Да ви подсетя

• 29 296
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Вълкът, темата с "покажете си шутките" е маскирана с друго, невинно име. Laughing

# 61
Е, ама много бързо са ги трили тоя път, като си показваха циците, колко време стояха снимките, ехеее...

# 62
  • София
В4ера про4етох, 4е е имало голи снимки на потребителки, целящи да докажат на форумското общество, 4е са годни за снимане в Плейбой Joy Да се напикаеш от смях направо hahaha Ето ви идея за номинация - Мисис Плейбой - ама да е със снимков мат'рял. Е, те т'ва ще е клане с елементи на душене, скубане и пускане на отровни езици! Представете си - ти ли мааааа, ти с тоя силикон в циците/устата, ми ти мааа, кво си се фотшопнала, пОкажи се, а, а?
Какъв коледен дух само Flutter Ето една такава номинация бих следила с 4иния меденки с канела и 4ай4е с ром Mr. Green

# 63
А едно време какво Златно огледало имаше, а - скромно, целомъдрено, ех...

# 64
belinda, аз имам фаворитка за тази категория! Една дето през 5 поста пише колко й е готино дупето и как разбираш ли си е тя на аватара 'щото е страшно готина!

# 65
Ми, да номинираме  тогаз Шанталчето, нищо че не успяхме да я видим/повечето/. НА другите не им помня никовете.

# 66
Хубаво и е дупето, не си кривете душата Simple Smile
Лизбет, ще те номинирам за агент-провокатор Simple Smile

# 67
Хубаво и е дупето, не си кривете душата Simple Smile

На кой? На шанталчето ли?
Аз не можах да го видя, въпреки, че през 5 поста го пускаше за по -5сек.
Хем "вижте ме, хем, не ме гледайте"  ooooh!

"Мисис Плейбой" задължително, просто  Peace

Обаче аз предлагам да не се номинират никои от спечелилите до сега. Аман от дърти кучки Mr. Green

# 68
Аз предлагам админи да не участват в номинациите. Мазниците са достатъчно на брой и редови потребители нямат шансове при такова участие.

# 69
Направете номинациите само за новаци и си решавате всички проблеми.  Peace

# 70
  • София
Предлагам категория "Майка на годината", за да видим в нова светлина израза "бой на негри в тъмна нощ". Laughing А и бой на негри в тъмна нощ също става за категория за най- бойна тема. Сещам се за няколко такива, които заслужават да бъдат увековечени.

# 71
О, не, това ще е жестоко!!!

# 72
Направете номинациите само за новаци и си решавате всички проблеми.  Peace
Може, но старите кучки все пак да имате възможност да номинирате и гласувате.

# 73
  • При хората, които обичам
Естествено. Че то иначе к`во - да излизаме в пенсия. Не може! Ще седим да им мътим водата на младите.

# 74
Задниците не си заслужаваха чакането. Сериозно разминаване между действителност, акъл и самочувствие, както обикновено. Лицето - по-секретно от гъза - да пием за тези времена.

"Майка на годината" - това е жестоко. Shocked Ще се лее кръв.

Общи условия

Активация на акаунт