Звездни компромати-80 част

• 49 753
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • вятър в маслините, вятър над хребета
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1527415588  Joy

# 151
Ако не си гледала "Роден на 4-ти юли", и ако понасяш кървища и натуралистични гадости, силно ти го препоръчвам, може и да си промениш мнението за Том, поне с мен така се получи.
На любим режисьор е този филм и умишлено не съм го гледала, за да не се разочаровам покрай Том Круз.

# 152
Не е вярно. Прибрала си го е обратно неверника.И  двамата потвърждават.Христина има много къса памет , но Благо може скоро пак да и я опресни.

# 153
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Неузнаваем е, и ни най-малко не дразни, а аз също го намирам за неприятен. От виетнамската трилогия на Стоун този филм ме грабна най-много, макар че "Небе и земя" е много по-лиричен, а "Взвод"- по-силен актьорски.

# 154
Кейт Уинслет и щерка/детето едричко като майка си/ http://img2.timeinc.net/people/i/2010/startracks/101025/cameron-diaz-438.jpg

Това е Камерън Диаз. Peace

Oops,копнала съм друг адрес Simple Smile Корегирах.

# 155
Не споря, че е лош актьор. Вероятно е добър, макар че дори само името му може да ме откаже да гледам и най-добрия филм с него.
Просто излъчването му е неприятно и отблъскващо.

# 156
# 157
# 158
# 159
Прекрасно е, ма едно цунами и айдееееее Mr. Green

# 160
  • Видин
Е все пак не е домът на кака Пенка от Долно Нанагорнище...
Нищо кой знае колко впечатляващо не виждам. Човекът си е наел някой, който да му декорира домът и толкоз.

# 161
  • В Космоса
Значи ако става въпрос за много силна роля на Т. Круз, а не просто за изреждане на известните му филми, на мен лично ми изниква ролята на вампира Лестат в "Интервю с вампир" - тук е настина е изклчителен, освен че филма е страхотен. Това за мен е един от 2та вампирски филми, които ми харесват и намирам за най-интерсни от жанра.

Отделно от това го намирам за много добър актьор, иначе като мъж никога не ми е харесвал.
+1

Може ли да споделиш 2-ия вампирски, който ти харесва? Моят е "Дракула".

# 162
Е все пак не е домът на кака Пенка от Долно Нанагорнище...
Нищо кой знае колко впечатляващо не виждам. Човекът си е наел някой, който да му декорира домът и толкоз.
Да де, но не всички живеем в 2000кв., ходила съм в хубави и стилни домове и 5 звезни хотели, и то не само в България, но това което видях ми хареса.Имам приятелка интериорен дизайнер и съм и гледала проектите, но никой не може да си позвали това.

# 163
  • Видин
Не всеки е Тайгър  Grinning

# 164
Уви колкото и да не ми се иска е така Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт