САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 55

• 62 968
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Никой ли не опита снощния код за новите кокотки, на точки?  Rolling Eyes
Не се хваща дори на чисто нов акаунт. Изписва си, че е персонален.
Пак ще трябва да дебна Бенсимона заради едни ботички в синьо  Tired Вече имам всички цветове  Crazy

# 721
Момичета, моля за малко помощ. Става въпрос за юношеските дудунки. Искам да поръчам тъмносиния цвят, но незнам точно кой е той blue vif ili samo blue. Като кликнеш на цветовете те са един и същ цвят. И за да не е само спам на мен ми се намаляват на 7, 77 с код 65404 като допълня нещо до 33 евро. Благодаря предварително  Simple Smile
какво допълваш за да дойде на тази цена?

Pull enfant 8353646

# 722
Какво не му харесва на това яке че не иска да го намали? http://www.laredoute.fr/vente-duffle-coat-drap-de-laine-enfant-g … e=1&pos=2_n_n  newsm78

# 723
  • София
Какво не му харесва на това яке че не иска да го намали? http://www.laredoute.fr/vente-duffle-coat-drap-de-laine-enfant-g … e=1&pos=2_n_n  newsm78
С Бенсимона се намалява на 19,90 евро, сега го пробвах  Peace С чашите за кафе/мляко става на 24,90 евро.

# 724
А аз пък сега ,защото търся - не мога да намеря никакви цени с Prix vert - за да пусна едни маратонки на щерката:( Ако  някой може да помогне ще съм му мноогоо благодарна:)

# 725
пробвах и  си  намалих ботите от 39е на 14,90.това което не ми е  ясно е  че ми  изписва че сака ще дойде след 3 седмици. То за мен не е  проблем , защото и  да не го  пратят не ми пука , въобще не  ми харесва. Ама де  не  ми обърка заявката нещо. Някой  поръчвал ли е така?

# 726
  • София
А аз пък сега ,защото търся - не мога да намеря никакви цени с Prix vert - за да пусна едни маратонки на щерката:( Ако  някой може да помогне ще съм му мноогоо благодарна:)

Не казваш за каква сума става дума, но ето едно предложение:
http://www.laredoute.fr/vente-mini-ballon-de-foot-champions-leag … =1&pos=13_n_n  Peace

Аз искам да попитам суитчера Адидас само с код 65056 ли се намалява? Благодаря!   bouquet

# 727
  • София
пробвах и  си  намалих ботите от 39е на 14,90.това което не ми е  ясно е  че ми  изписва че сака ще дойде след 3 седмици. То за мен не е  проблем , защото и  да не го  пратят не ми пука , въобще не  ми харесва. Ама де  не  ми обърка заявката нещо. Някой  поръчвал ли е така?
няма да те пусне да платиш - няма как при изчерпан подарък да направиш поръчка...

# 728
  • sofia
Bleu vif е мастилено синьото
Bleu е светло сино

От хартиения каталог, който ще се опитам да сканирам в най-кратки срокове!

blue vif=светло синьо.  Peace
[/quote]

е сега ме объркахте, а ако не нацеля цвета ще ме бият , на мен ми трябва светлото  Thinking

# 729
мерси . жалко.

# 730
Bleu vif е мастилено синьото
Bleu е светло сино

От хартиения каталог, който ще се опитам да сканирам в най-кратки срокове!

blue vif=светло синьо.  Peace

е сега ме объркахте, а ако не нацеля цвета ще ме бият , на мен ми трябва светлото  Thinking
[/quote]

Абсолютно съм сигурна в това което написах, защото цветът е даден под всяко яке. В момента сканирам, ще пусна страницата.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 14:13 от La Pintade

# 731
Момичета, може да ме треснете с нещо тежко, ама да си питам: колко време след като е изпратен, важи кода за подарък за рожден ден и струва ли си този часовник? Wink

# 732
Момичета, повлиява ли се Laura Clement от кодове?

# 733
кода за бенсома в момента е активен-65056

# 734
Бенсимона е наличен току що поръчах

Общи условия

Активация на акаунт