Варна - доволни ли сте от избора на училище?

• 1 721
  • 8
  •   1
Отговори
Започна учебната година, пишем вече домашни, и ми се  иска да си кажем дали сме направили правилния избор на училище за първокласниците ни.

# 1
Добра идея! Вярно, че има тема за 1 клас, но не е само за Варна. Така ще се ориентират и догодишните първолаци. И преди писах - синът ми е в Априлов. Засега съм много доволна, но забелязвам, че има значение в кой клас е.

# 2
За училищата - добре, но не дублирайте първолашката тема!
Хубав ден!

# 3
  • Варна
Записвам се да следя   bouquet

# 4
Аз съм доволна, синът ми учи в Славейков, но попаднахме на страхотна класна и може би затова. Важно за мен беше и това, че е близо до в къщи, че има добра материална база но сега разбирам че до 4 клас най важното е класния ръководител. От него зависи всичко, да научи децата на дисциплина, и да ги научи на основните неща, които са основа за по нагоре. Също има и много извънкласни занимания които се провеждат в училището и много улесняват родителите, за да не разкарват децата по целия град - баскетбол, футбол, модерни танци, някакви бойни изкуства, и школа по математика. Може и нещо на изтървам.

# 5
Ние сме в Априлов. Много сме доволни от класната. А това е най-важното. Детето я гледа в очите...

# 6
Ние  сме във Второ ОУ `Н.Й. Вапцаров`- ЖК"Възраждане". Доволна съм от избора. Добра класна, учи ги на ред , дисциплина и нужните знания за възрастта им. Засега `спортът`,с който се занимават е хореография. По-нататък ще има волейбол. Единственото, което е мисля пропуск е, че нямат машина за вода по стаите /както има в др. у-ща/, и трябва да пращам по 2 шишенца от 500 мл. в и без това тежката раница, ако не искам да пие студена и не дотам чиста вода от чешмата.

# 7
И ние сме с хореография. Предлагаха ни и школа по рисуване, балет и вокална група, но аз не записах моя.

# 8
Здравейте, виждам че няма никои в темата, но се надявам мамите на първокласници да споделят мнения. Аз мног се вълнувам от темата, защото сина ми догодина трябва да е първи клас. Ние живеем в Младост (Варна) до у-ще "Гео Милев', имате ли впечатления за това училище? С мъжа ми в района на Чайка и Левки, така че и за там не изключвам вариант за училище.

Общи условия

Активация на акаунт