Звездни компромати-80 част

• 49 750
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Това не е къщата на Тайгър, както си пише още в заглавието - hoax. Тези снимки се разпространиха преди няколко години уж като снимки на къщата му, всъщност са от някаква вила под наем в Хаваите.

# 166
  • In The Middle Of Nowhere
Акаша, класиката "Дракула" на Копола  Simple Smile
пп: после прочетох за твоя, да същия.

# 167
# 168
Надя,съпругата на Коцето, била мъжемелачка  Mr. Green
http://www.slava.bg/news/25466.html

# 169
  • Велико Търново
Това не е къщата на Тайгър, както си пише още в заглавието - hoax. Тези снимки се разпространиха преди няколко години уж като снимки на къщата му, всъщност са от някаква вила под наем в Хаваите.
На тия вили под наем мъжа ми им прави сайтовете, казала съм му да каже на шефа си, че се отказва от една заплата, ама да ни приюти за седмица, две в някоя подобна виличка Wink Сори, за офф-а, ама от край време ми текат лигите натам..

Том Круз го харесвам, ама след като изяде на жена си плацентата, ми стана крайно омразен.

# 170
леле, само на мен ми е симпатичен Том Круз явно  Crazy
Талията на Николета не ми се вижда чак толкова извънземно тънка, по-скоро е нормална. Като на всяко слабо миньонче, още повече, че се е изтегнала, а това оптически прави още по-слаб  Peace

# 171
Том Круз го харесвам, ама след като изяде на жена си плацентата, ми стана крайно омразен.

Shocked Twisted Evil

# 172
  • UK
И аз не съм фен на Том Круз, никога не съм била. И като актьор не ми харесва, и като мъж.

# 173
  • някъде
Том Круз го харесвам, ама след като изяде на жена си плацентата, ми стана крайно омразен. Shocked
Я раздуй

# 174
[quote
[/quote]

Сериозно ли е това ???? И защо? Този е луд! Sick Никога не съм го харесвала, с този нос..., а и е нисък. Аз си падам по високи мъже Crazy

# 175
И аз не съм фен на Том Круз, никога не съм била. И като актьор не ми харесва, и като мъж.
Аз също не го харесвам Peace
Колко да и е талията на Николета при все, че е ниска и е модел все пак, а не краварка не, че имам нещо против тях

# 176
стига бе, това доказано ли е  Shocked  за Том Круз имам предвид Blush

# 177
  • Велико Търново
Том Круз го харесвам, ама след като изяде на жена си плацентата, ми стана крайно омразен. Shocked
Я раздуй
Освен, че могат да те изтрелят на върха, сциентолозите ще искат все нещо... Е едно такова нещо било, да изядеш на жена си плацентата.

# 178
Това според законите на Сциентологията. Нещо като душевно пречистване... SickСъщо така, жена му трябвало да роди мълчейки, без викове, крясъци и т.н. Всякакви упойки били също забранени.

# 179
Това според законите на Сциентологията. Нещо като душевно пречистване... SickСъщо така, жена му трябвало да роди мълчейки, без викове, крясъци и т.н. Всякакви упойки били също забранени.

Да, чувала съм за това. Тия са егати изродите.

Общи условия

Активация на акаунт