Да ви подсетя

• 29 322
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Изпуснах драмата и не разбрах за какво лети перушина.  Crazy
Вечното дерби "стари с/у нови" ли?  smile3557
Не, вечната тема "Завист и злоба в Клюкарника"  Laughing

# 361
Мафани, исках да кажа, че чувството за хумор е особено важно, нямах предвид нечие конкретно Simple Smile

# 362
  • София
Колебая се дали мнозина жалеят по отминалите младини, по щастливите периоди от живота са или са отегчени и омерзени от самите себе си. Нали знаете, светът е огледало- каквото е в нас това виждаме и в света.

Познаваме ли се  Shocked - тъкмо пишех самтинг лике - аналогюе  Laughing

Мафани - лейди Кейс е истински последователна  afwitch - признала съм я!!!
И повечето, като добре обучени немски овчарки, се хващаме на злостните плюнки  hahaha hahaha hahaha

Когато влязох у форумето - имаше легендарна форумка, с безумен език и поведение,
предизвикващо съжаление у мен - но легенди и митове се носеха за нея  Twisted Evil
Най-случайно се запознах с легендата - а въх майкоууууу  ooooh! ooooh! ooooh!
сгодна и кротка женица, но с облик на форуско страшилище  Laughing Laughing Laughing

10 нови отговораааа - станА интересно  smile3508
пускам нокти - тюх ще изпусна разгара начи  ooooh!

# 363
Слушайте сега, не бързайте да се скубете. Нека си пуснем темата и в нея го правете с финес (Дона даде пример по-горе с педе*асите) Mr. Green

Ентусиазъм за номинации в досегашния вариант видимо липсва.
Затова само "малинки", "маслинки", "къпинки" и прочие храсталаци.
Като решите, че е узрял моментът - казвайте.

п.п. Мафани не е новак, бре.

# 364
  • София
Резил има за всички, блъсканица и късане на сютюени не са нужни.
Не ми казвай как се прави шоО. Хората съвестно ми изпратиха по 1000 сега не ми пречете да си върша работата.

Какво казваш Дона?

Минa Не се познаваме, уви, но не пречи да се възползваме от открилата се възможност.

# 365
Няма разгар, Мина, още е началото. Иначе щях да свиря примирие  Mr. Green
Биби, още преди много страници питаха кога? Значи - назрял е.

# 366
Аз много харесвах Лизбет в началото. Сега ми се струва, че тогавашният пишещ и днешният са две напълно различни личности. Тогавашната я четях задължително, а постовете на днешната не мога да различа от тези на останалите 120 хиляди будни мамчета.

даже се чудя възможно ли е, да са двама напълно различни потребители с еднакъв ник.

Тцъ. Тогава пишеха двама - едната, дето се интересува от сапунени сериали и другата (другия) - интересните постове. Или... страда от раздвоение на личността, което е излекувала.  Wink

Очаква ли се да отговоря нещо на това?

# 367
Съобщение от Комисия за защита на потребителите:

Уважаеми, потребители
искаме да Ви уведомим, че Бояна не е точният човек, на когото да пращате въпросните 1000.
Действително трабва да ги пратите, но на потребителя пуснал това съобщение.

Mr. Green

# 368
ВаЖнУ:

Плюйте по Мафанчито, колкото ви душа иска.
На нея й дремИ на китката.
Кейси-мейси, този- онзи, в каквито искате категории, в такива я слагайте.

На нея спря да й пука за тука отдавна. Май по времето, когато й казаха, че да роди мъртво бебе на части е нищо работа.
Туй то.
Нит` ще номинирам, нит` ше чакам победа в онуи огледало/ която между другото си я заслужавам, защото съм прекрасна, умна и одухотворена, надарена с ирония самоирония, самоконтрол, чувство за хумор, чувство за такт, чувство за време, място и пространство..../, само ще се наслаждавам на победите си.
Разделяйте виртуални територии, аз отивам да разделям един далечен остроф на две.

# 369
  • София
Аз много харесвах Лизбет в началото. Сега ми се струва, че тогавашният пишещ и днешният са две напълно различни личности. Тогавашната я четях задължително, а постовете на днешната не мога да различа от тези на останалите 120 хиляди будни мамчета.

даже се чудя възможно ли е, да са двама напълно различни потребители с еднакъв ник.

Тцъ. Тогава пишеха двама - едната, дето се интересува от сапунени сериали и другата (другия) - интересните постове. Или... страда от раздвоение на личността, което е излекувала.  Wink

Очаква ли се да отговоря нещо на това?

Е как - не ставай смешна  Wink

Защо мислиш си абат клавиатюрката ората  Laughing

Уважаеми, потребители
искаме да Ви уведомим, че Бояна не е точният човек, на когото да пращате въпросните 1000.

Mr. Green

Изгорех  ooooh!

# 370
  • София

Уважаеми, потребители

Mr. Green
Инсинуации. Плюйте колко искате, но искам да ви уверя, че само моите услуги са лицензирани и имат нужните европейските и световни сертификати. Даже имам и сертификат  "БИО".

ПП В момента цените са промоционални.

# 371

Къде виждаш спор, защото аз само монолог виждам  Rolling Eyes

# 372
Мафани, недей така, де!  Simple Smile

# 373

Къде виждаш спор, защото аз само монолог виждам  Rolling Eyes
Да де, и какво чакаш?

# 374
Само да се вмъкна с предложение за нИвироятна рекламна кампания. Взимам доста по-евтинкУ от Бояна, но за сметка на това съм блага и добра. Flutter

П.С. Съгласна съм и на работа про боно, ако някоя от добрите стари дами ми прати снимка на виден съфорумец по боксерки[/color].  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт