САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 55

• 63 208
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Да, ама не  #Cussing out
Аз преди малко видях темата и кодовете, тръгнах да гледам какво да сложа и .... метнах вътре ДядоКоледа костюма и ровя за допълнение, но сега изненадааа.... Ce code est inexistant. Merci de modifier votre saisie.
Това пише, не знам какво означава, ама е червено и кодът не е активен, за капак не може да се пусне поръчка, тъй че - Не се хваща вече Sad
Кой пуснал, пуснал.....останалите ще правим проби...въпреки това За Евка и Слави   bouquet  bouquet Страхотни сте, момичета!  Hug

JN80F - работи още Wink

# 212
някой успява ли да намали нещо с новите кодове от каталога? опитах 5-6 неща не ми се намалят.

# 213
20/33, БД и подарък:

FTG12, FTG85, HN06V, - MONTRE

FTG20,FTG30 - TENTE SNOOPY

FTG57, FTG76, FTG93, HN23V  - SET INDESTRU

FTG84, HM16V, - SET PRINCESS

HN22V, HN59V - SER ARGENT

Ама сте ми писарушки, човек да не излезе за 2-3часа и хоп 5 страници Wink

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 17:13 от Славчето

# 214
  • в реалността
Здравейте момичета някой случайно да знае референтни кодове на http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-garcon-et-fille.asp … documentid=344710 и момчешкия вариант,които ще се намалят с новите кодове.Тези които имам не се намалят.Благодаря

# 215
FTG20 за розово или синьо снупи

# 216
FTG20 за розово или синьо снупи

Питай Ларедутци Wink

Няма как да разберем докато не се поръча, чак тогава се вижда цвета в СУИВРЕ-то. Аз само изпробвам кодове.

# 217
  • Плевен
JN80F -с този код пуснах сега с надеждата,че е синя палатка,уви Confusedс розова е,ако някой е сбъркал като мен и му трябва розова,а е поръчал синя да пише ooooh!

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 16:47 от elifanta

# 218
Да не би всичките да са РОЗОВИ? Досега някой уцели ли синя?

# 219
аз мисля че пуснах синя по погрешка в бързината
и сега като се опитвам да пусна розова и не ми дава Sad никой код не ми работи. може би на акаунт само по една палатка дава. Cry

# 220
Doro , с кой код пусна синя

# 221
JT682 - синьо Снупи  Peace

# 222
Doro , с кой код пусна синя

Доро, още от преди съм забелязала, че от буквените кодове на акаунт може да ползваш по 1 код от серия в смисъл JT682 т.е. от JT серията само това можеш. Нещо такова е, ама не съм 100% сигурна.

# 223
JT682 пуснах, да

славче, сигурно е точно така, защото от втория си акаунт успях да пусна, дано дойдат  Praynig

и разбира се за ева   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 224
Ами и аз да не остана по-назад сформирах 2 бързи-една с розова палатка,друга със сет  гренолин май беше   Laughing
И така:много,много благодаря на Ева   bouquet    .Евче,просто си назаменима!

Общи условия

Активация на акаунт