Да ви подсетя

• 29 325
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Една номинацийка за форумски романтико-носталгик?
Категорията може да се казва "А какви педераси имаше едно време... вълшебници"  Mr. Green

# 316
Чудно защо потребителие във форума стават все повече и повече, а интересните събития са все в миналото...

Отговорът е във въпроса, защото потребителите са повече Simple Smile
Донаааааа  hahaha

# 317
Защото е признак на принадлежност към форумската аристокрация да не влизаш в Клюкарника и в ДиС (бившия), но да си абсолютно в крак с всяка клюка.  Laughing
Ох, доживях и аристократична титла.  Mr. Green

# 318
Не е само Клюкарника, Мафани.

Навремето попаднах на разпадането на Клубовете в Дир-а - появиха се анонимни зловредници, дисциплината се затегна по неприятен начин, увеличиха броя и нахалството на рекламите, подфорумите се разроиха и хората се разгрупираха на малки компанийки.

Мисля, че пикът на форума мина, плюс има съзнателна политика към омаловажаване на немайчинските подфоруми. В майчинските пък "имаше такава тема", "това сме го обсъждали сто пъти", "ползвай търсачката". Ако сега бях новак, нямаше да повторя влизането си тук. Още като видиш чаршафните реклами от по екран и половина скрол и да ти се отще. Rolling Eyes

# 319
Аз пак да предложа...
Само малини, без гласуване. Да си го рекнем кой не ни кефи във форума, да изсипем насъбрани жлъчки и храчки, па накрая да плеснем с ръце, да се прегърнем и да се напием на коледния бал.

това не го ли правим редовно и без номинации  Thinking  Mr. Green

# 320
 Лизбет, за това те харесвам. Жалко, мислех, че аз нещо съм се заблудила.
За мен злобата цари тук повсеместно. Няма значение дали в Клюкарника или в Майките или там както се казва сега.
Влизаш за съвет, изкарват те пълен тъпанар. Особено ако попаднеш на някоя от по-старите, която страда в момента от ПРМ или се е скарала с мъжа си.....Тази година си размених мили ЛС-та с две особи с високо самочувствие и страшно остроумни изказвания.....

Преди време имах чудесен подпис.....

Обаче се усещам, че и аз започвам да ставам такава кисела и злобна.... Confused
Мммм да, битието определя съзнанието.   Laughing

# 321
Тука пишат 10-15 човека, най- вече така закодирано в разни алегории, че аз не разбирам и половината, хем влизам навсякъде и хем не съм толкова отскоро. Номинациите са създадени от вас, за вас, как да се вклини някой друг? Като се дъвчат едни и същи 6 години, те не се и дъвчат вече интересно. Другото е, което казва Лизбет, но все още се намират интересни места и интересни хора.

# 322

това не го ли правим редовно и без номинации  Thinking  Mr. Green

Да, но няма толкова публика.  Laughing

# 323

да не е за немския, руския и българския форум?

# 324
Прави като мен Мафани, аз досадниците ги банвам от ЛС.  Simple Smile

# 325
Сега виждаш ли публика, Как` Сийка? Десетте човека, които всичко на всичко се прехвърлят из темата и всеки говори за което си го интересува, без значение да има общо с темата.

# 326
Прави като мен Мафани, аз досадниците ги банвам от ЛС.  Simple Smile

Права си, Кейси, и ти мъдра жена!

да не е за немския, руския и българския форум?

Да.

# 327
пишещите играят в пиесата, важни са четящите /публиката/  Mr. Green

# 328
Сега виждаш ли публика, Как` Сийка? Десетте човека, които всичко на всичко се прехвърлят из темата и всеки говори за което си го интересува, без значение да има общо с темата.

Почакай да започнат номинациите, де. Сега народът пуфти усилено във фитнеса или преравя записките.  Mr. Green

# 329
За какво му е фитнес на народа като огледалото ще е криво - увеличава над кръста и стеснява под него.

Общи условия

Активация на акаунт