РОДЕНИ 2004 (4 тема)

• 50 446
  • 455
  •   1
Отговори
# 300

Аз за Валя съм подавала документи само в едно училище и тя със сигурност са я приели. Само чакаме да разберем коя ще е учителката. В началото е записахме в хореогграфска паралелка, после е приместихме в друга. Накрая през май ще видим в коя са е оставили.

Имамама, в кое училище?
Аз записах Виктор в КиМ.

# 301

Аз за Валя съм подавала документи само в едно училище и тя със сигурност са я приели. Само чакаме да разберем коя ще е учителката. В началото е записахме в хореогграфска паралелка, после е приместихме в друга. Накрая през май ще видим в коя са е оставили.

Имамама, в кое училище?
Аз записах Виктор в КиМ.
Братя Миладинови.

# 302
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ ИМЕНИЦИ!

# 303
  • Hissar, Plovdiv, Bulgaria
Здравейте!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
СедеФка с удоволствие ще ти помогна .Много бих се радвала да се запознаем.Хисар наистина е добър град за почивка.Сигурна съм ,че ще ви хареса.
Колко бързо растат децата ни.!Докато тръгнаха на градина и ето вече ще трябва да ги записваме на училище.А ще трябва и бебка да записвам да чака ред в яслата.
Много прегръдки и целувки от нас! Hug Hug Hug

# 304
Малко преди да е свършил днешния ден и аз да ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

По повод у-щето мераците са ни към 134-то, еврейското и 18-то с япоски. Днес по една случайност разбрах, че е започнало записването в 18-то, та тичах като луда крава до там, детето седя само в къщи. А в сайта им нямаше нищо обявено Mr. Green, както и в този за 134-то, но там ще ходя в петък.

Вчера водих Камелия на биорезонансно изследвене на апарата BICOM http://danicom.org/ и цяла вечер, че и до момента не мога да преценя достоверността на резултатите Rolling Eyes Не много зле положението, но пък и не е успокоително. Показа непоносимост към към доста неща, към някои даже алергия, няколко токсина, 3 от които ги имало само в почистващите и дезинфекц. препарати /убедена съм, че е от предозирането им в ДГ Twisted Evil/, наличие на електросмог, радарни вълни и отпадни газове, малко живак. От ваксините само към дифтеритната показа непоносимост. От разните Е-та показа непоносимост към  Е 605, в-ва за сгъстяване, регулатори на киселинност и мукормикс /"нещото" с което по бързата процедура правят сирената и кашкавалите, съсирват бързо млякото/. Показа алергия към гъши пера и козина куче, котка и заек. За перата незнам, но от другите никога досега не е показвала признаци на алергия- с котка е израстнала, а на село е мачкала всякакви животни от тези видове- и чужди и наши. Дали да повярвам на резултата за това Rolling Eyes
Показа алергия към мляко и лактоза. До сега не съм забелязала такава, сутрин пие чаша мляко и тогава излизаме за ДГ, вечер понякога също пие преди лягане. Дали да повярвам?
Показа алергия към ечемик, пшеница и най- вече към царевица. А тя обожава царевица и царевични хлебчета, никакви алергични признаци не е имала. Казаха, че сладката царевица, която много хора обичат задължително била с ГМО Rolling Eyes Дали и на това да повярвам Rolling Eyes
Четох снощи из нета, че има разлика между алергия и непоносимост, не се припокривали. Кое при нас е алергия и кое е непоносимост с възможност да се отключи алергия пак не ми стана ясно Rolling Eyes
В същото време накрая, след като приключи изследването, за да ми докажат, че апарата "вади" метали и токсини от организма със съответните програми за това, включиха на Ками 12-минутна програма за живака и отпадните газове. Дадоха и да държи в дясната ръка една медна /месингова/ тръбичка с електрод, свързан към апарата и на срещуположния ляв крак една подобна лепка. Като изтече времето и тя пусна тръбичката ръката и беше мастилено черна, а тръбичката се беше окислила Shocked После чернилката много трудно се отми в къщи.
Раздвоена съм, незнам какво да мисля и да предприема newsm78 Да я заведа ли още 1-2 на прочистващи терапии на апарата или да не се хващам като риба?  Не е никак евтино /поне за мен,де/ 50лв на терапия и няма никакви отзиви из нета, само тези от брошурите и сайта им.
В голяма чуденка съм, да знаете smile3506

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 23:00 от СедеФка

# 305
  • В светлината на слънцето
Седефка, според мен само си даваш парите на вятъра. Аз изобщо не вярвам на такива неща. Нещо ми се струва супер несериозно. А иначе за заблуда на врага/клиента те винаги имат начини да направят така, че изследването да изглежда ефектно и много реално. Thinking Химиците да кажат, но доколкото помня от уроците по химия в училище като стиснеш нещо медено от потта на ръката се получаваше окисляване и съответно оцветяване.

# 306
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Седефка, по повод училището и ние сме се насочили за дъщеря ми основно към японската паралелка на 18-то, втори вариант е 32-ро. Дано успеем все пак.

# 307
Седефка, според мен само си даваш парите на вятъра. Аз изобщо не вярвам на такива неща.

Това е и моето мнение...

# 308
  • Hissar, Plovdiv, Bulgaria
Здравейте момичета!Май се уморихме по празниците и.........сега активна почивка Laughing
Нашата госпожица е в грипна ваканция и сега съм в къщи с две маймунки newsm44.А когато ги съберем с децата на сестра ми-на 2 и 1 год-и си е направо мноооооооого весело!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Божидар НА kali 7 И Мики НА rositoooo ! ДА СА ЗДРАВИ И МНООООООГО ЩАСТЛИВИ ,И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!
СедеФка как е Ками?
Ами това е от нас-отивам да готвя! Hug Hug Hug

# 309
  • България
днес МИКИ има рожден ден!да ни е жива и здрава!Благодаря polia!

# 310
  • Sofia
Вие подали ли сте вече документите за 1-ви клас в някое училище? Аз още не съм.  Rolling Eyes

# 311
  • Страната на чудесата
Честито първо на всички празнували тези дни! Да са здрави и много щастливи!
Деси, аз не съм подавала още документи, но в сайта на училището пише, че ще се приемат документи от 01.04, така че-има време.А и мисля само там да подавам документи, дано стане!

# 312
  • Плевен
Честит рожден ден на Мики! Много хубава торта! Heart Eyes

# 313
  • Пловдив
Роситооо - с мъничко закъснение, но от сърце - да ти е жива и здрава Мики   bouquet  bouquet  bouquet

# 314
  • Sofia
Лъки Плам, успокои ме, аз вече се притесних, че закъснявам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт