САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 55

• 63 288
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
е то а от албанците

# 316
моля за помощ PeaceИскам да пусна анцуга адидас(32.00Е) и ми трябва още нещо за 1 евро да допълня до 33.Белите тривки от 2.90 не са налични.Някой да ми предложи нещо Praynig  bouquet

# 317
  • Бургас
моля за помощ PeaceИскам да пусна анцуга адидас(32.00Е) и ми трябва още нещо за 1 евро да допълня до 33.Белите тривки от 2.90 не са налични.Някой да ми предложи нещо Praynig  bouquet

С тази калъфка? http://www.laredoute.fr/vente-taies-coton-uni.aspx?productid=324 … e=1&pos=3_n_n

Предните са по-евтини, но не съм пробвала с тях.

# 318
  • София
Люби-буби,няма нещо за 1 евро,има една тривка-бяла с бродерия,ама май и тя не е налична...
Между другото,поне за един от новите подаръци мисля,че е този-   - MONTRE avec 2 BRACLETTES

# 319
Люби-буби,няма нещо за 1 евро,има една тривка-бяла с бродерия,ама май и тя не е налична...
Между другото,поне за един от новите подаръци мисля,че е този-   - MONTRE avec 2 BRACLETTES
Ева,точно тя не е налична PeaceИначе знам,че няма за едно евро Laughingеехх да имаше  bouquet Heart Eyes
А калъфката не ми я хваща кода(снупи и сет принцес),защо така,пускала съм я преди за пълнеж newsm78 newsm78 newsm78
Код 65404 – 20/33 и БД подарък чаши за кафе- хваща при 32.50 ,не не и при 32.00 #Cussing out

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 16:02 от liubi-bubi

# 320
Здравейте,  има ли код който да намали мъжкия анцунг с реф.ном 9497404
благодаря предварително  bouquet

# 321
  • Бургас

Код 65404 – 20/33 и БД подарък чаши за кафе http://www.casimages.com/img.php?i=101016110101295985.jpg

този код намаля и PRIX VERT с 20% , браво skubi, а и подаръка сякаш не е лош  bouquet

На мен този код ми намаля 20 евро от 32.50. В кошницата имам:
маратонките Адидас  28 евро http://www.laredoute.fr/vente-baskets-bebe-fille-et-garcon.aspx? … rodsize=undefined
кърпите Сценарио 4.50 евро http://www.laredoute.fr/vente-serviette-420-g-m2-%28lot-de-2%29. … rodsize=undefined

# 322
RENI 125 ,кой ти каза че можеш да го намалиш  Rolling Eyes Това е прикс руж и не може да се намаля,а пък и тази цена според мен е прилична за този екип.

ами .... Embarassed  помислих си , че се намалява с код , след като много от дамите в сайта поръчаха за мъжете си от този екип , та така.....викам си : я да не не изтърва и аз далаверата .... Embarassed

Благодаря ти много за отговора   bouquet  - и детския екип на адидас ли е така  Embarassed

Вкаран с реф. номер от каталога е  PRIX VERT. Детския екир на Адидас също е  PRIX VERT.

# 323
Здравейте,  има ли код който да намали мъжкия анцунг с реф.ном 9497404
благодаря предварително  bouquet
Е де, това поне 2 пъти, да не кажа 3 се пита днес...ама четете Wink
1. За колко да вземете мъжки Адидас анцунг искате?? То и аз съм скръндза, но не мога да повярвам, че мога да купя такъв анцунг за 30 лв...ще ми се, ама няма да стане...
2. На този реф номер е отбелязан като ПриксВерт, но в сайта е ПриксРуж и няма как да се намали такова  Confused

---
Сервизчето за кафе наистина е симпатично, ама м/у палатка и сервиз - вземам палатка аз  Mr. Green
Всъщност колко голямо е това чудо? Знам, че не става за големи, предполагам е от тези за игра вкъщи.
...Рени, верно нй-накрая и дом ще имаме  Joy ти това го чакаше от сума време, сега вече като я получиш и без страх ще пазариш, всичко е осигурено, не дай се боже да ни изпъдят  Joy

# 324
Здравейте!
С риск да ме смъмрите ще питам Mr. Green
Палатките действат за сайта,а от хартиения каталог/този на линка по-горе/ дамско се пуска с бенсимона newsm78
Правилно ли съм разбрала или не?От толкова четене съвсем се омотах baby_neutral

# 325
  • София
Пробвайте с това http://www.laredoute.fr/vente-cable-electrique-pour-suspension.a … e=1&pos=1_n_n . И си изчистете кутията, че се налага да пускам спам
Това м/у другото върши перфектна работа за абажурите, които накупихме през зимните намаления по 1е. На мен с това осветлението в детската ми се върза всичко 10лв  Joy

# 326
      Момичета, прибавила съм в сайта и сниманите каталози и последните дадени от Ева рефефентни номера. Така, че да няма през пост " Защо неми се отваря каталога" или " Дайте ми реф. номер на еди кое си". До утре реф. номера ще бъдат направени по съответните категорий за да ви бъде лесно  и удобно.
Каталози: ТУК
Референтни номера ТУК

Radenia, правилно си разбрала. Peace

п.п. Благодаря на Ева и другите момичета който ни поднасят всичко наготово.  bouquet

# 327
Пак аз,че немога да си наглася анцуга EmbarassedРеших да пробвам с Бенсимона,но ми го дава невалиден на всички акаунти,които имам.Нали беше до края на месеца валиден или аз не съм запомнила правилно newsm78.Скоро го дебнах в 6 часа сутринта и пусках поръчка с него...При вас активен ли е?
п.п:Извинявам се,ако е питано скоро Embarassed

# 328
  • София
liubi-bubi,Бенсимона продължава да се дебне.Снощи е бил наличен към 23.00 часа за 10 мин.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 22:09 от tedichka07

# 329
  • Все на втория етаж
Разгледах два пъти албума със снимките на подаръците, прочетох и темата назад, обаче не видях снимки на палатките, които коментирате  Blush.  Може ли някоя снимка, може и на ЛС. Чашите за кафе ги видях, но палатките и сета - не.

п.п. Мерси, помислих си го, но нали има във френските понякой път и реших, че се знае какви са.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 18:15 от Иренка

Общи условия

Активация на акаунт