Да ви подсетя

• 29 314
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Я, активизирали сте се.  Laughing

# 211
Я, активизирали сте се.  Laughing

Само дано не "прегорят" още в тази тема, че нема да има сеир. Миналата година беше екстра, имаше излагациЙ, аз бях много достоен подстрекател  smile3508

# 212
Ми, хайде де, напрежението ми действа зле- стомахът ми е свит на топка и сякаш... Laughing
Хайде, като абутуриентска вечер ги чакам тези номинации.

# 213
  • Варна
За коя категория се записваш, Катюш?

За благотворител естествено! Все за монда гласуват Crossing Arms!

# 214
  • София
A самоотводите по време на  номинации какво изразяват?
Не знам, но аз предлагам вместо самоотводи да ми се изпращат по 1000 за всеки случай. Да няма излагациЙ.

Мафани То вълнението от очакването е по- интересно от самите номинациЙ, та не бързай, наслади му се. Ясно е, че ще спечелиш в повечето категориЙ. /получих 900, но не бързай с последните 100, има време/

# 215
  • При хората, които обичам
Бояна, ама чакай, ти за всички ли ще работиш? Изненадана съм, да не кажа потресена...

# 216
Бояна, ама чакай, ти за всички ли ще работиш? Изненадана съм, да не кажа потресена...

Peace   Joy

# 217
Бояна, благодаря ти!
Искам номЕнацията и в кулинарните там бла-бла за я спечеля!

Ще има премия!

# 218
  • София
Ъфкорц. Mr. Green Не се потрисай, ще видиш колко ползотворно съчетание на полезното с приятното ще бъде. Нали не искаш някой друг да грабне ...упс, за малко да се изпусна. Знаеш коя титла. Тя е само за теб. Wink

ПП Предлагам и образователен курс за Илектората. Пращайте по 100 и пуснете тема.

Мафани В момента тече найсто тортено предизвикателство. Искаш ли да победиш? /Това е на примоция/

# 219
Предлагам номинация "Най-голям идолопоклоник" за всички фенове по непрежалимите ТС, Лиска и други знайни и незнайни герои.

# 220
И по какъв критерий ще се оцени? Колко пъти е споменал липсата на идола си?
На мен наистина ужасно ми липсва Сопрано.

# 221
А, то не стига, че току споменаваме знайните, ами и по незнайните да жалим.
Аз не се наемам да изброя Борис колко пъти се е регвал. Или 100ян.

# 222
И по какъв критерий ще се оцени? Колко пъти е споменал липсата на идола си?
На мен наистина ужасно ми липсва Сопрано.

По вечните жалейки.

# 223
Борис има много имитатори, подозирам дори един...как го нарече Dona..."форумски интелектуален кръг".

п.п. аз нямам жалейка за Сопрано, защото тогава не знаех как се слагат Cry Бита карта съм...

# 224
Никога не е късно да се сложи лентичка "Присетих е за Сопрано преди..."

Общи условия

Активация на акаунт