Звездни компромати-80 част

• 49 741
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз четох тези неща,но не ми се вярва да го е направил.Чак пък толкоз изперкал да е newsm78..

Все си представях майката на Ева Мендес като мургава латина,много се изненадах като видях толкова бяла жена.

# 181
Това за плацентата направо ме  Shocked
Чудя се сурова, печена или варена е хапнал плацентата newsm78

# 182
Искате да кажете, вече да не съм му фен?  Wink  Simple Smile

# 183
  • In The Middle Of Nowhere
И аз четох тези неща,но не ми се вярва да го е направил.Чак пък толкоз изперкал да е newsm78..

Все си представях майката на Ева Мендес като мургава латина,много се изненадах като видях толкова бяла жена.

И аз това си помислих, но сигурно много се гордее с дъщеря като Ева  Simple Smile

# 184
# 185
Това за плацентата направо ме  Shocked
Чудя се сурова, печена или варена е хапнал плацентата newsm78

Не се пояснява.

Цитат
Американската филмова звезда Том Круз, който е в Мексико за представянето на филма "Мисията невъзможна 3", си призна, че не е изял плацентата на своята новородена дъщеричка, както се беше заканил.

На пресконференция в столицата Мексико когато му бе зададен въпрос дали е изпълнил обещанието си, Круз избухна в смях и благодари на журналиста за проявеното чувство хумор. Няколко дни преди раждането на бебето Сури на 18 април той заяви пред сп. "GQ": "Мисля, че няма да е лошо да изям плацентата, дори и пъпната връв, още там, на място."
Обяснението беше, че по законите на сциентоложката църква, към която принадлежат с годеницата си Кейти Холмс, майката не трябва да издава и звук по време на раждането, а бащата е длъжен да изяде плацентата на бебето. Новината мигновено обиколи света и беше възприета като една от многото екстравагантности на "дуета Том-Кет".actualno.bg

# 186
запис. Това за Т. Круз направо ме  #Crazy

# 187
Това според законите на Сциентологията. Нещо като душевно пречистване... SickСъщо така, жена му трябвало да роди мълчейки, без викове, крясъци и т.н. Всякакви упойки били също забранени.
и тези се имат за християни  Sick Sick Sick Ясно ,че е секта ,секта е ма какво общо има изобщо с християнската вяра  ooooh!
Да пази Бог !

# 188
при все, че Благо се зарече, че няма да говори пред медии, за пореден път твърдя, че според мен не са се събрали  Peace

# 189
  • София
Това според законите на Сциентологията. Нещо като душевно пречистване... SickСъщо така, жена му трябвало да роди мълчейки, без викове, крясъци и т.н. Всякакви упойки били също забранени.
и тези се имат за християни  Sick Sick Sick Ясно ,че е секта ,секта е ма какво общо има изобщо с християнската вяра  ooooh!
Да пази Бог !
Не са християни. Вярват, че по- добрата част от хората произхождат от извънземни. У нас са доста агресивни напоследък и пробиват чрез компании за фирмени тренинги.

# 190
Попаднах на някакво клипче с Глория във вибокса, много е красива тази жена. Crazy

http://vbox7.com/play:d21941cd

# 191
# 192
Може ли снимката на майката на Ева Мендес.Търсих ,върнах се ,обаче не намирам снимката на тази жена

# 193
     Спомням си, преди няколко години, когато Том и Кейт се зажениха, не бяха допуснати никакви журналисти, но  папараците ги  дебнеха отвсякъде.  Та церемонията беше в един замък (мисля в Италия,но вобще не съм сигурна) излъчиха по TV материал заснет от папараците отвън,пристигнаха много холувудкси звезди, беше много интересно, но много тъжно ми стана, когато по едно време едно бледо лице се подаде иззад една завеса на единия от прозорците...Беше Кейт, изглеждаше наистина като затворник в този старинен замък, една тъжна  и самотна такава, все едно я кара,някой на сила да се омъжва....
  Пенелопе в много интервюта е казвала ,че е зарязала Том защото бил  control freak, а и заради "религията" му.
    Когато синът на Траволта почина, имаше подмятания,че  баща му му е забранил да си взема лекарствата, пак поради религиозните му убеждения и с това е спомогнал за смъртта му, не мисля,че е вярно, но е показателно ,че хората наистина ги смятат за луди сектанти, което не е далеч от истината....

# 194
  • not found
Лияна да си наеме стилист  Tired

А кои са българските известни последователи на сциентологията ?

Общи условия

Активация на акаунт