САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 55

• 63 327
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета решила съм да си поръчам това яке :  http://www.laredoute.fr/vente-parka-courte-matelassee-longueur-5 … minipdp=undefined
Бихте ли ми казали как мога да ползвам код за отстъпка и какъв е кода?За първи път ще поръчвам.Благодаря Hug

П.С.От другата тема ме" изгониха" като казаха,че въпросът ми е за тук Sick Crazy така, че моля не ме гонете и от тук! Heart Eyes

# 91
  • Варна
Lindor_84, прочети първия пост на тази тема, също и три-четири поста преди въпроса си. Там ще намериш отговор.

# 92
Добро утро, подаръкът на 50121 е наличен в момента Peace

# 93
Не виждам да може да се намали още,вече е намалено,евентуално да ползваш безплатна доставка с някой от по-горе посочените кодове ? Ако не лоши-добави още някой артикул( пак вчера ги обсъждахме).И да се похвалиш после с якето  Hug
П.С.Не съм пробвала с кодовете,говоря принципно

# 94
Моля тези, които са писали до Редута за взетата им доставка, въпреки ползването на код за БД, да ми прати примерно писмо/запитване на ЛС. Благодаря предварително!

# 95
  • София
Ако ползваш код 43850 ботите стават 24,90 евро и имаш безплатна доставка. Не излиза въпросното съобщение.

Здравейте, някои да знае защо ми изписва, че не могат да ми изпратят тези боти?
Влюбих се в тях, даже ги намалих на 19,90 Е и аха да ги поръчам и ми изписа това:

Article non livrable dans les DOM-TOM et à l'international
Votre panier contient des articles non livrables dans les DOM-TOM et à l'international

като го преведох в Google :  Член не се предлага в отвъдморските територии и в чужбина

Вашата кошница съдържа елементи, не са налични в отвъдморските територии и в чужбина.

Ако някой знае как да си ги поръчам моля да каже  Praynig

Ето ги и тях :   http://www.laredoute.fr/vente-low-boots-talon-85-cm.aspx?productid=324179494&documentid=201210&cssrc=&minipdplinkclicked=picture&originminipdp=undefined

# 96
Тези ботушки http://www.laredoute.fr/vente-bottes-elastique-cote.aspx?product … minipdp=undefined, съм им  хвърлила око , но мога да ги намаля без БД само 25% с 65072. Нещо по добро има ли? Пък  и  ако  имате мнение за  ботушките ще  съм благодарна. Хайде лек и  успешен ден.

# 97
нещо изгодно намалихте ли с 20 от 33 кода

# 98
Здравейте!
Искам да Ви благодаря за безценната информация, която давате всеки ден. Благодарение на вас обличам цялата фамилия вече!  Laughing И за да съм поне малко полезна на някой искам да споделя, че подаръка нощница с болеро си го дават и без артикул на Талисиме-то. Просто доставката остава, но ако някой много иска комплекта мисля, че си струва. Аз пуснах с 76708 поръчка. Лек ден и успешни покупки на всички!  Wink

# 99
  • София
Благодаря Ви момичета.С две думи разбрах,че няма да мога да намаля якето,ще пробвам поне доставката да махна.Вчера пробвах,но като сложа определен код и като натисна ОК изобщо Ок-я не ми е активен-нищо не се променя.Може би не мога да махна и доставката Tired    bouquet

# 100
Благодаря Ви момичета.С две думи разбрах,че няма да мога да намаля якето,ще пробвам поне доставката да махна.Вчера пробвах,но като сложа определен код и като натисна ОК изобщо Ок-я не ми е активен-нищо не се променя.Може би не мога да махна и доставката Tired    bouquet
Ако копираш и пействаш кода-няма да се получи. Пиши го ръчно  Peace

# 101
  • Пловдив
Не копирай кода,напиши го на ръка.Доставката можеш да я махнеш

# 102
Момичета, ако някой пуска Таласъмската нощничка с код 76724 , т.е. размер 50/52 - нека пусне 54/56 и да ги разменим.

# 103
  • София
Аз успявам да намаля само обувки с него.  newsm78

нещо изгодно намалихте ли с 20 от 33 кода

# 104
  • София
Ами,аз съвсем сериозно питах,нищо че въпроса е с двойно тълкуване.. Mr. Green

Код 65390 до  - 40 % от le déplian joint(не разбрах какво е това...)
      -30 % от сектори  Femme Lingerie Beauté Enfant Homme Linge de maison
      - 25 % от La literie Meuble et déco Petit electromenager Jouet
      -20% от Sport Gros electromenager Image et son et sur toutes les pages vertes de la redoute Automne hiver 2011
    БЕЗ  shopping prix prix rouges hors exclusivité et nouveauté et articles deja démarqué
БД над 49 евро.

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 15:07 от Evа

Общи условия

Активация на акаунт