Малкото Юнско човече за зимата стяга се вече! - тема 6

• 22 729
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Пепси задьлжително да се обадиш,че се забравихме направо.
Алескова като е топло времето и май темичката ни запустява Simple Smile
Вчера и днес тук вьв Варна е 20 градуса и определено не е за  седяне в кьщи Simple Smile

# 706
Пепси, задължително се обади като дойдеш.
Вярно днес времето беше топло, следобед го изкарахме в морската с Митето, само дето ту ни валя , ту спира. Но се поразходихме добре. Дано и утре да става за разходка.

# 707
Пепси, на Кенгуро е. Има ги изложени в "Слънце", така че като идвате към Варна може да ги видиш. Чиполино също предлагат подобно, но може би е по-добро, защото ластиците се регулират според височината на бебчето (вече бяхме взели нашето, когато разбрах това  ooooh! ).

# 708
  • София
Здравейте момичета  newsm03,

От доста време не съм писала, но пък ви чета с интерес почти всеки ден  Wink

Честит рожден ден на Ели и Dion   party023 newsm67

Дано всичко се оправи час по-скоро с мъничето на Вероник[/i  Praynig

В тази връзка с болниците в Петък сме на консултация при доц.Анастасов в Пловдив за уточнение на операцията на Али, дано да бъде само една, а не две  Praynig. Ние вече си имаме две зъбчета  Joy, едното се показа вчера, а днес другото! Всяка Сряда ходим на "училище за бебета " Gymboree - в МОЛа на Цариградско, прекарваме си доста добре и на малката буболечка много й харесва.

Натали, дано всичко да се оправи с баткото и да не се налага махане на сливицата му  Praynig.

Варненки, и аз като Пепсито ще идвам във Варна на 15.11.2010г и ще съм до 1.12.2010г тъй че се надявам да се видим  Hug

Лека вечер   love001

# 709
Майче видях снимките на Рая в бънджито много е сладка.Пиши прави ли опити да се изтъпа,как се чувства в него?Никол много рано са ви  изникнали зъбчета,лесно ли излязоха? HugСпокойна нощ на всички. Hug

# 710
  • София
Zyzi2, за сега нямаме никакви проблеми с появата на зъбчетата, дай боже така да е и за напред  Praynig

# 711
Мами предлагам на първа страница да пишете на кое бебче кога му е изникнало първото зъбче мисля,че ще е интересно.

# 712
Дион и Ели newsm59 newsm67

# 713
Майче видях снимките на Рая в бънджито много е сладка.Пиши прави ли опити да се изтъпа,как се чувства в него?

зузи, мисля че бънджито за нас ще се окаже доста сполучлива покупка, но то нали знаеш, с много неща е така - за едни са незаменими, за други напълно излишни, бебета различни  Rolling Eyes

Отначало беше шашната, но това първите 20 секунди, после взе да шари с очи и да маха с ръце, много сладка беше  Heart Eyes Само че лошото на този модел бънджи е, че не се регулират ластиците и крачетата й не стигат много, много земята (то аз и незнам как трябва да е, пък не е ли целта да се люлее и така да допира земята, сега като се замисля....   newsm78). Абе и аз не знам, обаче първия път постоя около 10-тина минути, после като я сложих пак единият й крак с цяло стъпало беше буквално стъпал на земята. Другият й беше свит, но сега се учи детето, че има опора (досега, когато съм я слагала да скача все на пръсти стоеше).

Общо взето това са ми първите впечатления. Бънджито го взехме вместо проходилка, нямаме много свободно място, където да ходи с нея.

# 714
  • София
Мами предлагам на първа страница да пишете на кое бебче кога му е изникнало първото зъбче мисля,че ще е интересно.

Ех, за ръстта (54см ) не можа да не се нареди на първа страница малката ми калпазанка, но за зъбките май ще е първа или сред първите  Joy

# 715
  • Обетованата земя
Честит Рожден Ден, Ели и Дион!!! newsm67

# 716
Е, все пак успях да се включа, в началото и края на темичката  Laughing
Много стиснати палци на малчугана на Вероник.Знам от опит, че поглъщането на околоплодни води не е нещо безобидно, т.нар. аспирационна пневмония, която в болниците при раждането хич не я споменават.Не знам защо, но след прочетеното , като се прибрахме, е, че това до някъде е нещо като, малшанс при раждането, донякъде и не навременна намеса, но в никакъв случай не си го признават/явно за тях е нещо много сериозно и непристижно/.И ние бяхме така, но в МД в София, го преведоха в интензивно, като видяха, че 24 часовата кислородна палатка си е "бош лаф"+три антибиотика и моментална ренгенова снимка за пневмония, която видиш ли, била от стрептококова инфекция, предадена по пътя на раждането, което за мен  е изключено, защото бях със серклаж и всеки месец по два пъти ми беше вземана проба в клиника по стерилитет, където нещата се следят много изкъсо+ това, че пробата за стрептокок му я бяха взели в осем сутринта и в десет вече му беше назначен антибиотика, заради такава.Като естестествено разчитат, че аз не знам, че за стрептококова инфекция се прави посявка, която излиза след три-четири дни и тогава се знае, но..както и да е, дано да няма повече неприятности.
 Сега да ви занимая с малко битовизми, ако ви се чете  Whistling ooooh!ама при мен е едно напрежение, не толкова с малкия, колкото с домашните.Да не спамя темата, но скоро свекито, ще опознае истинската ми същност  Mr. Green Не стига, че живеем в една къща, на различни етажи, но първите месеци, когато имахме страшни колики и по цял ден ревеше, се случваше да не се качва по няколко дни да го види, щото, не знаела какво да го прави.Като не знаеш какво да правиш, поне не се ли затъжваш да го видиш- риторичен въпрос?От както малкия взе да гука и да се усмихва, се качва по два-три пъти на ден, за по десетина минути, точно когато го приспивам, да си "погукали" и "щото баба много го обичала" го ръзсънва  Sick Казвам, че не може така, ама пуста наглост.Днес беше почти цял ден крив, носехме се и имах много домакинска работа.Цял ден се мъча стая по стая, да пусна една прахосмукачка, като съчетавам разходка, гладене, готвене, простиране и рев, тя ходи по "дернеци".Днес на няколко пъти прескочи проснатата прахосмукачка в хола, и като и казах, може ли да довърши чистенето, каза, че ръцете я болят.О.к., ама защо, като слезнеш на твоя си етаж, веднага си пускаш твоята-пак риторичен въпрос.

За инициативите ще се включа по-натам, че много изписах, нали има още време  newsm78
Поздравявам и всички рожденици.Да са живи и здрави

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 00:13 от ketti

# 717
  • София
Ако сте съгласни ще добавям "Първото зъбче" . Идеята е чудесна!
nicole_ocean2000 какво е това училище в мола? Разкажи с няколко думи за какво иде реч, ако е удобно Peace
ketti  Hug , подкрепям те напълно.
Срока за коледните инициативи е 30.11  Party
Лека нощ на всички!

# 718
И ние си имахме рожденичка днес !!!  baloni Една среднощна почерпка и от мен за здравето на нашата красавица :

Идеята за зъбчетата е много сладурска !!! Само че ние надали ще се наредим сред първенците. Wink Затова пък сме абсолютните ветерани в празнуването на детски рождени дни !!! Този днес ни беше 30-ия поред, отпразнуван в нашето семейство   bigdance2

Лека и от мен, мацета, че имам още куп неща за свършване !  1dishes  newsm55  hang   bath1

# 719
Добро утро,  момичета  Simple Smile Днес много сте поспаливи  Laughing
Ние станахме в 7 , за да си свършим голямата работа  Laughing Пяхме , крещяхме, въртяхме се и сега спим  Rolling Eyes И ето , че имам време да се поровя из нета  Simple Smile
Не знам как ще е времето днес, но тук има слънчице за сега  Peace
Хубав ден мамчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт