САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 55

• 63 321
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Иренка, няма снимки, защото още никой не ги е получил.

# 331
  • София
сета с принцеси означава това,доколкото аз разбрах е или завивка-каре или кърпа/хавлия,
помощ от френскоговорящите,че преводача се изложи нещо...
Цитат
le set princesse est composé d'un plaid bleu-ciel avec la princesse dessus (c'est super mimi) + 1 réveil à aiguille bleu avec sur le fond les 2 grenouilles et 1 sticker repositionnable.

# 332
някой беше направил реални снимки на това яке
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-enfant-fille-et- … minipdp=undefined
може ли линка?отзивите бяха, че е умалено, много ли?
рових много, но не успях да го намеря
благодаря ви

# 333
  • София
някой беше направил реални снимки на това яке
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-enfant-fille-et- … minipdp=undefined
може ли линка?отзивите бяха, че е умалено, много ли?
рових много, но не успях да го намеря
благодаря ви
Какво общо има това с кодовете за Ларедут?
Не гледаш ли в коя тема пишеш?

Това е синьо наметало с принцесата върху него (било сладко) и отвътре има алармена игла (дословен превод, вероятно закопчалка) и двата жабока с преместващ се стикер. Може и да не е съвсем точно. Освен ако е покривало, но не ми се връзва.
Съмнявам се,че е наметало,по последни данни е,цитирам:
plaid + réveil + stickers,каквото и да означава réveil  newsm78

Съвсем скоро ще имаме и снимки,най-късно утре  до обяд!

# 334
  • Майничка
сета с принцеси означава това,доколкото аз разбрах е или завивка-каре или кърпа/хавлия,
Цитат
le set princesse est composé d'un plaid bleu-ciel avec la princesse dessus (c'est super mimi) + 1 réveil à aiguille bleu avec sur le fond les 2 grenouilles et 1 sticker repositionnable.

Небесносиньо одеало с принцеса (супер сладко) + будилник със синя стрелка и фон от 2 жабки и стикер, който може да се маха и лепи другаде.

# 335
  • Пловдив
Ставам букмейкър на кода.Приемам залагания.На мен лично най ми харесва залога на Гаргамелка

# 336
  • София
За онези от вас, които все още не са се сдобили с космонавти за зимата - тези два модела могат да се намалят с 20 евро с кодовете 43850 и 65404:
http://www.laredoute.fr/vente-combi-pilote-bebe-fille-et-garcon. … =6&pos=14_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-combi-pilote-bebe-fille-et-garcon. … =6&pos=14_n_n
Така размер 86 (2 години) излиза 13,90 евро.  Hug

# 337
  • Плевен
Вижте какво успях да намаля Mr. Greenблузконче Адидас от спортния сектор Mr. Green Crazy Party
http://elifanta.snimka.bg/other/dreshki-la-redut.502172.21057268

# 338
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Момичета имам едно въпросче. Дано не ви издразня с него. Отдавна не съм поръчвала.
За да действат кодовете трябва да въвеждаме реф. номера от каталога, нали? Ако директно ги прибавяме не става?
Благодаря много предварително!  bouquet

# 339
  • Монтана
Момичета имам едно въпросче. Дано не ви издразня с него. Отдавна не съм поръчвала.
За да действат кодовете трябва да въвеждаме реф. номера от каталога, нали? Ако директно ги прибавяме не става?
Благодаря много предварително!  bouquet

С тези кодове си прибавяш директно от сайта.

# 340
  • Пловдив
Цитат

Точно както Гаргамела го е написала, тъкмо и аз тръгнах да го превеждам  Peace

# 341
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Благодаря ти Таня! Това е супер, че иначе ми беше пипкаво  Embarassed

# 342
  • София
съжалявам, опитах се да помогна, като пуснах превод на езиците, които зная, защото на български не превежда добре. няма да се повтори
Няма повод за съжаление,  Peace просто не ми се вярва да е наметало,защото думата plaid  я ползват по принцип за завивки...
Такава ми беше логиката, а Герито я знам,че го владее френския... Mr. Green ,мерси,че се включи!!!   bouquet
Значи подаръкът ще е готин!
Явно и на Феноменалните ще е същото,само картинката-различна...
Остава и палатката да видим! Laughing

Ето я принцеса Тиана!

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 21:10 от Evа

# 343
  • София
Преди година-две за палатката бяха дали тази снимка , пък сега какво ще е, не се знае  Simple Smile

# 344
  • София
RNR, за дрехи е по-добре кодът с Бенсимон. Но за играчки новите кодчета са доста изгодни. Рядко пускат такива, още повече с подарък и БД. Освен това с тях можеш да поръчаш нещо за 10-11-12 евро, а с другите трябва да е поне 14-15 евро  Wink

Общи условия

Активация на акаунт