САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 55

• 63 183
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
  • Където е сърцето
Момичета те дудонките се намалят и с кодовете 20/33,зависи обаче какво друго допълвате.Аз пуснах с бенсимона,защото исках него,а и допълнението ми беше и то 19 евро и така сумата стана 39 евро.Да не се обиди някой ама рискуваме да ни направят забележка аз за това помолих постовете от рода Атака,бенсимонааа,аз успях и т.н. да се изтрият.Танитас ти си търсиш яке Simple SmileПаста ако не държиш на подаръка и можеш да допълниш с нещо за по малко пари пускай,че май дудонките са вече на изчезване и гледай как утре редуците са ги вдигнали на 39 евро.

# 691
50121 е наличен

# 692
Не че съм много веща, но специално 65056 намаля и дрешките шопинг при, но от сниманите каталози, не от сайта. Затова е толкова ценен.Останалите 25/39 както и 20/33 намалят якетата без проблем. Кодчетата за Снупито пък са хубави и за играчки, както Емчето беше писала, като се има предвид, че при разпродажби с по толкова ги намалят обикновено - 30%.

# 693
  • София
Мдр, да, ама с кода за Бенсимона намалението е най-изгодно!

Ето един персонален код, дано на някой се хване.....
35688 - http://prikachi.com/images/765/2599765f.jpg

# 694
  • София...........
Момичета, има ли код , който действа на PRIX ROUGE ?

# 695
  • София
Не ми се хваща никой от детските кодове, одеала, палатки... Rolling Eyes моля ви кажете,че не са били годни до днес , че няма да спя от яд  Crazy

# 696
  • София
Имам един съществен въпрос, който си задавам от около седмица - влияе ли надписът, че подаръкът ще бъде наличен след 3,7, 12 седмици на срока за доставка, или не?
Сега както пише за бенсимона, че ще бъде наличен след 12 седмици и след малко го пуснат като наличен за 5мин, означава ли че като поръчваме, поръчките ни ще дойдат след 12 седмици най-рано?
Искам да подаря якето на едно момченце за нова година, но да не стане така, че да дойде  за свети валентин чак? Simple Smile))

# 697
  • София
Не ми се хваща никой от детските кодове, одеала, палатки... Rolling Eyes моля ви кажете,че не са били годни до днес , че няма да спя от яд  Crazy
Кети,ако си използвала вече  някой от подаръците  от серията на този акаунт, затова така ти изписва!
Тоест-може или розова или синя палатка;
или принцеса или феноменалните и така нататък...

tanitas,не , наличието или н на подаръка не оказва влияние на срока за доставка!
Със сигурност преди Нова година ще пристигне, даже и до края на този месец може да пристигне якето. Wink

# 698
  • София
Не ми се хваща никой от детските кодове, одеала, палатки... Rolling Eyes моля ви кажете,че не са били годни до днес , че няма да спя от яд  Crazy
Кети,ако си използвала вече  някой от подаръците  от серията на този акаунт, затова така ти изписва!
Тоест-може или розова или синя палатка;
или принцеса или феноменалните и така нататък...

Не съм  Cry само палатка пуснах и сега исках одеало, защото добре ми намаляше една кукла  Rolling Eyes

# 699
  • София
ketito,пробвай няколко буквени.При мен някои ми даваха червен надпис ,без да съм използвала нито един за одеалата.

# 700
http://www.laredoute.fr/vente-boxer-fantaisie-enfant-garcon-(lot … e=1&pos=6_n_n
Някой има ли реф.№ на тези боксерки, че ги дебна от сумати време, но не им махат шопинг прито.

# 701
  • София
Не става,един по един ги изписах, даже не копирам  Rolling Eyes Хващат ми се за палатките, освен да пускам и после да разменям  Rolling Eyes

# 702
  • Пловдив
Не става,един по един ги изписах, даже не копирам  Rolling Eyes Хващат ми се за палатките, освен да пускам и после да разменям  Rolling Eyes
аз сега пуснах с jn45f
писна ми да дебна бенисима  Cry

# 703
  • София
Има и снимки на синята палатка-

# 704
  • София
50121 работи в момента  Peace

Общи условия

Активация на акаунт