wink

За училищата - вече не знам колко пъти сменям (в мислите си) училищата... ooooh!
Наистина това, което ми най-близо е най-добре от към това, че е най близко, повечето от дечицата в групичката му от детската градина ще са там, но .... там е до 12-ти клас и няма обособен кът само за първолаците. В училището всеки ден водят ромчета от махалата и ги разпределят по класове.
Записала съм го понастояване на родата във ВИП училището на Сливен, където децата са до 4-ти клас, затворено за други деца и посетители.
И в още едно, което е пак от Елитните - отново в центъра....

Не знам - има още време да мисля, но един ден съм така - другия ден - съвсем друго мисля.
Наистина не вярвах, че е толкова трудно при избора  Tired

Приятен и слънчев, зимен ден ви пожелавам  Heart Eyes

НЕ на последно място - Валка да ви е здраво и все така хубаво момчето Wink

# 328
Привет, момичета, бях я изпуснала тази тема известно време, но се закачам пак да следя Simple Smile Сега съм на вълна РД на малкия и първи клас на големия, както много тук предполагам (за последното де). Както и ме мъчи въпроса как да убедя баткото да отиде на ски (защото баща му нещо се мотае и ще стане пролет докато го заведе)  Mr. Green

# 329
Както и ме мъчи въпроса как да убедя баткото да отиде на ски (защото баща му нещо се мотае и ще стане пролет докато го заведе)  Mr. Green

SZA, или го заведи ти или го запиши на ски-училище (в случай, че таткото ви напомня на нашия  Laughing )...Сега по-сериозно - Емил ходи на ски-училище на Витоша от вчера  Crazy и в петък ще ходя да видя какво е научил. Иначе тен вече има  Joy

Общи условия

Активация на акаунт