благодаря за идеята, снощи нямаше от къде да взема нов аспиратор и опитах по твоя начин. Имаше голям успех! Благодаря
Може би са я тормозили зъбчетата, знам ли вече 

А ние без него никъде не можем да излизаме, споменавала съм ви вече за трудността с излизането ни от нас без автомобил. И ако не е майка ми да идва тези дни да ми носи храна не знам какво щях да правя. Със сигурност ще бъдем затворени у дома за 7 дни поне.... Така че, варненки, приемам гости!
И после защо пазаря от английските сайтове - ами и ще продължавам да го правя, че там направо си идват евтинийка някои неща. Със сигурност този месец ще пусна пак поръчка на Асда или Маталан, желаещите да пишат. 
Снощи е гукал и викал до 23ч., насила го приспахме, та за втори път се случва да спи непробудно чак до 7 ч. сутринта - голям кеф за мама, която се наспа като бял човек
Ние също още не се обръщаме сами,но пък със изправянето в седнало положение го прави почти сам . Приятен и слънчев ден момичета
и барзо и бутнах цицата в устата,избоза я цялата и пак реве,дадах и другата и от нея боза,но като я пусна пак мрънкаше,еми направо полудях взех да се филирам че не и стига кърмата,което сигурно е така понеже на мен ми дойде цикъла и кърмата ми доста намаля,да направих и 90мл. АМ изпи само 40мл. и се поуспокои и взе да скляпа,та преспахме се и уж си спеше сладко в кошарата и в 11.30 когато аз си лягах,взече се събуди с рев
айде приспиване до 1.30 и най-накрая заспа в шезлонга,а мен ме достраша да я преместя и там си с до 6,когато пак се сабуди да хапне!

Препоръчани теми