САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 55

• 63 501
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
здравейте момичета.Моля за помощ.Ще поръчвам за пръв път и см избрала тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-baskets-en-cuir.aspx?productid=324 … e=1&pos=9_n_n които са намалени вече и две ,три блузки за децата.Доста четох от първа страница но пак не ми е ясно какъв код да избера.Маратонките дали могат да се намалят още или не newsm78.Или като за първа поръчка някакъв код да избера или да ги разделя на две поръчки.Ужас много съм боса Embarassed.Помогнете ми. Hug

Явно си чела твърде малко от първа страница. Laughing
Маратонките са при верт за това има един единствен код, останалите блузки не е ясно на каква стойност са, но ако са от новата колекция Е/З 2010-11 и нямат някакви специални знаци и цени,  се намалят с кодовете 20/33 или 25/39.

# 646
А тези кодове за нови клиенти къде могат да се видят евентуално? Rolling Eyes

# 647
  • Стара Загора
А тези кодове за нови клиенти къде могат да се видят евентуално? Rolling Eyes
В първия пост?!  Thinking

# 648
Момичета, пробвам да намаля мъжкия анцунг Адидас от с референтния от каталога 9497404, показва ми, че цената е PRIX VERT, но не ми се хваща 50121  newsm78 И при вас ли е така?

# 649
  • София
Момичета, пробвам да намаля мъжкия анцунг Адидас от с референтния от каталога 9497404, показва ми, че цената е PRIX VERT, но не ми се хваща 50121  newsm78 И при вас ли е така?
Да.

# 650
Ева, благодаря ти за отговора bouquet Ще чакам други кодчета значи Grinning

# 651
ЕВКА,честито и от мен!!!

# 652
  • София
Момичета, това разбра ли се какво е ...MONTRE avec 2 BRACLETTES

# 653
  • София
Момичета, това разбра ли се какво е ...MONTRE avec 2 BRACLETTES

Часовник с две каишки . Peace

# 654
  • София
Мерси Тедичка  Embarassed

А какво честитите на Ева,  newsm78

п.п. не ми хваща никой код, освен розовата палатка  Crossing Arms , до сега съм ги преписвала по ред.
А в другия акаутн имам якенцетата за довечера....топли, топли чакат  Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 21:03 от ketito

# 655
 PLAID - BLEU
А този подарък какъв е-одеало или кърпа с мечо пух?и само в синьо ли има? newsm78 ooooh!

# 656
Момичета, напусках няколко поръчки от които всички дойдоха вече и мислех да почина... Работата е там, че поръчах маратонки номер 30 за сина ми, но са му големи. Искам да взема някакви други - 29 номер, но тъй като ви бях затворила, за да не се изкушавам - признавам си, че съм пропуснала доста... Има ли маратонки, които да се намалят в момента по реф. номер или пък от сайта, освен с 50121?  Blush

# 657
А какво честитите на Ева newsm78

Wink  Във фейсбук на страницата на ларедут има томбола със спечелили refund на парите, които са изхарчили в периода на намалението преди седмица. Тя е една от печелившите. Ще и възстановят парите.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 00:51 от Kokonut

# 658
Момичета, кодът за чашите 65404  не е ли до днес - 21- или  греша?

# 659
  • София
Kokonut трий цитата, да не тръгне слух  Mr. Green

еее, Ева много готино,не знаех, че има нещо такова..........ама от толкова положителна енергия насочена към теб, трябваше да ти се случи нещо хубаво  Heart Eyes Пък то направо в десятката...служебно дет се вика  Mr. Green

п.п. Ама ларедутци са се працекали, бая разход ще да е  Mr. Green

Момичета, кодът за чашите 65404  не е ли до днес - 21- или  греша?

аааа, моля ви кажете другите кодове до кога са ...детските  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт