Звездни компромати-80 част

• 49 608
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Изобщо не ме интересува какво мислиш.  Peace

# 376
Твоето е най-голямата демонстрация, пък! Naughty

# 377
Добре.
Ние пък не сме Николети, тюхх !  Joy

# 378
оф, ама сините и нокти и безумните пръстени са кичария за мисс-ка!... в каквато и да и сесия

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 17:00 от Илея

# 379

Предлагам на всички, които намират статусите и снимките на Николета за демонстрация да си махнат лентичките и тикерите от профилите в този форум, защото мен адски ме дразнят, не ме интересува какви принцеси имате и на колко са, от кога се обичате с Милото, колко ще отслабвате и т.н. Намирам ги за демонстративни!!!

cheers

Най-накрая някой да го каже точно  Peace

# 380
# 381
Понеже не ме вълнуват Николетено-Валериеви-Алисиеви-Лиано-Благойови-На другата и забравих името драми, пускам една нова фотосесия на Кейт Мос за френския Вог, която много ми хареса:
http://tialoto.bg/snimki/leather.3326#p

# 382
има един звук в началото 'мимимимимими ми ми" дето все едно с електрожена някой
и разбирам "when I go home.. Big SHa"... това е. А за преводач уча уж  Laughing

E как "show me the money" не го ли разбра  Embarassed Embarassed

# 383
  • Благоевград
Тази Андреа така ме дразни...Лятна рокличка със зимни ботуши  #Crazy Да вземе да се скрие някъде... Sick

# 384
И зърната на Андреа пак навън.

Ким Кардашиън за W magazine за нея ли бяхте писали, че е с импланти в дупето? Не ми е хармонична някак с тези крака и този задник.

# 385

Предлагам на всички, които намират статусите и снимките на Николета за демонстрация да си махнат лентичките и тикерите от профилите в този форум, защото мен адски ме дразнят, не ме интересува какви принцеси имате и на колко са, от кога се обичате с Милото, колко ще отслабвате и т.н. Намирам ги за демонстративни!!!

cheers

Най-накрая някой да го каже точно  Peace
По тази логика нека бъдат изтрити от форума тези, които не са майки. Нали е бг-мама.
А относно лентичките, честно казано добре, че я има моята, не мога всеки път да смятам от колко време съм бременна.

# 386
image, беше ирония, както за форум за майки е най-нормалното да имаш лентичка за детето ти, макар и да е дразнещо за някои- толкова нормално е в една социална мрежа като фейсбук да споделиш с кого си.

# 387

Нововъведение - друг път.
Ходех в подобен вид (но без дантелката на чорапите) в началото на  90-те г..
Ялта сигурно още пази спомена..Wink))

# 388
И зърната на Андреа пак навън.

Ким Кардашиън за W magazine за нея ли бяхте писали, че е с импланти в дупето? Не ми е хармонична някак с тези крака и този задник.

Ама т'ва истина ли е?

# 389
Всъщност няма да се учудя, ако крехки същества в тийнейджърска възраст, а може и по-големи, започнат да се носят така под влиянието на този моден гуру, тази модна икона - Андреа. Имам предвид целия аутфит.

Общи условия

Активация на акаунт