*SportsDirect--19*

• 60 447
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И аз да питам за Head. Тези щом са в раздела boots означава, че стават за зимата, според мен. Ама ако може, някой да сподели така ли е, ще му бъда благодарна.
http://www.sportsdirect.com/head-7021-trek-boot-ladies-275279
Мъжа ми ги има в мъжкия вариант. Използва ги за работа в кал и мокро време и е мн. доволен.

Тези, които пазарувате до анг. адрес искат ли ви потвърждаване на акаунта и ако да, как става и кога се разбира, като тръгнете да плащате ли? И билиг адреса е вашия, а шипинг на превозвача, нали така?

Здравейте!Искам и аз да се включа при някой със едни HEAD-ки и още няколко други неща?Моля ви! Praynig

И аз, и аз, само че за няколко HEAD-ки  Peace

# 361
# 362
Преди 2 страници писах как могат да се поръчат повече от 3 чифта HEAD до английски адрес през ето този сайт.Аз вече съм сложила 25 чифта и ми позволява да ги поръчам   Peace
http://www.fieldandtrek.com/
Поръчвала ли си друг път и приема ли БГ карти? Кой адрес пишеш за билинг?

# 363
Преди 2 страници писах как могат да се поръчат повече от 3 чифта HEAD до английски адрес през ето този сайт.Аз вече съм сложила 25 чифта и ми позволява да ги поръчам   Peace
http://www.fieldandtrek.com/
Поръчвала ли си друг път и приема ли БГ карти? Кой адрес пишеш за билинг?

Преди един час поръчахме с бг карта. Точно като Дайректа - 29.99 паунда доставка.

# 364
А до УК има ли безплатна, че не виждам нещо? И ти друг път поръчвала ли си от там? Този сайт изглежда същия като директа и дори най-отдолу пише спортдирект. Да не са някакви измамници?

# 365
Ако от въпросния сайт може да се поръчва директно за България - и като гледам колко желаещи има тук за тези намалени Хед - дайте да се съберем за обща поръчка, какво чакаме?

п.п. и от двата сайта не получавам имейл, потвърждаващ регистрацията ми. Идеи?

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 21:47 от Doro

# 366
А до УК има ли безплатна, че не виждам нещо? И ти друг път поръчвала ли си от там? Този сайт изглежда същия като директа и дори най-отдолу пише спортдирект. Да не са някакви измамници?
Сайтът е на Спортс Дайрект.  Peace

и от този, втория сайт не могат да се надвишат 3 чифта!!! току що пробвах!
хм, явно зависи от комбинацията на моделите и номерата....сега ме пуска при друг модел и номер

Абсолютно едни и същи маратонки се опитах да поръчам в СД и в другия. Успях само в www.fieldandtrek.com

# 367
аз пробвах с еднакви номера от един модел и ми изписа че надхвърляло стоковата наличност

но сега вкарах за проба друга комбинация и се получи, така че се изтрих в предния пост

в спортсдайректа никак не се получава

страхотно откритие на silviqmircheva и gevestra bouquet
 дано има достатъчно сериозни хора тук, за да се възползваме

# 368
То май народа напоръча вече хедки, но това е много добра идея Simple Smile
Иначе и там дава над 60 лири БД до УК.
Аз не съм имала проблем за сега, като съм писала адреса на посредника на билинг адреса, ното пък, като съм писала моя, макар, че картата не е на моя адрес.
Doro, просто трябва да ги добавяш едно по едно, а не да сменяш цифрата на бройките в кошницата, това забелязах аз.

# 369
аз пробвах с еднакви номера от един модел и ми изписа че надхвърляло стоковата наличност

Това според мен значи, че има в наличност ограничени бройки. Аз бях сложила от единия модел 8 номер и когато добавих още един чифт от същите ми изписа това. След няколко минути вече нито един чифт от въпросните не беше наличен. Явно е имало само една бройка. А в Спортс изобщо не ми позволи повече от 3 намалени от който и да е номер, който и да е модел да поръчам. Директно ми ги триеше от кошницата.

# 370
.п. и от двата сайта не получавам имейл, потвърждаващ регистрацията ми. Идеи?

И аз не получих.

# 371

Това според мен значи, че има в наличност ограничени бройки. Аз бях сложила от единия модел 8 номер и когато добавих още един чифт от същите ми изписа това. След няколко минути вече нито един чифт от въпросните не беше наличен. Явно е имало само една бройка. А в Спортс изобщо не ми позволи повече от 3 намалени от който и да е номер, който и да е модел да поръчам. Директно ми ги триеше от кошницата.

именно, точно това разбрах и аз  Peace

# 372
В Спорт-а когато изпише, че няма достатъчна наличност, отказват и това което е поръчано.Например слагаш 2 чифта и ти дава, че няма наличност, коригираш на един чифт приема ти поръчката.След това обаче не ти пращат и този един чифт.
Аз направих втора регистрация пак с моето име, но на друг имейл.Платих със същата карта и така разделих поръчата на 2, като във всяка имаше по 3 чифта маратонки.До тук няма проблем, очаквам мейлите какво са ми пратили и дали няма да ме изненадат с някое изискване.

# 373
В Спорт-а когато изпише, че няма достатъчна наличност, отказват и това което е поръчано.Например слагаш 2 чифта и ти дава, че няма наличност, коригираш на един чифт приема ти поръчката.След това обаче не ти пращат и този един чифт.

Когато това стане дърпат ли ти цялата сума или само толкова, за колкото са пратили?

# 374
  • София
Може ли някой да измери стелката на 7 или 8 Head?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт