САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 55

• 63 233
  • 764
  •   1
Отговори
# 195
  • София
а знае ли се ве4е до кога ще са валидни кодовете за палатките  Rolling Eyes

# 196
ихааа
тъкмо гледах якето на найк но не му разчетох реф номер и се отказах да пробвам от този каталог. от другия не намаля..но пак пробвайте да не подвена някой

и ако някой е успял да раз1ете реф номер на акето на найк от въпросния каталог ще съм много благодарна ако го сподели.

евка огромен   bouquet  bouquet за теб
от сайта също става,пробвах сутринта

да и от сайта става но тук цената е намалена и ако намаля от намалената цена.....затова и питам

# 197
Някой успява ли да намали пуловерчетата на Okaou вкарани в кошицата с референтните номера от намеленият каталог.Мен нещо не ми се получава newsm78Кодът ми намаля само неща от сайта Mr. GreenИска ми се да поръчам детски пуливери за момченце,но нищо изгодно няма newsm78

# 198
Жалко, че Пумите не са намалят Tired

# 199
  • Пловдив
На някой новите кодове влияят ли на дадените от Евка артикули по реф. номера на стр. 9, че на мен - не...а в сайта всички неща,у дето съм наслагала са шопинг при...

# 200
Здравейте, докато пробвах новите кодове, благодаря за които   bouquet , забелязах че намалят и 30% от играчки (които не бяха намалени) и това не увеличи цените на останалите неща в кошницата. Освен играчките имах 35 от които ми извади 20 и отделно играчките.

# 201
На някой новите кодове влияят ли на дадените от Евка артикули по реф. номера на стр. 9, че на мен - не...а в сайта всички неща,у дето съм наслагала са шопинг при...
на тези само сак Бенсимон поне аз като пробвах

# 202
Здравейте опитвам се отчаяно да намаля тази ютийка http://www.laredoute.fr/vente-fer-vapeur-powerlife-gc2810-02.asp … ross%20sell%20pdp  но нещата не ми се получават  Whistling има ли някаква уловка да се добави нещо например, слагах сумати неща в кошницата и не става
много моля ако някой знае да сподели
Прдварително благадаря  bouquet

# 203
Добре де, от кой каталог да пробваме реф.№? Нещо не намирам такъв, на който да влияят.  Thinking
Като например адидаските, по този реф.№се намалят, но от къде е взет? Кажете моля  Hug

# 204
ихааа
тъкмо гледах якето на найк но не му разчетох реф номер и се отказах да пробвам от този каталог. от другия не намаля..но пак пробвайте да не подвена някой

и ако някой е успял да раз1ете реф номер на акето на найк от въпросния каталог ще съм много благодарна ако го сподели.

евка огромен   bouquet  bouquet за теб
от сайта също става,пробвах сутринта

да и от сайта става но тук цената е намалена и ако намаля от намалената цена.....затова и питам
От кой каталог имаш предвид, дай линк да се мъчим заедно  Mr. Green Референтния от предния каталог имам 4803116 , но пробвах и с него не се намаля цената с код  Sad Ако успееш с някой сподели!

# 205
Здравейте, от каталога който Евка пусна си харесах за дъщерята панталон с реф.N 4863976 и кецове с N: 4861545 вкарвам ги по реф. номер, но не мога да ги намаля нито с новите кодове от Евка, нито с други 20/33E става само с тези на сака който не е наличен в момента. Някой ако успее да ги намали, моля да сподели.
Само да кажа, че код 43850 съм го ползвала и не знам дали ще хване.

# 206
Лъки еми да точно същият каталог гледам  с тази референция (след като я написа я разчетох Laughing) но наистина не става Sad
освен по-късно да пробвам всички кодове пуснати днес все някой трябва да захапе...или поне така ми се иска

бях се притеснила че не успях да пусна поръчка Laughing - е отразих една синя палатка. акода за розавата ми го даваше вече изтекъл...

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 16:00 от lari4ka

# 207
   JT 628  вече не дава палатката Снупи ,а изписва set indestru.......докато се начудя дали да  я пускам ли тая палатка и вече я няма

# 208
бъркате 628 и 682!

# 209
Хиляди благодарности  reni79 дребното недоглеждане ми развали настроението, носега всичко е ок

Общи условия

Активация на акаунт