*SportsDirect--19*

• 60 275
  • 775
  •   1
Отговори
# 15
Здравей,
Виждам,че си от София-защо не отидете до някой от по-големите спортни магазини и да пробвате.

Няма ги никъде, иначе мъжа ми би ги купил веднага  Rolling Eyes

Да пробва някой подобен модел на Адидас,номерацията е същата все пак,рядко има разлика от модел до модел на една марка.

# 16
  • София
Здравейте, искам да попитам някой поръчвал ли е ето това?
http://www.sportsdirect.com/dunlop-trolley-case-709003
не мога да разбера какви са размерите? newsm78Тези инчове какво означават- ширината на куфара ли?
Ако някой е поръчвал, какво е качеството им, защото много евтино ми се струва за куфар?
Аз съм поръчала и чакам да пристигнат. Предположих, че е даден диагонала. Ако имаш време да почакаш, мога да ти кажа, като пристигнат нещата. Очаквам ги другата седмица.

2 пъти съм поръчвала от тях най-големия размер,хубави са куфарите .

Може ли да кажеш колко са долу-горе размерите на най-големия, че и аз нещо не се ориентирам, и дали връжката е скрита или външна?

# 17
дами ,може ли някоя от вас ако е пора4вала  мажки анцунг да ми препора4а някой,кой то да е ка4ествен и да не прави'' коленца''?благодаря Simple Smile

# 18
  • София
Момичета,
 Hug

Знам, че тук не е мястото и се извинявам, че спамя темата! Embarassed Но се надявам да ме насочите без да пускам тема!
Моля за помощ относно саѝта на АСДА. Искам ако някоя от вас е от София и прави поръчки ако може да ми пише на лични за да ме прибави към поръчката! Praynig Чето и не видях тема, като за Спорта!! Има теми за посредници, но не видях за общи поръчки!

Благодаря предварително! Hug

# 19
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530714.0

Ето тук може да питаш за това,там се обсъжда този сайт  Peace

# 20
  • София
Лъвица: Благодаря ти!  bouquet

# 21
# 22
Здравей,
Виждам,че си от София-защо не отидете до някой от по-големите спортни магазини и да пробвате.

Няма ги никъде, иначе мъжа ми би ги купил веднага  Rolling Eyes
Кети не знам дали ще ти е от полза,в предната поръчка получих за на приятелка мъжът и такива.Много са хубави р7 1/2.Каза,че мъжът й си носи 7 1/2 на Адидас и този модел му е лепнал,малко по-тесен бил.Ако ще се ориентираш от 7 1/2 да я карам да измери стелката.

# 23
Здравейте, искам да ви попитам може ли да ми кажете на каква стойност пускате поръ4ки и за колко време идват?

# 24
  • Пловдив
Ами всеки път ми е различна сумата.Снощи пуснах за 503 паунда с доставката.Идват за 6-10 дни,въпроса е обаче след колко ще ги изпратят-случвало ми се е и седмица да чакам преди да ги шипнат.

# 25
Ами всеки път ми е различна сумата.Снощи пуснах за 503 паунда с доставката.Идват за 6-10 дни,въпроса е обаче след колко ще ги изпратят-случвало ми се е и седмица да чакам преди да ги шипнат.
на мен ми идват за седмица и не6о и 2та пъти като съм пускала е за над 400 паунда, оба4е виждам 4е има хора на които поръ4ката много им се бави и реших да видя дали има някаква зависимост между това за колко паунда е поръ4ката и за колко време идва

# 26
Не няма такава зависимост.Предишната ми поръчка беше не много голяма,чаках седмица само за тракинг,тази,която ще получа в понеделник е много по-голяма,а тракинга получих само за два дни.В предната имах и повече отказани неща,този път на над 100 артикула имам отказани само два.Така че,зависимост никаква  Laughing По-скоро я карат на моменти според мен  ooooh!

# 27
# 28
Поръчах за мъжа ми черната, много е доволен. Много хубава материя е, пък за тези пари да не говорим, заслужава си. Общо взето, всичко, което имаме на No Fear, е чудесно.
Благодаря  Hug

# 29
Здравейте!
Някой дали е поръчвал такива :
http://www.sportsdirect.com/hi-tec-tec-magnum-classic-boot-182012
или такива: http://www.sportsdirect.com/karrimor-cougar-boot-mens-182013
или някакви други подобни на тях мъжки зимни ботуши.
Интересува ме дали си отговарят на номерата,напр. за 44 номер 10 ли си отговаря точно или има разминаване. И най-вече дали си заслужават цената.

Общи условия

Активация на акаунт